Mello i Luleå!

Nu är det äntligen lördag = mello i luleå = dannys deltävling! :D han startar sist och har alltså startnummer 8.. ;) jag hoppas innerligt att alla röstar på honom idag.. för är ens någon av dom andra bra? om ni inte röstar för Dannys skull, så kan ni ju rösta för min skull iaf! (a) fyller ju år på måndag, och det hade vart en bra present ;) men helt ärligt, hans låt/nummer är nått som inte har skådats i mello nånsin.. och folk vill ju prova nya saker i ESC, så varför inte skicka Danny? :)

Och jag har itne riktigt fattat hur röstningen går till, men en sak har jag fattat, och det är att om Danny får mest röster i "grundomgången" så går han direkt till final, och vi behöver alltså bara rösta på honom i en omgång :P = Danny behöver inte vara lika nervös :P så jag tycker alla ser till att rösta somfan direkt, så satsar vi på förstaplatsen!
Kopierat från Mellos hemsida:
"Röstning i Melodifestivalens deltävlingar sker under direktsändning via telefon och SMS. Tävlingen består av två röstningsomgångar. Varje bidrag har samma tävlingsnummer genom hela programmet. Så snart sändningen startar kan publiken börja rösta.

Vid ett specifikt tillfälle läses röstningsställningen mellan de åtta bidragen av. De fem bidrag som fått flest tittarröster går vidare, övriga tre bidrag lämnar tävlingen. Efter att de fem bidrag som gått vidare presenterats, redogörs också för vilket av dessa fem som fått allra flest röster (antal anges ej) och därmed är klart för Final.

Därefter startar Röstningsomgång 2 i vilken det alltså återstår fyra bidrag. Dessa tävlar om en plats till Finalen samt två platser till Andra Chansen. Det bidrag som hamnar sist i Röstningsomgång 2 kommer också att lämna tävlingen. Räkneverken nollställs inför Röstningsomgång 2 och utfallet presenteras på nedanstående given ordning i varje deltävling."


Nu fan kör vi! Försök övertala så många som möjligt att rösta, själv ska jag ge mej på släkten som kommer hit på kalas om ett tag ;)

PeaceOut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0