Rockbjörnen -11

Ser fram emot att sitta och kolla på Rockbjörnen live på aftonbladet.se ikväll :) och förhoppningsvis tar Saucedo hem priset som årets manliga liveartist.. annars blir jag sur.. :) nä, men seriöst - jag tycker inte någon annan än han är värd det.. alla snackar om Håkan - but what the h**l?! hur mycket har man hört av honom på en skala..? aja.. utöver att Danny är värd den så är den främsta anledningen att visa för honom att han är årets bästa manliga liveartist..! som ett tack från alla fansen för en underbar sommar lixom :D

Så ja - jag kommer typ dissa TT idag med.. :P haha, Rockbjörnen är lite viktigare ^^

PeaceOut

And I was like "baby, baby, baby oh"


Okej, honestly - there's no cuter boy.. så galet söt asså! har spenderat morgonen med att kolla på olika Schou/AFIL klipp, och jag kan inget annat än att älska dem :') och jaaa.. don't know what to say 'bout this clip... HAHA!


PeaceOut

Enjoy, and share with a FRIEND


Återfick nästan samma känsla som att sitta där och se det, fast ändå inte.. :P haha, så sick!
#AFriendInSweden

PeaceOut

The tougher it gets - the stronger we'll be

No matter what så har han en av världens bästa röster..!

All cred till Bruce-Lee som har filmat! <3

PeaceOut

Rix FM Festival Göteborg 21 augusti 2011

Var inne i Göteborg strax innan halv 9, väl där mötte jag upp Marika och Emmy och vi traskade bort mot scenen. och jag fattar fortfarande inte hur göteborg tänker.. seriöst, det är andra året i rad som de har "stängt av" framför scenen.. visst, iår var det bara hälften som var avstängt, men ändå.. det skapar bara massa onödigt kaos.. :/
Anyway tiden rullar på, Lina, Tove, Emelie, och senare även Julia kommer till oss och ah, väntan var inte jättedryg ^^ haha, gick bort med Emmy till upplevelsebyn för att försöka vinna en tröja - cuz you gotta have one ;D haha, tar första på Christian Walz låt Like Suicide, och jag var den enda som var snabb på den typ.. haha love that song! :D och sen fixade jag en tröja till Emmy senare på Linda Pritchards Alive :) kastade även lite boll och vann Ballerina Kladdkaka (L) haha, sen gick vi tillbaka till scenen, satte och och väntade, och ah.. tiden rullade på :P hälsade på Erica & Felicia, käkade och kollade soundcheck typ :D hade galet kul åt Stefan (sångaren i Ramsells) som blev jagad av en geting på scenen.. HAHA, trodde jag skulle dö asså xD
Sen slog klockan 16.00 och det skulle dra igång :) Ramsells först ut som vanligt - och till skillnad mot typ alla andra tycker jag dom är bra.. :S haha, aja.. dom kör bra låtar och är bra sångare iaf :) först ut av artisterna var Ulrik Munther, Kungsbackasonen ^^ haha, jag har aldrig gillat honom, men jag har aldrig heller tyckt illa om honom.. han kan sjunga, men låtarna är ganska silly.. men det var mycket jubel åt honom iaf - alla småtjejer är ju störtkära i honom... haha! Sen kom Love Generation och dansade och sjöng.. inte speciellt bra, men ändå inte kasst (Y) och jag tycker Cornelia är så galet snygg HA! ;) grym pappa har hon oxå :)
Sen kom Ola och Sofia (Lustig och Wistam... programledare) upp på scenen och skulle köra den magiska kungastolen (??) haha, och tog upp fyra killar från publiken.. alla var typ stunned över att det funkade, men hallå, har ni inte sett det innan eller..?! xD haha, det hade jag iaf ^^ sen kom Nicke Borg och sjöng några låtar.. trodde helt ärligt jag skulle skita på mig när de körde "fyrverkerierna" HAHA, så otroligt oförberedd på det xD aja, sen kom älskade Broken Door, fyfan va jag tycker om dom två! :'D så otroligt bra musik, och jag älskar ögonkontaken all way through uppträdandet! :) lite fler som kan deras låtar iår jämfört med förra året.. :P och ett Rix FM Festival är inget utan dem..! Sen kom Andreas Johnson, och vad ska jag säga.. har aldrig tyckt speciellt mycket om honom, men Glorious är sån gåshud på! :D alltid älskat den låten :)
Efter Andreas var det dags för Erik Segersteeedt! Haha, och jaa.. jag hade fått höra innan att Matte skulle komma med honom - han började sjunga I don't wanna be, fortsatte med I can't say I'm sorry och Break the silence, men ingen Matte dök upp.. blev lite halvt confused där, men Erik är bra han med :) Sen kom dagens andra Erik upp på scenen, Erik Hassle! Standing where you left me - låten som jag ÄLSKADE förra året - jag har knappt lyssnat på den iår, men shit vilken känsla att höra honom sjunga den iår med :') alla skriker verkligen med "Standing where you left me, man you really hit me hard! OhMyGod! I'm standing where you left me" haha, jaa - I like it :)
Och för att höja nivån ytterligare så var det dags för Chris fuckin Medina!!! jublet som steg när han gick på scenen går inte att jämföra med något, och allsången i What are words var helt magisk! :') tror han uppskattade det :) sen kom en Danny ut på scenen som sista artist, och fyfan va stolt man blir över honom! verkligen alla dansade, sjöng och partade på som fan när han var på scenen, jaa - bättre avslut kunde sommaren inte få lixom! :D sen efter Tonight, In your eyes och In the club går han bakom scenen, och all of a sudden börjar han snacka med Erik om att göra "något från back in the days - typ EMD" och alla började typ skrika.. ^^ haha, så dom kommer ut på scenen och några sekunder senare kommer även en efterlängtad Mattias!! :'D fyfan va crazy alla blev!! haha! jag trodde att de max skulle köra Baby goodbye eller så, men de drar igång med Jennie, fortsätter med Alone och avslutar med Baby goodbye - det blev alltså tre extralåtar! :D haha galet vad jag hade saknat att se de tre på scenen tillsammans..! visst, det går inte att jämföra med Danny solo på scenen, men det är något speciellt som inte går att sätta fingret på.. :D hihi
Sen gick de av scenen och vi började vänta på en Danny som skulle komma ut och signera :) och efter några minuter kommer han äntligen ut :) och han började typ nånstans i mitten, så vi behövde inte vänta speciellt länge :) han kommer, signerar till allaaa och kramas, och sen komemr han till mig - och jag ville inte ha nån autograf och han såg nästan chockad ut ^^ haha, men det blir puss&kram med honom, och sen gick han vidare.. :') asså det är galet hur en person som han kan betyda så mycket.. all those little things that means so much to me! crazy! haha, men sen kommer det massa andra som börjar gapa och skrika på att han skulle komma, och jag kunde inte hålla mig så jag ba "men seriöst, han kommer inte komma snabbare bara för att ni gapar..! han kommer, jag lovar!" och dom höll tyst ^^ haha, jag är fan stolt över mig själv :D och ja, efter ett tag kom han ju igen, och jag ville ha en bild, men det kändes lite som att han kände "nä, asså du har ju hur många som helst.." men ah, jag  fick en bild - och när jag skulle ta på Danny och Emmy så är det nån jävel som sträcker fram armen mellan oss, så hon får ingen bild :( sen drog Danny, och vi drog bakom scenen ;) sa hejdå till Lina och Julia efter ett tag, och när Danny hade åkt iväg drog vi till det vi trodde var hotellet - but no, it wasn't.. så efter ett tag srog vi bort till det hotellet de bodde på förra året, och där bodde de iår med.. ^^  en Medina kom efter ett tag och tog kort med några, men jag och Emmy satt kvar - ångrar det väl kanske lite idag, but what the hell, jag har sett honom iaf! han drog vidare till en resturang, och kom tillbaka en halvtimme senare eller nått.. Chris: "Hey again!" någon: "heyhey.. I don't smoke!! *slänger iväg ciggen*" roligaste på hela kvällen typ xD aja, några småkillar fick ner Danny för att skriva autografer till dem, och när han hade gjort det tittade han på oss och gick in igen.. mig gjorde det inget.. ^^ haha, en liten stund senare drog vi till centralen och jag sa hejdå till Emmy och Marika och tog tåget hem :)

Tack somfan Danny, Emmy, Marika, Julia, Lina, Emelie and everyone else för en helt magisk dag! :) puss på er!

Lite bilder som vanligt - COPYRIGHT!

Anna och Stefan, Ramsells

Ulrik Munther

Sofia Wistam och Ola Lustig

Love Generation


Nicke Borg

Tobias, Broken Door

Pier, Broken Door

Andreas Johnson

Kamerakåt tro..? xD

Erik Segersprätt

Erik Hassle

Chris fuckin Medina!

Danny fuckin Saucedo! ;D


Haha, han är bra på macarena iaf..! haha, så galet sött!

BAAAAM! haha, man blir så galet rädd! xD

E.M.D.

Mattias Andréasson

Haha, helt misslyckad bild typ.. men ah, den är rolig ;)

Han såg ut att trivas åt att vara tillbaka på scenen :) flera gånger som han bara stog och tittade ut öveer publiken och log :)

Vi tycker om dig med Erik.. :P

Roligaste ever typ! haha, Danny skulle spela gitarr till Alone, och det var lite jobbigt att spela och hålla den utan axelrem samtidigt som han sjöng, så Matte kom till undsättning - och shit va de garvade!

It's spelled happiness! <3


Inte okej bild..

Guldstjärna om du läst allt! Nu är sommaren över på riktigt.. :(

PeaceOut

29/8

FYI så saknar jag Danny.. hatar den där känslan av att man inte orkar något, bara är trött på allt - bara en sån sak som att musik (som brukar vara typ det enda som kan få mig på riktigt bra humör..) inte ens hjälper.. (så sitter jag nu och lyssnar på Friend lullaby med Tim Schou, och får världens smile i facet... but hey, you get it..) men jag tror anledningen till att jag känner mig helt tom inuti är för att jag vet verkligen inte när nått "kul" händer nästa gång - det finns ingen konsert inplanerad så långt ögat räcker... vem vet, jag kanske inte får träffa Danny nått mer iår - and in that case it's gonna be hard..
Jag saknar skolan, jag saknar att ha rutiner, jag saknar att behöva gå upp tidigt för att gå iväg till skolan, jag saknar SP3A, jag saknar Danny, jag saknar Tim, jag saknar alla vänner... fuck, jag hatar att sakna saker..!

Och så blev jag helt plötslig glaaaader,  cuz Esben wrote on Twitter that they're on Radio Koege in a few minutes :'D happyface, AFIL aaaalways makes me happy when I'm down ^^

Nä, nu ska jag lyssna dansk radio och försöka förstå vad dom säger ;)

PeaceOut

I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

Har lovat Li att jag ska blogga om Rix idag, men det kommer jag inte göra :P haha, har lite annat att göra, plus att jag inte känner för att sitta vid datorn hela dagen :P
Sorry Li, du får vänta lite till ^^

Sitter och lyssnar på Savage Gardens Affirmation, en av världens absolut bästa låtar! just because of the lyrics!
I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people hands
I believe the junkfood tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones to disagree are millionairs

I believe in Karma  what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe forgiveness is the key to your unhappiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe that love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye
I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye
Until you say goodbye


PeaceOut

Sunday bloody sunday

Min dag har bestått av "making of" en fotobok ^^ nu ska jag bara kolla allt en sista gång och beställa - then it's mine :D

Och ja - detta är det mest betydelsefulla uppslaget :') bara därför ni får se det ^^

Vad ska den heta då..? "In The Club Summertour 2011" - eftersom typ alla bilder är därifrån.. bara Erik, Matte, Mathias, Alvaro, Dan, Jonah, Henrik, Aron, Tim, Aske (Esben & Sebastian i bakgrunden) och Emma som är med utöver Danny.. ^^ haha, men jaa - it's my choice :)

PeaceOut 

FML, I wanna live in Stockholm..


Men tack då.. </3 nu ångrar man ju inte ännu mer att man inte bor i sthlm...

PeaceOut

We've got your back, we've got it good

Hoppas ni har det bra peeps! jag har inget intressant att blogga om för tillfället (så har man det :PppPpP)
Idag har jag varit på ett möte hos jobbcoachen (it went well) och lyssnat på 1.5 intervju med AFIL, det är typ det jag gör om dagarna ^^ haha!
Strax ska jag och pappa ner till hallen och kolla när Aranäs spelar mot Runar IL (haha, fulaste namnet ever!!! xD) och imorgon ser typ likadan ut - bara det att jag ska börja på min fotobok för sommaren 2011 :') ska bli riktigt kul och svårt.. haha, hatar att jag har så många bra bilder.. :(

Nä, lite fika innan handbollen hade inte suttit fel ;)
Och jo - om ni vill veta mer om vad jag gör på dagarna så är det bara till att followa mig på twitter - cuz I'm active there ^^

PeaceOut

Onsdag

Nä, usch hoppas ni har haft en bättre dag än mig idag..! började med att jag fick ett svar av Tim att man kunde lyssna på deras radiointervjuer på nätet - and I became a happy girl! :) men jag fick reda på det såpass sent att redan hade missat två av fyra för dagen.. kul va..?! men nästa var klockan 12, och jag tänkte "nä, det här ska jag inte missa!" utan satte igång radion redan 11.30.. klockan slog 13.00 - fortfarande inget A Friend In London.. och jag får reda på att den skulle sändas imogon istället.. woho! och det är mitt ansvar att ta hundarna på morgonen, men jag väntade lite längre idag för att jag ville höra den intervjun.. så när jag fick höra att den inte var idag så tänkte jag "men ah, då kan jag ju gå ut med hundaran nu då..!", och kollar ut genom fönstret.. tro fan att det har börjat regna då... fml! aja, det var bara till att sätta på sig regnjackan och gå ut ändå - och precis när jag går utanför dörren går ett billarm och Lizen vänder på en sekund och vill gå in igen (hon är livrädd för allt annorlunda typ...) så det är bara till att gå in ett tag till.. what else could happen typ...? väntade några minuter tills hon hade lugnat ner sig - och går ut igen :) nu har det slutat regna (!) och jag känner att allt kanske håller på att vända.. men då sätter sig Nicko precis utanför dörren och vägrar röra på sig.. HAHA, asså döda mig! xD men efter lite övertalning hängde han på oxå ^^
Och nu när jag har kommit hem hade jag blivit RT'ad av Tim, och med andra ord kunnat lyssna på en av intervjuerna som jag missade imorse :P
Så nu mår jag mycket bättre av att ha kunnat whina av mig lite här på bloggen...
Nu ska jag typ fixa nått och käka, skriva ett personligt brev (uppgift till jobbcoachen imån..) och vänta på att klockan blir halv 4 och det står ytterligare en intervju på listan ^^

Dagen kan ju inte bli sämre iaf ;)


Sen är det sista dagen att rösta på Rockbjörnen idag oxå...!!! RÖSTAröstaRÖSTA!!!! Och se till att rösta rätt!

Grattis till mamma på födelsedagen oxå och grattis även till mamma och pappa som firar 20årig bröllopsdag idag! :)

PeaceOut

"Det enda vi bryr oss om är din röst"

Missa inte True Talent på TV3 klockan 20.00!

PeaceOut

Payback is a bitch!

Haha, så jävla underbart att Danny fick tillbaka för alla gånger han har sprutat vatten på oss i sommar.. :P och ansiktsuttrycket när han får vatten på sig första gången - priceless! :)

What goes around comes around Danny ;)

PeaceOut

Let's get to topp10, where u belong

Nu är dagen äntligen här! seriöst, Calling a FRIEND är så galet bra att jag får ont i magen! ska jag lista varför..?
* Visslingar, en låt med en visselslinga kan inte misslyckas
* Jättesöt text om alla fans
* Underbar musik, såndär go rock som bara får en att må så bra
* Tims röst

Så ah, nu tycker jag att ALLA går in på itunes och köper låten (seriöst, 9 spänn är inget..!) och ser till att hjälpas åt för att få upp den på topp10 i Sverige - så att de kan komma tillbaka snart igen :)
http://itunes.apple.com/se/album/calling-a-friend/id457134629?i=457134687
http://itunes.apple.com/se/album/calling-a-friend/id457134629?i=457134687
http://itunes.apple.com/se/album/calling-a-friend/id457134629?i=457134687
KÖPKÖPKÖPKÖP! :D


And by the way, och på tal om inget så hade jag en galet bra dag igår! kommer skriva och lägga upp bilder senare i veckan, be so sure :)

PeaceOut

Tidsinställt

Tjoho peeps, jag sitter på Rix med trevligt folk och ville inte att det skulle vara heldött här.. :P hoppas ni hare nice! :D

Stort GRATTIS till Felicia på födelsedagen oxå :D

PeaceOut

20 augusti

Tjohopp! Idag är det "dagen före" och "dagen före dagen".. imån äre rix för hela slanten, och på måndag är det Calling a FRIEND, och allt vad det innebär ;) idag har jag vart iväg och gymmat en sväng, och hälsat på moster (eftersom vi ska vara kattvakt söndag-onsdag typ :P) och bara tagit det lugnt och planerat inför imån ^^ massa kul ju! :D haha, fast ganska fail om det regnar hela dagen :( haha! men det hoppas vi inte på ;)

Måste ju fortsätta att påminna alla om att RÖSTA på Danny, så att han får en Rockbjörn - och kanske en gång för alla fattar att han är bra, och värd det!

Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på AFIL <3

PeaceOut

You don't have to be cruel to rule my world..

I just want your extra time and your.. kiss!


PeaceOut

Follow me - A friend in London

Det här med att man känner en press om att uppdatera bloggen så ofta.. det känns bara så onödigt..! haha, jag har inte ett skit att skriva om just nu, det enda jag gör om dagarna är att gå hemma och inte göra ett skit.. :P twitter is the new place to be typ :) haha!

Nä, men snart är det måndag och Calling a FRIEND time! :) och om ni inte har förstått detta ordentligt - så tar jag det igen! :) om det är så att Calling a FRIEND hamnar på topp 10 på svenska itunes på måndag så har de lovat att de ska komma tillbaka för en akustisk spelning snart! :) så om alla skulle kunna vara så himla gulliga och köpa den på måndag så är ni änlgar! seriöst - det hade verkligen vart hur awesome som helst! :D
köp Calling a FRIEND på itunes på måndag! :)

Verkligen jättesöt text! kolla själva:
"Got an army full of friends
God I know it makes no sense
Everybody in the zone
We love you to the bone
Got the army on the phone
Soldier you're never alone
Calling a friend
Calling a friend in London
Calling a friend
You got a friend in London
Follow me into the woods
We got your back we got it good
Everybody in the zone
We love you to the bone
Got the army on the phone
Soldier you're never alone
Calling a friend
Calling a friend in London
Calling a friend
You got a friend in London
Follow me, follow me
Follow me, we all need someone
Follow me, I follow you
Follow me - a friend in London"

U know, den handlar om alla FRIENDs på twitter, and so on :) hihi

PeaceOut

Yesterday

If I've got some non-swedish readers staying after yesterday - then I've got to welcome you here! :D I can't explain what I felt when I looked at the statistics from yesterday..!

Big love and a huge thanks to everyone!
But as long as I don't get any comments in english I'll continue writing in Swedish, since it's my native language ^^ but once again - big thanks to everyone who visited my blog yesterday, I love you!

Nu på svenska! Jo, som ni kanske ser så fick jag ett ganska stort besöksrekord igår - all thanks to Tim..! haha, nä jag vet verkligen inte vad jag ska säga om det.. :') det är helt galet! mitt tidigare låg lixom på drygt 50..!
Trodde aldrig jag skulle "stöta på" nån som var som Danny, men så dyker Tim upp bara sådär, och hela min värld bara börjar snurra.. :P haha!
Nä, nu ska jag sätta mig och göra ingenting med min träningsvärk - eller jo - jag ska fortsätta kolla på senaste AFIL TV avsnittet :) det är ju det man får nöja sig med tills på måndag för att kunna höra Calling A FRIEND :) om jag har någon som förstår sig på danska här (jag kan förstå sammanhang.. ^^) så kan jag länka en artikel om AFIL och Calling a FRIEND som är så galet söt! :') det står typ varför den är skriven och vad den handlar om - så galet fint gjort! :) http://gaffa.dk/nyhed/51819

Nä, nu ska jag sluta ;)

PeaceOut

Nä, jag tror jag går och dör nu...



Det luktar besöksrekord idag..!

PeaceOut

We've got an army full of #FRIENDs


Okey people! Senaste AFIL TV-avsnittet - och man får höra en del av Calling a FRIEND, som är deras nya singel som släpps på måndag..! so here's the deal - jag vill att alla köper den, och ser till att få dem högt på listan - så kanske de tom kommer tillbaka till Sverige snart! :)
Jag tycker iaf det låter som om låten kommer vara helt EPIC! :) söt text, underbar musik och Tims röst på det - it can't be bad! ;)

PeaceOut

Rix! :)

Om dagen möjligtvis skulle kunna bli bättre än vad den redan är, så blev den helt plötsligt det! :D Broken Door ska vara med på RixFM Festival i Göteborg!! :') happy girl here! :D

Haha, nä.. just wanted you to know..

PeaceOut

Rockbjörnen 2011

Ni vet Danny, han den där snubben som jag skriver om lite då och då.. han som brukar vara bäst i världen på att peppa folk, och få dem att inse att om man vill klarar man allt..? Vet ni vem jag menar? ;)
Anyway, han är nominerad till en Rockbjörn som årets manliga liveartist, men han tror inte att han kommer vinna den, och tycker inte heller att han är värd den.. meeeeeen nu är det så att enligt mig finns det ingen annan än han som är värd den där Rockbjörnen - så nu tycker jag alla går in och röstar på Rockbjörnen med alla mailadresser du har - kom ihåg, en röst per mailadress och dag - inte per person..! Hur fett hade det inte vart att kunna fixa en Rockbjörn till Danny efter denna magiska sommaren?! :) jag minns iaf hur glada han och killarna blev efter att de vann en Grammis för Jennie - och det trodde dom inte att dom skulle göra.. Vi kan om vi vill, och iaf jag vill! :D
Så nu fixar vi detta till Danny som ett tack för sommaren!! :)

Jag skiter fullständigt i vad ni röstar på resten - men Danny och September är de enda jag rösta på varje gång! och seriöst, det heter "årets manliga liveartist".. inte fan kan Ulrik vinna det..?! han är 17 bast, inte är han en man! knappt så jag tycker Saade kvalar in som man lixom..

Nä, men nu kör vi! Tillsammans är vi starka! :) länken om ni råkade missa ---> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
RÖSTA!

PeaceOut


Schouperman's B-day

Okey, how cute isn't he..?!

Pallar du inte kolla hela, så kolla iaf från 3.10 och framåt (framförallt från 3.20 typ.. :')).. jag dör över hans reaktion asså! :) <3 nu kan jag le resten av dagen! :D

PeaceOut

InTheClubSummerTour2011

"InTheClubSummerTour2011Då var det över. Butiken är stängd. Ridån har gått ner och alla har gått hem. Ensam kvar tänker jag på sommarn som vart och allt som jag fått.Jag kan nu bocka av min 5e och hittills bästa turné och se tillbaka på den med ett stort stolt leende. Jag vill tacka DIG för att DU kom och gav mig mer än vad jag väntat. För all kärlek tid energi och pengar som lagts ner på att se mig göra det jag älskar så kraftigt. Tack Tack tack och åter tack. Jag älskar DIG. Jag gör verkligen det!!Over and out.Danny Saucedo"

Jo, han tackar oss för allt, fatta då hur mycket jag skulle behöva tacka honom för denna sommaren..! 30 maj, 2 juni, 12 juni, 7 juli, 27 juli, 28 juli, 1 augusti & 9 augusti.. vissa av dagarna har varit helt crazy - och utan det hade inte detta varit den bästa sommaren ever.. seriöst, I know att man säger det efter typ varje sommar, men sommaren 2011 är något utöver det vanliga..! Danny har fått visa för hela svenska folket vem han är, han har vuxit både som person och artist, och har till sist blivit den som inte behöver ta emot massa obefogad skit över det han gör.. om jag känner Danny rätt så kommer han minnas 2011 som ett bra år :)
Men än är det ju inte riktigt över.. han har ju några smågrejer kvar, och jag har ett datum kvar, 21 augusti :) men jag ska sammanfatta Danny-sommaren med några bilder so far iaf :)

Hoppas du har haft en grym sommar oxå! :D

PeaceOut

15/8 2010

Ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. ett år sen.. jaaaa, jag tror ni fattar det nu va?! idag är det ett år sen jag senast snackade med Grönwall.. jag vet att jag har sagt att jag ska lägga av med honom.. but I can't.. someone who's brought so much happiness into life can't be thrown away just like that.. det är bara det att jag hoppas att han blir den han var.. jag vet att människor säger att han inte har förändrats.. men jag vet inte.. då hade han inte gjort det han gjorde sist jag såg honom..
Nä, nu ska vi vara glada - detta skulle inte vara ett skuldkänsleinlägg till Erik, utan detta skulle vara en hylling till att det är ett helt år sen RixFM Festival var i Göteborg, och alla favoriterna var där samtidigt :) kommer nog aldrig vara på ett lika bra Rix igen - det går lixom inte :P Danny, Erik, Mattias, Grönwall, Broken Door, Ola, Anders Fernette and so on lixom :)

En av mina absoluta favoritbilder.. <3 och vi bara stog där, mitt i ringen av fans, hur länge som helst kändes det som.. saknar den känslan..

PeaceOut

15/8 2011

Bara för att jag har lite speciella inlägg att fixa idag med, och bara för att allt inte ska komma samtidigt så kommer jag köra iaf två tidsinställda tills i eftermiddag/ikväll.. först ska jag bara duscha, fixa käk och ta ut hundarna :P

PeaceOut

True Talent 9 augusti 2011

Åkte in till Göteborg 7.47 - tidigt as hell, men vad gör man inte för att hinna i tid till Stockholm..?! :) väl i götet tog jag tåget mot sthlm runt halv nio.. ensam i ett helt säte, göttgött! :D började läsa lite, men insåg att jag var way för trött för det, så jag sov ett tag ist :) käkade lite, läste lite, sov lite till bla bla bla.. sen all of a sudden stannade vi i Vingåker for no reason.. de berättade att de var tvungna att stanna eftersom polisen hade stängt av spåret i Gnesta - och det var det enda vi fick höra av tågpersonalen.. fick lite smått panik eftersom jag hade 45 minuter på mig att ta mig från centralen till slussen innan anslutningsbussen till inspelningsstudion gick.. snackade en jävla massa med Emma, och fick efter ett tag reda på att spåret var avstängt pga ett bombhot (som senare visade sig vara tomma lådor med "BOMB" skrivet på...) och jag upprepar det aningen högt på tåget, och känner hur allas blickar vänds åt mitt håll.. HAHA, wopsi! anyway, 2,5 timmar senare kommer vi iväg, och under denna tiden har jag panikat så galet mycket och övervägt att sätta mig på första bästa tåg hem igen.. när vi väl kommer iväg är det alltså 1,5 timme efter att vi skulle vart framme i sthlm, och anslutningsbussen gick för 45 minuter sen.. men ah, det här bådar ju gott för resten av dagen va?! :) men min ängel Emma hade ringt runt till jag vet inte vad hur många människor för att se hur vi skulle göra - och fått svaret att vi skulle ta t-banan till slussen, och sen gick det bussar ut till gustavsberg (där TT spelades in..) ofta :) så runt klockan 15.00 var jag i sthlm (skulle vart framme 12.30 typ..) och mötte en jätteglad/stressad/panikad (just the way I was) Emma vid spåren, och vi började gå bort mot t-banan :) haha, väl nere stog det två "tåg" (haha, illa att jag inte ens kommer på vad det heter..) inne och vi tänkte först hoppa på det högra, fast i sista stund ändrar vi oss och tänker "nä, det går nog åt fel håll.." och hoppar på det andra ist.. när det börjar rulla inser vi att vi hade hoppat på fel ändå xD haha, fail nr två! men vi kommer på det innan nästa station, så det var bara till att hoppa av och åka tillbaka åt samma håll vi kom från, men det gick bra :) när vi var framme fick vi leta ett tag efter bussen.. haha, de märktes tydligt att det inte var två sthlmsbor som gick runt.. x) haha, sen när vi satt på bussen såg vi att det inte stog nästa station och sånt, och vi fick typ panik.. "ah, men vart ska vi av då..!?" haha, fast efter första hållplatsen dök det upp och vi blev lite lugnare :) sen var vi bara framme xD haha, fast då skulle vi ju hitta studion oxå.. började gå runt huset vi kom fram vi, eftersom det var rätt gatuadress, hörde jubel och tänkte att det måste vara på andra sidan.. hittar inget där, utan går tillbaka för att se om det var på den sidan vi kom på - och tro fan att det var det! xD haha, fail nr 3! vi gick in, och blev inlotsade till två platser, och fick reda på att på de 45 minuterna vi var försenade hade vi bara missat massa sega inspelningar av "påor" till programmet - allstå inget roligt alls :') haha, we didn't miss anything! :D fick mentometerdosor, och sen kom juryn ut för att hälsa och ge oss lite tips *"lyssna, känn efter i hjärtat och smaka på det" kram danny*, och vad vi skulle tänka på.. en danis kommer in, och tittar runt, och gör världens mest förvånade min när han ser mig.. haha, I'm glad that you were glad I was there, men du kunde ju visat det lite mindre diskret.. xD haha, men det var roligt ;)
Sen rullade inspelningen på, och vi skickade nog vidare 5 pers av 9 - ganska bra jobbat! :) alla utan en fick något av podierna att snurra runt.. tycker helt ärligt synd om honom, men han var inte bra xD och av de fem personerna som gick vidare tror jag Pernilla coachade en, Tommy coachade en, och Danny coachade tre (Y) haha, han är grym på att hitta röster! :) jag och Emma skrattade så galet mycket hela tiden - think it's cuz we're too tired xD haha, men det är bara att hoppas att det inte syns i tvn.. :P sen var allt slut, och en Danny kom ut i hörnet, och det var mys att träffa honom igen :) det första han frågar var "vart spelar Saade idag då..? :P" haha, jag tror jag får sluta snacka Saade med honom, han kanske får för sig att jag är ett av hans fans.. but I'm not ;) kramades, tog bilder, snackade och hade det sjukt nice i typ 10 minuter.. höll på att få en kamera i huvudet flera gånger oxå.. både Danny och Emma fick säga till mig att akta mig.. kul! xD men jag och Emma fick vår bild tillsammans med Danny (jag kan ju berätta att utan Danny hade inte vi känt varandra, och detta var första gången vi träffade honom tillsammans.. utan Danny ingen Emma, utan Emma ingen mig.. <3), och två lyckliga tjejer kunde gå ut mot bussen, och ta "så många goodiebags" vi ville med oss, men jag njöde mig med två ^^
Väl framme vid slussen tog vi en promenad mot centralen och kollade vart min buss skulle gå från - och sen satte vi oss på golvet och snackade om allt och inget hur länge som helst..! :) there's noone like you Emma! <3 vi är så galet lika, och vi har kommit fram till att vi bara tycker olika om en enda sak so far, men det stannar mellan oss :P efter någon timme kom min buss, och jag var tvungen att säga hejdå till Emma :( *sadface* och hoppa på min buss.. hittade ett eluttag, så jag kunde äntligen ladda min mobil :) sov till och från någon timme, och sen var klockan halv 5, och jag var inte ens trött längre.. så jag började läsa i soluppgången, myspys :) var hemma strax innan 7, och då var jag inte ens trött.. :S men gick och ta mig vid 8 och sov i typ två timmar, sen gick jag upp och skulle kolla på tv.. vad kollade jag på..? I don't know.. somnade i soffan och sov till klockan var halv ett typ xD även fast jag inte var trött när jag kom hem så var jag inte pigg förän på fredagen typ.. ^^ men det är ju tur att jag är ung och orkar med att flänga runt så som jag gör :P

Utan Danny - ingen Emma, utan Emma - ingen jag <3 är så galet glad över att jag åkte upp till sthlm, och att allt löste sig! :D ska väl avsluta med bilder, men det är inte många.. :P haha!

Studion! bästa platserna längst fram längst ut typ :) Ola (programledaren) snackade en del med oss, rolig människa det där! han satte sig typ på Emmas huvud.. fyfan va vi dog av garv då xD

Trött men glad tjej, och finis varm/trött (no air condition..) kille :) tycker om dig så galet mycket! <3

Två glada tjejer med en glad busig Danny haha! :P

Eloge till dig om du läste allt.. knasigt skrivet, och säkert inte speciellt sammanhängande - but what the hell.. the day was chaotic! ;)

PeaceOut

Malmö Köpenhamn 5-7 augusti

Jo, jag drog ner till Malmö på fredagseftermiddagen, och stannade till söndagen.. på lördagen åkte vi tåget över till Köpenhamn och gick på Ströget och i Nyhavn - myspys :) fotade lite, men inget kul här för bloggen.. haha, intressant blogginlägg med mycket information, men jag har inget att skriva eller visa.. Jo, en sak:

Snubben stog stilla på ett och samma ställe i flera timmar.. kavajen och slipsen stog ut så som om han sprang.. svintufft! :) haha!

PeaceOut

Okej, hur ska man tolka detta...?

Jacob Schou - Tims storebror - började följa mig på twitter igår.. Då tänker säkert ni "han följer säkert alla som följer/följs av Tim.." men nej så är det verkligen inte.. Han följer 27 (!!!) pers på twitter, och JAG är en av dom...! Jo, men det är ju roligt :) han är fotograf typ ju ;)

Nä, men jag var bara tvungen att dela med mig av detta..! ;) nu drar jag strax till Ullared med mamma och syster.. TTYL :)

PeaceOut

12/8

Okay, nu har jag bloggat som fan, och orkar inte mer.. pappa kommer snart hem oxå, och då är det utlovat fika här hemma, så då orkar jag inte börja på de sista inläggen :P haha.. men det kommer kanske på söndag, annars kommer det på måndag :)
Haha, jättetråkigt inlägg - men ni kan ju allt fokusera på inläggen under, och kommentera - för dom är lite roligare :D

PeaceOut

Lotta på Liseberg 1 augusti 2011

Var framme utanför Liseberg runt halv 9, och då var det redan typ 20 pers där.. helt crazy! haha, anyway jag gick och satte mig med Emma, Sandra och Jennie :) efter ett tag kom en glad Hanna och hälsade på oxå :) efter ett tag såg jag att Danny hade lagt upp en bild på dayviews om att vi är galna som campar.. haha, men vad gör man inte :P så jag svarade typ "hade aldrig gjort det om du inte vart här.." och han svarar "vink vink".. haha, jag är ÖVERTYGAD om att han ställde sig i fönstret och vinkade.. det hade vart så typiskt Danny.. :P
Aja, en stund innan insläpp kom Marika och Emmy :) sen insläpp - och jag ville vara först.. so I ran.. and came 2nd.. haha, fast jag hoppade över ett staket, annars hade jag aldrig hamnat där jag hamnade :P sen var det bara till att börja vänta.. Julia och Lina kom en liten stund senare.. hälsade även på Felicia och Erica :) Stella kom in och repade, och efter ett tag kom även en Danny :) han gick ute bland stolarna, och efter ett tag tittar han bort mot oss, "puttar" ner solbrillorna så att vi ser hans ögon och hälsar på oss med ett peace-tecken ^^ haha, ett tag senare kom han lite längre bak och fick kön att sjunga allsång redan då :P
Själva väntan var hur seg som helst, och jag minns knappt något.. bara vissa smådetaljer ^^ som att det började ösregna när Danny skulle dansrepa... kul! haha! och sen när klockan typ var halv fyra så kom AFIL ut på scenen, and I went crazy.. haha, ILLA!!! but hey, it was awesome :) det var helt magiskt att höra dom sjunga new tomorrow live.. <3
Sen blev det insläpp och efter lite tips från Hanna hamnade jag längst fram i mitten, precis vid den blåa mittgången, just the way I planned :) då stog Paradise Oskar på scenen och soundcheckade.. söt, mysig låt, men inte mycket mer :P och sen drog genrepet igång.. haha.. asså kill me.. jag kommer få damp bara av att skriva detta xD so excuse me if I sound like a fangirl.. ;) allt flöt på precis som det skulle i programmet, vi skrattade och hade det kul.. och så skulle AFIL gå på scenen - och det första Tim gör när han är på scenen är att peka på min skylt (ja, jag hade skylt.. I'm sorry..) och le världens största leende :') haha, så söt! :)
Sen när genrepet var slut så var det en dryg väntan i värmen tills klockan närmade sig halv 8, och han som fixar allt med tv-sändningen kom ut och skulle börja "informera" oss och så.. och sen skulle ju påan spelas in... crazyfangirlnr1 here! usch, varför ska det vara så jävla jobbigt att skriva detta utan att få det att låta som om jag är galen..?! anyway, ni måste ju få veta detta - bland det sjukaste under hela dagen..! jo, alla kom ju ut för att spela in påan till programmet som skulle visas live kvart i 8.. Danny och Tim stog bredvid varandra och jag kände att Danny vet ju om att jag gillar honom, så jag höll upp AFIL-sidan på skylten - och Tim ser den igen och gör en gest med handen som att jag ska vända den om, samtidigt som han säger till Danny att han ska kolla.. haha, helt sjukt! Tim får alltså Danny att se skylten.. och det enda Danny gör är att skaka på huvudet och flina ;)
Aja, sen drog livesändningen igång - och det har ni ju antagligen sett på tv, och pauserna går att kolla på på tv4play ^^ och det hände inget speciellt där, mer än att jag fick sjunga La det swinge i Stellas mick.. HAHA, tur att jag inte blev filmad iaf.. :P
När det var slut så var det en kaosad signering.. fick iaf AFIL att signera min skylt - fast bara för att jag stäckte fram den, inte för att jag stog längst fram just då.. :P och Esben var jättesöt när han hade skrivit klart :') tittade omkring efter vems det var, och gav mig typ tummen upp när han såg att det var min :) och sen ser jag att han har skrivit "<3-AFIL" på den bredvid sin autograf :) sött! sen gick vi bort från trängseln lite, bort till ena kanten - och dit kommer ju Tim efter ett tag, sweetheart!! <3 tar lite kort med honom, och sen frågar jag helt random om han gillade min skylt.. då säger han "Oh, I loved it! :) and I loved that you had Danny here" och vänder på skylten, sen fortsätter han "he told me that he'd promised to get our autographs to you, but now you've got them yourself :D" - seriöst, här kommer the moment of the day - Danny och Tim hade snackat om mig när jag inte var i närheten :') eller oxå var det det de gjorde efter att Tim hade visat Danny skylten.. men dom snackade om mig.. jag kan helt ärligt inte efter 1,5 vecka förstå det...! aja, let's move on ;) sen kramades jag lite Danny, och han läste skylten och smilade upp som fan när han läste min lilla text "everybody's goin crazy screamin out for more!" haha, och sen signerade han den - bara för att lixom.. jag var ju ändå tvungen att spara den nu :P Sen fick han brådis iväg, och man hann inte ta bild, så vi drog bort till hotellet och kramades igen och tog kort ^^ sen drog jag mig hemåt, after the day of my life typ <3

Bilder - COPYRIGHT!




Asså sötaste leendet!

Troligtvis strax innan Tim visar Danny min skylt/Danny snackar om mig.. :)

The same here <3 tack Lina för bilden! :D


Crapface!

Stella Mwangi

Arja Saijonmaa (stavning?)

Axel aka Paradie Oskar


AFIL; Esben, Tim & Sebastian (Aske var där med, men inte med på bilden..)

Världens lyckligaste tjej typ.. ^^

I like you.. <3

Jaa, så såg min bästa dag ever ut.. :) och jag förbannar mig än idag att jag inte tog fler bilder på AFIL.. men jag njöt ist.. tog typ max 25 bilder när de var på scenen :S aja.. I'll live with the memory instead :')

PeaceOut


Allsång på Bohus Fästning 28 juli 2011

Var framme i Kungälv vid halv 1, och då var det inte en kotte där.. så jag tog en liten promenad, och satte mig sen i gräset på en filt och väntade på insläpp.. hörde när bandet repade låtarna och bara hade det galet segt i hur många timmar som helst.. efter ett tag började artisterna som skulle vara med repa sina låtar.. men ja, fortfarande ingen Danny.. fästningen stängde igen vid 16, och gick Danny på och soundcheckade.. :P haha, knase! sen en stund innan insläpp 17.00 kom Danny ut och skulle till sitt hotelrum.. :P
Insläpp var kaos - gamla människor rushade för att få bra platser xD haha, så då fanns det inget annat att göra än att springa oxå.. ;) fick plats på andra raden i mitten, och tog platser till Mia och Maggan oxå, eftersom de skulle komma senare :) sen började den drygaste väntan ever.. haha, fast nä så dryg var den inte.. det värsta var väl att jag satt ensam, men de spelade ändå massa musik och så på scenen :)
Typ en halvtimme innan det drog igång kom Mia&Maggan, och då blev allt helt plötsligt mycket roligare :) skrattade en massa, och bara hade det allmänt trevligt tills allt drog igång.. Danny, Nanne Grönvall och några lokala förmågor typ.. och självklart var Danny sist ut.. ;) men han var söt på scenen, och det var faktiskt kul att inte stå längst fram, utan att sitta ner och kolla på småbarnen som fick damp såfort han var i närheten - sötisar! allsången rullade på, han sjöng In the club, In your eyes, If only you, Tokyo, Tonight (?) och Sol vind och vatten - så galet fint! :')
Och så var det en musiktänvling oxå, och Danny skulle välja tre stycken som skulle få vara med.. och alla småbarnen började skrika så att han skulle välja dom, och då säger konfrenciern att man måste vara över 15 - och all of a sudden lyfts Dannys blick till våran rad och raden framför (enda riktigt fansen som satt där framme typ..) och alla skakar på huvudena och ger honom "no way-blickar" haha xD så ah, vi slapp ^^
När alla hade sjungt klart så skulle det vara nån Kungälvslåt som alla skulle sjunga med i.. haha, jag hade INGEN aning om hur den gick, så jag stog och tittade på Danny som tydligen hade kul, och tittade tillbaka och log :) alltid lika mysigt :) sen skulle dom kasta ut blommorna, och självklart slänger han iväg dom åt mitt håll, fast aningen högt, så tanten bakom mig snodde dom ist.. aja, tanken som räknas ;) sen var det signering, och ja.. haha, jag vet inte ens vad jag ska skriva.. det var segt, oorganiserat och bara dampat.. men efter typ en dryg timme kom vi fram, och Danny var trött, ville bara hem och orkade inte med den starka blixten.. så det blev bara lite snabbt snack, sen drog vi oss hemåt :)
Myspys dag, och bra uppvärmning inför Lotta på Liseberg ^^

Bilder, och copyright - även fast det inte är speciellt bra bilder..

Utanför fästningen, så galet fint!

Nanne Grönvall *galet svårt att inte skriva Grönwall.. det sitter lixom i fingrarna..*






Suddig bild, inget jag vanligtvis lägger upp I know.. men den är sötis, han är sötis som inte kan sjunga med när alla andra gör det ;)

Fin solnedgång, ja!

Och people - don't get this wrong.. han blundar med flit..! just because of the cameralight.. det var mörkt ute, och blixten är ett monster så sent.. but I love the pic anyway :') he's cute even when his eyes are closed :P

PeaceOut


Fjordfestivalen Uddevalla 27 juli 2011

Åkte in till Göteborg och mötte upp Marika, och tog sen bussen till Uddevalla.. gick runt på området lite, eftersom det inte var någon som satt och väntade än.. när vi hade tröttnat på att gå runt satte vi oss vid insläppet och började vänta.. :P haha, så jävla segt! gick och åt ett tag senare, och när vi sitter inne på Donken så kör en svart van förbi oss, and I was like "haha, det såg ut som om det var Stefan som körde.." och några minuter senare gick Danny, Jonah, Henrik, Alvaro och Dan utanför :P men nä, vi gick inte ut och stöde -  vi satt ju för fan och käkade..! haha.. sen när vi hade käkat klart gick vi tillbaka till insläppet, träffade Rojin och hennes kusin från Tyskland, och sen efter ett tag kom Emmy oxå :) vi kände att det var dags för en promenad till, för det var alldeles för jävla segt att bara sitta och vänta.. så vi gick runt området och satte oss vid kajen på andra sidan en stund :) sen hörde vi att soundcheck hade börjat så jag hoppade upp på en pelare som man binder fast båtarna i (?) och kollade :P haha, det var ganska mysigt, men galet svårt att stå stilla på en liten yta samtidigt som Danny körde för fullt på scenen typ :P ah, sen efter ett tag gick vi tillbaka och väntade på insläppet en sista gång..
Nu var det äntligen dags för insläpp, och jag har nog aldrig varit med om mer oorganiserat insläpp (eller jo, rix i gbg förra året, men ändå..) seriöst, dom öppnade grindarna, så alla började panika för att komma in först typ, och sen 2 meter senare hade dom legkontroll.. woho, bra planerat Fjordfestivalen..! Anyway, vi kom in och fick platser längst fram nästan i mitten - och ja, det var nog en av de minsta scenerna jag nånsin har sett.. det var ändå en hel festival som skulle hållas där! haha.. men ja, vi satt framför staketet och smälte i den stekande solen.. tog fram paraplyt för att skydda mig från solen, och det var nog något av det bästa jag gjorde den dagen ^^ haha
När det bara var en knapp halvtimme kvar kom Rojin, hennes kusin, Mia och hennes mamma :) woho!! så jävla kul, och sen drog allt igång :) pepp som fan, fast vi var nog de enda som var det.. haha, men ja, Danny spelade dryg stockholmare med solbrillor på sig ända tills det var dags för In your eyes.. och ni som har varit på konserten vet att han berättar om hans och Jonahs vänskap och sjunger den till honom - but not this time..! han tog av sig brillorna, började småsjung "Leende guldbruna ögon" och gick fram till Emmy och sa "någon jag alltid tyckt har fina ögon är du, den här låten är till dig! :)" och satte sig på scenkanten och sjöng första versen och refrängen till henne :) inte ett öga som var torrt bland oss :') sen fortsatte konserten som vanligt, och Danny tog fram vattenpistolen och sprutade massa vatten på oss eftersom vi var så torra.. men jag fick iaf känslan att det väckte de som inte var på innan (Y) och jo, strax efter det fick han alla att dansa salsa.. lite halvsvårt med tanke på att man stog trångt framför en scen, men det var kul! :D det var det bästa av stoppen jag har varit på iår iaf! :D
Sen var allt slut, och det var signering.. oorganiserad kö som vanligt, och när vi var framme vid staketet gick Danny åt andra hållet så vi bestämde oss för att dra längst bort ist, och efter ett tag kom en glader Danny :) och ja, han är en läskig typ! seriöst, innan han ska signera min affisch stavar han mitt namn i luften och säger "fast med 3or va? :P" mitt dayviewsnamn.. haha, crazyboy! :) och sen på autografen skrev han "Till Annelie, puss & kramar & korvar" HAHA, vafan fick han det från lixom?! xD fick iaf mysiga kramar, och han tyckte det var roligt att vi skulle till Kungälv dagen efter, eftersom det inte ens stog med på hans hemsida lixom.. men ah, sen sa vi hejdå till honom och drog till Donken och skulle käka eftersom det bara var drygt att stå kvar och inte göra nått.. och inne på Donken kläcker Mia smartaste kommentaren ever! haha "och där sitter Daniel Norberg!" haha, garvar fortfarande åt det där asså xD och ja, Daniel satte sig på bordet bredvid vårt och Mia och han snackade ett tag, sen var jag tvungen att dra ut till min buss, och åkte hem :)

Det är väl det jag kommer bjuda på här.. eller ah, bilder som vanligt oxå ju :P COPYRIGHT!

Soundcheck ^^

Liten scen! seriöst, micken fick inte ens ligga ner (här gör den iofs det, men dom ställde upp den innan allt började..)





Never gonna take us down!

Just like that


Yeah, we did sing along good! ;)

Baby goodbye

In your eyes till Emmy :)

galet söt! :')

Ljuset! <3


En av mina absoluta favoritbilder!

"Will you marry me..?"



Myskille <3

Och, ja det är ganska många bilder härifrån som jag blev galet nöjd med.. hade lixom kunnat lägga upp dubbelt så många.. men tänkte att nånstans får det räcka :P underbart ljus var det hela konserten! fotografer älskar att fota i gyllene timmen (alltså den timme från att solen börjar gå ner typ..) och det var under konserten, och solen låg rakt mot scenen - wonderfull! :')
Guldstjärna till dig om du läste allt, och glöm inte att kommentera ^^

PeaceOut


I'm in here searching a rest from the streets

Okej, get prepared to get blown away by my blogging today! :) haha, jag hade tänkt sätta mig och börja skriva nu, och jag lär inte ge upp förens jag är klar :P kommer säkert inte bli jättedetaljerat, eftersom det är ganska länge sen nu.. but I'll give it a try!
Så se till att komma tillbaka! ^^

PeaceOut

If I were a snowball you'll be the one rolling me

Okey blog, I'll drop a bomb now.. JAG HAR REDIGERAT KLART ALLA BILDER JAG BEHÖVER FÖR ATT BLOGG IKAPP! ;) *wopsi caps lock..* så nu skulle jag egentligen bara kunna sätta mig och börja blogga, men det orkar jag inte idag.. ryggen är helkass efter att ha suttit framför datorn hela dagen, så jag drar ner till gymmet med mamma ett tag istället :P
Men för att inte retas för mycket så bjuder jag på en av de senaste bilderna som är tagna med min kamera ^^ fast lite halvmystisk sådär ;)

Happy people!

PeaceOut

Hello, my name is CutyPieFRIEND

I can't find a reason not to love this dude, honestly..! Och jag tycker det är helt awesome att han i stort sett varje kväll "snackar" med alla sina #FRIENDs på twitter, underbart!

Haha, lite halvkul sådär ^^

Och sen ville han ge alla FRIENDnames, and this was what he wanted to call me :')

Haha, jag VET att det låter som om jag är crazy - but crazy people makes me crazy :P and he's a crazy dude! Jag saknar honom en aning..
And if you can't accept who I am, then leave - cuz I am who I am, and that's all I can be..

PeaceOut

You look perfect


galet bra! <3

PeaceOut

"Vart spelar han idag då..? ;)"

Nu har jag "sovit" och vaknat till liv.. hade en underbar dag igår i sthlm, trots att den var ganska konstig.. :P vad skulle jag gjort utan dig Emma..? :) har inte ork att blogg nå mer idag.. kanske sätter jag mig och redigerar bilder, men blogga gör jag imån eller nått.. haha, känner att jag bloggar massa ursäkter hela tiden.. but it's summer! ;)

Och jo - jag måste nog sluta snacka Saade med Danny.. han kan ju kanske tro att jag tycker om honom.. :P

PeaceOut

Crazy day!

Yes, nu sitter jag på bussen hem.. Jag har haft en av de mest galna dagarna på länge, men oxå en av de roligaste :) stort jävla tack till Emma och Danny - all the love that I need is in your eyes <3 fina människor!
Nä, nu ska jag vila.. Är hemma strax innan sju imånbitti ;)

PeaceOut

Tidsinställt

Det är väl bäst att fixa ett tidsinställt inlägg till idag va? :)
Vad hittar alla på en dag som den här? :) själv sitter jag i enn inspelningsstudio i Stockholm och är med på inspelningen av True Talent ^^ åkte upp imorse, och åker hem sent ikväll - så jag är hemma tiiidigt imån bitti :P
Men nä, jag vet ju inte direkt hur jag har det, så det är ju lite svårt att skriva ;)

Ville bara se till att det inte var helt tyst här en hel dag ^^

PeaceOut

Imorgon :)

Har inget speciellt att skriva.. blir inget Göteborg idag - behöver nog vara utvilad imån ^^ så jag sitter hemma, väntar på att Emma ska logga in så vi kan snacka om imån, fixar packlista och ska packa och sen ska jag kolla allsången ikväll :) fast ah, hemifrån istället för live då.. om jag tröttnar på att spela facebookspel kanske jag sätter mig och redigerar bilder, men det känner jag inte för just nu :P

Jag var ju i Malmö i helgen, och det sista vi gjorde innan vi åkte hem igår var att stanna till vid Turning Torso, eftersom jag ville fota lite.. men självklart regnade det hela tiden, så det blev inte så mycket eller roliga bilder - men denna blev jag nöjd med :D HDR-bild ^^ vill gärna veta vad ni tycker om den :)

PeaceOut

Söndag

Här var det dött.. men jag har inte vart hemma, och kommer inte heller vara speciellt mycket de närmaste dagarna.. malmö i fredags, köpenhamn i lördags, malmö idag, troligtvis göteborg imån och stockholm på tisdag (Y) men jag gillar att resa :P
Nu ska jag nog sätta mig vid tvn eller nått och sova xD haha, lär somna typ direkt (Y) fast först ska jag ju kolla det senaste AFIL TV-avsnittet :D
Och jo - I've just found out that twitter is the new place to be :) awesome place, and a certain Schouperman is very active there :') love him!

PeaceOut

"Xx Tim"


<3

PeaceOut

4/8

Har satt mig idag och börjat redigera bilder från förra veckan.. :P it'll take a looong time..! har snart hunnit igenom Uddevalla förra onsdagen.. ^^ men det är jobbigt att välja ut rätt bilder - de ska helst inte vara för lika, helst inte för många och helst skarpa och snygga :) but I love it! och sen måste jag ju ändra nivåerna litegranna oxå :P
Men ah, det är det jag håller på med just nu - och imånkväll drar jag med familjen ner till Malmö & Köpenhamn (älskade Danmark..) över helgen, och sen på måndag lär jag pilla lite till med bilderna och sen hade jag tänkt åka in till Liseberg och gå på den sista allsången där - och på tisdag drar jag till fina Stockholm och på onsdag lär jag sova.. haha, så nä några inlägg om förra veckan får ni inte på ett tag.. ska försöka blogga lite ändå :D
Kan ju bjuda på en bild som jag överredigerade, men som enligt mig är ganska snygg ändå ^^

Den vanligt redigerade kommer komma tillsammans med de andra bilderna senare :P

Ska fixa ett tidsinställt inlägg tills ikväll där jag hade tänkt visa hur mysig/söt Tim är.. haha, ganska mysigt att vakna och se det iaf :) hihi (a)

PeaceOut

There's no way to stop med now

Asså what's up med massa random människor som jag inte känner bara kommenterar med namn (utan mail/blogg) och ALLTID försvarar Danny...?!?!??! Seriöst, tycker jag Tim var sjukt snygg i måndags - så låt mig då förfan få tycka det!! och mig veteligen har jag inte skrivit nånstans att Tim var snyggare än Danny..?!? jag fattar inte vart ni får allt ifrån... just face the fact - jag har träffat Danny så många gånger att det knappt är "speciellt" längre (eftersom jag klarar av att snacka med honom utan att typ bli hyper...) och så i måndags fick jag träffa en person som jag har beundrat i ett halvår - klart fan jag tyckte det var ganska mycket mer speciellt än att träffa Danny...! Just live with it! :D

Loggade egentligen in för att skriva att jag egentligen borde blogga massvis, men jag orkar inte det.. haha.. men så såg jag en kommentar och fick dampet.. sorry alla som det inte rör :)

PeaceOut

Twitter


Okej.. jag trodde aldrig jag skulle hamna där.. men vad gör man inte för Schou..? :) Men jag "behöver" vänner där, så start following me - så ska jag försöka förstå hur fan det funkar :P

PeaceOut

Schouperman


Photo by: Jacob Schou
Döda mig..

PeaceOut

"I loved it! :)"

Okej peeps, ni som är vän med mig på facebook har troligtvis fattat att gårdagen var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv - den var så galet bra att jag måste smälta allt innan jag kan skriva här för att det inte ska bli för "fan-girl"-aktigt :P
Men ah, Danny Saucedo och Tim Schou är så galet bra att det inte är sant! :')
And I wanna hug Schouperman again! <3

Okej, helt oredigerad bild som jag fick av Marika.. :) my god, rewind and pause typ :') så snygg..!

PeaceOut

Everybody's goin' crazy screamin' out for more!

tidsinställt..

Kära, underbara Lotta på Liseberg - jag tror aldrig ni har haft bättre artister samma kväll :')
Bara några timmar kvar nu..

PeaceOut

RSS 2.0