Tagga..

.. match mot Partille... wish me luck!

PeaceOut


If you jump I'll break your fall

Otroligt bra video för att vara gjord för typ 10 år sen..! grym låt oxå btw..


Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone

PeaceOut

This made my day!

Hur kul är det inte på morgonen när man loggar in på facebook och ser det här?

"Haha, undra vad dom har skrivit..? ;)" tänkte jag, och klickade (: och vad ser jag inte om det här?

Maaaajgaaaadd, happygirl_92 typ! (: nu kan jag vara glad resten av dagen..

Nä, nu måste jag bli klar innan skolan börjar.. :P

PeaceOut


Inte idag..

Hinner verkligen inte blogga idag.. har vart inne i stan hela dagen och sålt korv&bröd på julmarknaden.. och sen direkt när jag kom hem så kom mormor&morfar, och jag ska strax vara lite social.. ;) men först tänkte jag updatera lite här..
Haha, det är så att jag & min syster alltid får adventspresenter av mamma.. fick första för året idag då, och det var nog en av de roligaste hon har kommit på....! (:

TADA!

Mamma vill att jag & min syrra ska lära oss att sticka x) men det blir kul tror jag! :)

Var ju och träffade Idolerna på Nordstan igår, och fyfan va nice det var (: bloggar om det sen när jag har tid... :P

PeaceOut

I've just gotta say..

.. that I was right! Lilla jag tippade rätt topp 3 för nästan två månader sen! :O helt jävla galet, och jag är sjukt stolt över mej själv x) hahaha, det är galet! :O jag är fan bäst! (:

Ur min blogg den 2/10 2010 - tryck på länken om du inte tror mej.. :P 

Nä, nu ska jag städa, och sen blir det att åka in till göteborg (: såg att tydligen grönwall oxå var i växjö idag... hade jag vetat det lite tidigare hade jag kanske åkt...

PeaceOut

Idol 26/11

Nu börjar det allt närma sig slutet, bara 4 kvar ju! (: ikväll är det "arena" tema, och idolerna är i Malmö Arena ;) haha, känner att det börjar bli lite patetiskt att skriva detta varje gång, skriver typ alltid samma.. xD haha, anyway, här är låtarna de kommer sjunga ikväll (:

Jay - Bad Romance (Lady Gaga) & Against All Odds (Phil Collins)
Linnea - Don't You (Forget About Me) (Simple Minds) & Crazy In Love (Beyoncé)
Olle - Fix You (Coldplay) & Beautiful Day (U2)
Minnah - Just The Way You Are (Bruno Mars) & Alone (Heart)

Tror kvällen kan bli riktigt bra! :D kan väl tycka att Jays låtval är lite random sådär, men av erfarenhet tror jag att han kommer göra dom svinbra! (: Linnea har hyfsade låtar, och den första är jag övertygad om att hon kommer göra kalasbra! Olles låtval finns inte ens nått att klaga över.. låtarna passar honom som handen i handsken (: har hört ryktesvägar att Minnahs röst typ inte ens fungerar, men om hon lyckas ikväll tror jag låtarna passar henne otroligt bra (:
Don't get me wrong, tycker om alla 4 ganska mycket, men jag vill ha vidare min topp 3 (som jag tippade innan första fredagsfinalen) check it out yourself if you don't believe me...! tryck här!.. ;) men ordningen har ändrats under tiden, ofc.. men om det blir som jag vill så känns det som om jag hade en anledning till att skriva "kom ihåg vart ni såg det först ;)" redan då... hihi (a) oavsett hur det går ikväll så ska iaf jag in till Nordstan och hälsa dem välkomna till goa, glada Göteborg imån :)

Vem tror ni får lämna ikväll?

PeaceOut


En bild säger mer än 1000 ord, right?


Bara att hoppas att Olle får stanna oxå....

PeaceOut

We were made for so much more


E.M.D. – There's A Place For Us

PeaceOut

Isch!

Kan bara säga att detta har varit en helvetisk dag, av många anledningar, och jag vill bara gå och lägga mej i sängen och sova.. nä, usch den här dagen kan man väl bara få glömma?
aranäs spelar ju bortamatch ikväll (sänds på tv4 sport (Y)) men hade de inte gjort det hade jag nanat redan nu kan jag tänka mej... det enda som har fått mej att orka idag är the songs from rewind <3 tack boys för att era röster har världens bästa samklang! :')


Nä, nu ska jag ta det sjukligt lugnt, tänker inte plugga ett skit tills imån.. tror iofs inte jag har nått, men ändå... data, nya poplife, duschen och handboll är det som gäller för mej resten av dagen...

PeaceOut

Öppet hus!

Sitter fortfarande kvar i skolan med Emelie & Fredrika, trots att vi slutade för 2,5 timmar sen.. men vad gör man inte för skolan? Ska medverka på öppet hus, men det blir nog inte så jobbigt, eftersom vi bara ska sitta och redigera bilder (Y) haha, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, så jag delar med mej av ett svinsött klipp!
Skönaste ungen ever typ! (:

Haha, nä, nu måste jag börja!

PeaceOut

Bad things - good things - bad things - on and on and on...

Pissig dag idag, som efter ett tag blev hyfsad, för att gå tillbaka till att vara hemsk, sen blev den mycket bättre, för att nu till sist kraschlanda så långt ner man kan nå...... Först var jag hos läkaren och tog blodprov, sen var jag i tid till skolan, och hade det allmänt chill (: sen kom det jävla psykologiprovet, och ett jävla PM i svenskan.. and I'm back down again... sen fick jag veta att E.M.D. spelar i Uddevalla nästa lördag, och jag blev hur jävla glad som helst! :DD och så nu när jag kom hem så släpptes bomben.... mejlade en som var typ ansvarig för On Stage för att fråga lite frågor.. och så hade jag fått ett svar nu på eftermiddagen att Grönwall inte ens ska med eftersom han har brutit revbenen :'( FUCK säger jag bara!!! :((( men ah, då slipper jag ju ångra att jag inte köper en biljett iaf...

Nä, nu ska jag gråta en skvätt, och sen kanske börja på PMet, och sen ikväll är det träning...

Berätta nått kul som kanske kan pigga upp mej?

PeaceOut

Rewind

Jag längtar inte så lite... bara 11 dagar kvar, bara 11 dagar kvar...! <3 bland de snyggaste omslagen jag har sett... so casual!

1. You and me song
2. Ironic
3. Save tonight
4. Dancing in the moonlight
5. What is love
6. Ain't that just the way
7. Burning
8. Gangsta's paradise
9. Anywhere is paradise
10. Lemon tree
11. Not forever
12. This year's love
13. There's a place for us

Nån mer än jag som längtar?

PeaceOut

This..

... REALLY SUCKS!

fanfanfanfan!

FuckOut

Tillbaka

Jag har inte bloggat på nåra dagar nu... ;) men jag satte inte ens igång datorn igår, och idag har jag vart i skolan.. lite stolt faktiskt :) haha, men jag var ju i Ullared förra måndagen, och har fortfarande inte visat vad jag köpte.. så jag tänker glra det nu när jag ändå sitter & käka, since I have to study later.. haha, har ett prov imån som jag inte har börjat plugga på....
Anyway, här kommer bilderna (:





1. Väska
2. Sminkväska
3. Galet go parfym!
4. Anteckningsblock jag kan skriva av mej i samband med min operation..
5. DVD, Benjamin Buttons otroliga liv
6. Massa tofsar
7. Nagellack
8. "Bag"
9. "Afrokam"
10. Pincett
11. Stor halsduk
12. Svart bh
13. Vit bh
14. Benvärmarre
15. A4-ram
16. Enärmad topp
17. Topp
18. Topp/linne


Haha, ah, det var allt! ;)

PeaceOut

And it feels like home...

Jo, igår erkände ju Jay på en presskonferens att han hade rökt hasch under tiden i Idol, och att han ångrade sig.. jag förstår inte hetsen över att han har gjort det..? sure, det är nolltolerans mot all sorts rusningemedel i Idol, men alla vet om hans förflutna... anyway, så spelar inte det nån jävla roll för mej.. Jay Smith är Idol 2010, no matter what! Gårdagens framträdanden kan ha varit bland det bästa jag har sett i Idol... helt random låtar för honom, men han gjorde dem otroligt bra! Frank Sinatra & Madonna... typ så långt ifrån honom man kan komma...!!! men han gjorde det med  bravur, och hans röst i fly me to the moon var heeeeelt annorlund mot den han vanligtvis har, och det var gaaalet att höra den, jag fick gåshud redan efter första stråfen! o.O och andra låten var så otroligt underbar.. jag skrev ju i mitt förra inlägg om att jag alltid skriver vad jag tycker om låtvalen och så.. och på Like A Prayer så skrev jag typ "hoppas han gör om den så att den blir lite mer rockigare, men mer elgitarr, och plussa på hans röst, då kan det bli riktigt bra", och vad gjorde han? Jo, la på lite mer elgitarr och lite hårdare basgång, and I was stuck! I ♥ Jays röst!

Fly Me To The Moon - Jay Smith



Like A Prayer - Jay Smith


Nä, men jag tror jag har gått blivit kär!

One last thing.. jag måste erkänna att jag inte tycker lika illa om Weise längre.. I really don't like him yet, men jag hatar inte honom längre ;) hans röst har utvecklats otroligt, och jag tror nästan jag kan säga att jag tycker han gjorde Celebration bra :D första gången jag skriver nått bra om honom typ...? men precis som juryn sa, han är en riktig entertainer, och jag är övertygad om att vi kommer höra mer från honom snart..!

Vad tycker du om allt det här?

PeaceOut

Idol 19/11

Ännu en fredagsfinal, denna gången i Karlstad ;) det närmar sig slutet och Idolerna ska sjunga klassiker ikväll :) idag är även första gången de kommer sjunga två låtar var, men startordningen är inte samma där som under första numret :P men som vanligt så länkar jag bara låtarna, och inga nummer.. men numren är likadana hela tiden! Här kommer låtarna Idolerna kommer köra!

Andreas - Celebration (Kool & The Gang) & She's A Lady (Tom Jones)
Jay - Fly Me To The Moon (Frank Sinatra) & Like A Prayer (Madonna)
Linnea - I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) (Four Tops) & The Winner Takes It All (ABBA)
Olle - Let's Dance (David Bowie) & Your Song (Elton John)
Minnah - Always On My Mind (Willie Nelson) & I'm So Excited (The Pointer Siters)

Okej, nu har jag gjort samma som jag gjorde förra veckan.. skrivit kommentarer till allas låtval, och jag tror det kan bli bra! (: dock är nästan alla låtval tråkga, och kan bli väldigt platta.. bara hoppas på det bästa och att sångaren som hör hemma på Wallmans åker ikväll....!

Vem tror du åker ut?

PeaceOut

Bilddagboken..

Ah, det är ett ganska gammalt ställe att hänga på, och jag laddar knappt upp bilder själv längre.. men så för någon vecka sen så hade de en tävling som hette "Vad får dig att stråla?", och jag kom på att jag hade en självklar bild dit, så jag tänkte "why not??" och la upp den här bilden... *as always.. copyright, även om jag inte har satt mitt namn på den....*


Och igår/imorse så fick jag se att jag var en av de nominerade!!! :D .fatta hur kul det hade vart att vinna detta! (: så ah, du skulle ju kunna bidra till det genom att gå in här och rösta på min bild...! Jag heter ANN3LI3 om du inte ser bilden.... :P tacktacktack på förhand! (:

PeaceOut


Today

Varken hinner, vill, känner för eller orkar blogga om varken Ola förra helgen, Ullared i måndags eller min operation.. men jag tänkte vara snäll och slänga in ett inlägg om att jag tror att mitt nationella prov idag gick greeeeat! Skrev ämnet "Svenska eller engelska?" och skrev typ att vi ska ändra huvudspråk i Sverige till engelska (Y) fatta hur mycket lättare allt hade vart i så fall! :D
Haha, och jo.. egentligen vill jag till Halmstad imån och träffa en galet saknad person.. men det kommer inte bli nått med det.. Aranäs spelar ju hemmammatch (Y) haha, hade det vart en helgdag så hade jag inte ens tvekat.. men ah, förhoppningsvis blir det nästa vecka istället... Felicia..?! (:

Miss you!

PeaceOut

Fick en kommentar..

.. om vad jag hade köpt i Ullared.. kommer kanske bilder på det senare i veckan.. :P just nu ligger typ allt i tvätten (plus att jag inte hinner nu...) xD men det kommer, promise..! (:

Nää, nu kallar handbollsträningen ;)

PeaceOut

Riktig dålig update!

Jo, det har inte vart nått vidare med det de senaste dagarna.. (har sett att jag fortfarande inte har skrivit om Ola förra helgen...) men ah, jag har haft lite mycket att tänka på, och så var jag ju i Ullared igår (: fick med mej en del nice saker hem :P
Idag har jag varit i Halmstad... ;) var på sjukhuset för en sista undersökning innan operationen.. usch, det är nära nu.. 4 veckor tills jag läggs in.. och ja, jag är galet nervös redan... och som jag frågade tidigare.. är det någon som vill veta mer om min operation..? Tror det kan vara bra för mej att skriva av mej lite.... köpte btw ett block på Ullared igår som jag ska ha med mej och skriva tankar/känslor under tiden jag är inlagd.. :P

Haha, men nu måste jag plugga lite.. har ett jävla nationellt prov i svenska imån... 5 timmars uppsatsskrivande.. JIPPIE!

PeaceOut

Changed plans


Hade egentligen tänkt vara hemma idag (studiedag ftw..) men drar ändå med mamma & syrran till Ullared.. man kanske kan hitta nått nödvändigt even though I hate being there...

Fick ett sweet mejl på ansiktsboken igår med... :D

PeaceOut

Dagen..

.. började jag dagen med att spela match mot Önnered, som vi vann :D sen blev det att åka hem relativt snabb, eftersom vi skulle ut till mormor&morfar på farsdagsmiddag (: jag kom hem för en timme sen typ.. (:

Usch, det känns inte som om jag orkar något längre.. allt är jobbigt..
* skolan
* handbollen
* att vara "fan" känna konstant saknad och veta att man inte får träffa dom på år & dar...
* veta att operationen närmar sig med stormsteg...

Kan vi inte bara hoppa över december..? Söva ner mej, och låta mej vakna när operationen är klar..? Kommer ändå inte kunna göra nått vettigt under tiden som är kvar.. lilla jag som är nervös över att ta en buss jag aldrig har tagit, fråga om hjälp i en affär eller liknande, som är livrädd över att ta kontakt med människor jag aldrig träffat innan, ta sprutor hos läkaren, gå till läkaren över huvud taget... Hur ska jag våga vara inlagd på sjukhus nästan en vecka...? One thing's for sure.. och det är att jag inte kommer vara mej själv den närmsta månaden.. om du upplever mej som taskig eller bara allmänt konstig så är det garanterat pga att jag är livrädd över min operation... kommer kanske göra så att jag skriver om min operation när den närmar sig..? Skulle du vilja det..?

Nää, nu orkar jag inte tänka på operationen mer... får ta det i småportioner då och då för att klara av det...

PeaceOut

Mika

Song of the day igen kanske..? (:
Har för mej att det var denna som var med i Sammy's äventyr.. anyway, så tycker jag det är en söt låt, med nice beat :)
Mika – Love Today


PeaceOut

Btw..


... så tror jag att det har hänt nått med min data.. :/ det står att jag ska byta batteri på den... hoppas fan inte jag behöver göra det, utan att den funkar bra nästa gång jag sätter på den..!
Fuck, detta är verkligen helt fel tidpunkt att den ska krascha.. :( jag måste a den tillgänglig på onsdag när jag ska skriva nationellt prov i svenska b... vi är 46 person som ska försöka samsas på 20 datorer.. good luck säger jag bara.. :( egen data känns som ett bra alternativ, och så kanske min inte ens funkar lixom.... faaaaaaaaaan, den får inte gå sönder..!

Nån som vet vad som händer, och hur man kan fixa det?

Nää, nu ska jag sluta dampa, och typ fixa mat & kolla film eller nått..!

Match mot Önnered imån.. hoppas det går bra (: sen blir det middag hos mormor&morfar.. så det blir kanske ingen update imån.. :P haha

PeaceOut

Movietime!


Har precis kommit hem från bion med syrran, och shit vilken mysig film Sammy's äventyr var! (: hörde direkt när Sammy gick från att vara Benjamin Wahlgren till att bli Danny Saucedo... sött!

Har du sett den?

PeaceOut

Idol igår stavas... Jay fucking Smith!

Jo, som alla kanske vet så var det Elin som åkte ut.. kan vara rätt tycker jag.. visst, hon ser ut som en riktig stjärna, men jag har väldigt svårt för hennes dåliga uttal *inget illa om Elin, jag gillar henne... vafan, hon är lika liten som lillasyrra!* de två jag tyckte va sämst igår var Olle och Weise... det gör ont att skriva att jag tyckte Olle var bland de sämsta, men rock var inte hans grej.. och deras duett.. asså jag vet inte ens vad jag ska skriva om den, så dåligt tyckte jag den var! :O fattar fortfarande inte heller vad det är alla ser i Weise.. usch vad jag tycker han är dålig! :O
Nää, bäst igår var utan tvekan JAY SMITH! :D omg, han blir bara bättre och bättre för varje vecka som går (: hans och Linneas duett var så otroligt jävla bra! I'm in lööööööv!

Fyfan va grymma dom var!!!! :D
Jays sololåt var inte så dålig den heller...!


Jag tycker han är den som är bäst i Idol 2010.. men jag vet inte om jag vill att han ska vinna.. hellt ärligt, hur slutar det för idolvinnare..?? Tyckte det kände annorlunda förra året när Erik vann.. men så fel jag hade.. nu är han inte ens en soloartist.. han spelar i H.E.A.T....! :(
Nää, Jay får inte vinna.. gör han det kommer det bli likadant som när Markus vann 2006.. han kan inte passas in i nån form som idolproduktionen alltid vill....

Vad tycker du?

PeaceOut

Idol 12/11

Ytterligare en veckofinal, denna gången på turnén! (: första stoppet blir Luleå och temat är arenarock, och det ska bli kul att se om alla klarar av det...! Låtarna de ska framföra kommer här (:

Olle - In The Shadows (The Rasmus)
Elin - I Surrender (Rainbow)
Jay - Rocks (Primal Scream)
Linnea - Dance With Somebody (Mando Diao)
Minnah - Jump (Van Halen)
Andreas - Start Me Up (The Rolling Stones)

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag det överlag är dåliga låtval... de passar inte idolerna.. :/ men ah, vi får se hur det går ikväll! (: den enda jag verkligen inte kan se göra rock är den jag hoppas åker ut....! och har du läst min blogg innan vet du vem det är... haha *jag har suttit och skrivit om alla låtarna här, men jag tog bort det, för det var nästan inget positivt... xD*

PeaceOut


Ovärt

Jag tycker det är fett ovärt att sitta kvar i skolan 10 minuter efter vi har slutat lektionen....! Men hur snäll är man inte när man väntar på sin syster, så hon får skjuts hem....! Så jag fördriver tiden med att skriva ett fint blogginlägg till er och har igång facebook (: btw, så hittade jag en sånhär grej "sätt det här som din status..." som var "Ge mmig ett smeknamn som passar mig, sätt den här på din status och se vad folk har för smeknamn till dig.", och samtidigt kom jag på att jag inte har nått smeknamn :/ haha, verkligen alla har det utan jag.. jättetråkigt! :( så om du tror att du har ett smeknamn som jag tycker om så kan du ju skriva det här (:

Jo, bara för att jag tänker skriva tills jag får ett sms av syrran så kan ni få se vad det är jag har gjort denna sista lektionen :P

En heeeemsk inbjudan till en presentation av Made by Kungsbacka (typ för företag och sånt som ska visa sig för de unga i kommunen... tror jag xD) Vad tycker du?

Nää, nu känns det som lärarna vill gå ifrån salen, så det får väl jag göra med..... kommer ett inlägg senare om kvällens Idol.. :D tycker det känns spännande! :) alla är svinigt bra tycker jag! (:

PeaceOut

In your eyes

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2731808

Jo, men jag har blivit kär... igen <3 fyfan va grym han är!
Älskade iofs låten redan i somras när han körde den i Polen..
Can't even wait till I can hear it live...!

In och rösta på P3 Populär, Flipp eller flopp (:
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2785
Klart som korvspad att det är en flipp! :D

PeaceOut

Svar på frågestunden!

Har fått en del frågor som är likadana eller liknande, så de har jag bara tagit med en gång.. jag har även kategoriserat frågorna, så att det ska finnas ett sammanhang (: here we go!

MUSIK

Din favoritartist?
Jag har otroligt många artister som jag tycker om, så det är helt omöjligt att bara säga en..! men om jag ska säga några så är det E.M.D. (även som soloartister), Erik Grönwall, Westlife, Daughtry and so on.. men väldigt många från Idol :)

Bästa konserten? Sämsta konserten?
Shit, den här är galet svår! :O Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig varit på en riktig konsert som man betalar pengar för (förutom typ Melodifestivalen och sånna saker...) Men jag ska ändå försöka få fram ett svar ;)

Bästa.. Alla tror ju att jag  komemr säga att det är E.M.D. eller Grönwall eller nått sånt, men de är alla typ lika bra, så jag kan inte välja en..! Men bara för att jag har en speciell konsertupplevelse som sticker ut så får det bli Martin Stenmarck på Liseberg 2007 (jag hade vunnit en "tävling" och fick träffa honom backstage med 5 andra tjejer i en halvtimme typ innan spelningen.. :D som 15åring med Martin som största idol så var man nästan i himmelen då..!) Kanske inte den bästa musikaliskt, men den mest speciella! 

Sämsta.. Jag har typ inte vart på några dåliga.. x) men eftersom jag måste välja.. då får det bli Sebastian Karlsson på Freeport 2006. Mest för att jag typ inte lyssnar på honom längre, och det var svintråkig publik & allt sånt..!

När föll du för Danny? Varför blev det just han av alla artister i världen?
Jadu, vad ska jag sägga.. jag föll för honom direkt när han gick in i auditionrummt... for real asså! inte så som vissa säger, bara för att visa att de har vart med från början.. jag föll hårt för honom första gången han steg in i det rummet och öppnade munnen.. höll tummarna för honom hela säsongen.. kommer tom ihåg exakt vart jag var, hur jag reagerade och vad jag trodde när han åkte ut..! Och man kan väl säga att jag har vart fast sen dess, och ångrar inte en enda sekund..!

Varför..? Ehm, varför inte? ;) skämt åsio, men om jag ska vara ärlig så var det från början för att hade en helt okej röst, och var otroligt söt (as everybody else thought..) Och sen gick han vidare, och sjöng fler låtar, och jag fastnade bara mer och mer. Han kunde verkligen sjunga! Och så träffade jag honom live första gången, och då kunde jag inet sluta... han hade en underbar personlighet och var hur snäll som helst..! *låter hur lökigt som helst, but it's true!*

När upptäckte du att du började gilla Danny?
Som jag skrev i förra svaret.. Så fort han gick innanför dörrarna på sin audition..!

Om Danny gav dig en puss på munnen vad skulle du gjort?
HAHA, jag har ingen aning! One thing's for sure och det är att jag hade blivit chockad! xD

E.M.D.'s bästa låt? (du får bara välja EN)
Den här är faktiskt inet så svår som ni kanske tror.. när jag lyssnade på A state of mind första gången så grät jag till en låt... jag  har älskat den sen jag hörde den första gången..! ALONE! Texten, musiken, deras rösters samklang, allt är perfekt i den låten! Klart jag älskar andra låtar de har gjort senare (som typ Youngblood) men Alone kommer alltid vara den bästa enligt mej :)

Bästa gången du träffade E.M.D.?
Det är otroligt svårt att bara säga en, med tanke på att alla är bra på så olika sätt... men den bästa konsertupplevelsen (när de har varit huvudakt) är på Stora Torget i Borås 2008 (: fast då träffade jag iofs inte ens dem... HAHA! Så det får bli... haha, helt ärligt så har jag ingen aning! Det är verkligen helt omöjligt, eftersom alla är bra på så olika sätt...! Men jag säger Freeport 2008, eftersom det var en tre timmar lång signering på min hemmaplan (: (första, and so far, enda gången de har vart här...) Men samtidigt kan jag säga att jag aldrig har träffat dem när det är dåligt...

Hur många gånger har du träffat E.M.D.?
Som grupp och tillsammans har jag träffat dem 17 gånger, men jag har träffat Danny 25 gånger, Erik 20 gånger och Matte 18 gånger :)

Varför började du gilla E.M.D.?
För att jag gillade Danny och Erik när de var med i Idol, och hade sett dem live några gånger 2007, och så drog en ny Idolsäsong igång, och där hittar jag en ny favorit (man måste hålla på någon vajre år, right..?) och det var Mattias (: och sen i december 2007 (?) avslöjas det att Danny, Erik och Mattias har gått ihop och bildat en grupp... det hade lixom vart ologiskt om jag inte hade gillat dem oxå ;)

När började du gilla E.M.D.?
Jag såg på Idols hemsida att det fanns en låt med tre forna idoldeltagare, All for love. Det var en cover, men det var med Danny & Erik, mina favoriter från 2006 och Mattias, min favorit från 2007. Så jag lyssnade, och fick gåshud av hur bra deras röster lät tillsammans! Och sen dess har det inte gått en enda dag utan att jag har lyssnat på dem...

Hur länge har du gillat E.M.D.?
Sen jag hörde All for love första gången (: alltså sen nån gång i december 2007 (:

Vad hade du valt, en dag med Grönwall eller Danny?
Just nu är det ganska svårt att säga, med tanke på att det har gått sjukt mycket längre tid sen jag träffade Erik... Men jag tror ändå jag hade valt en dag tillsammans med Danny.. jag hade iofs inte tackat nej till en dag med Erik, men Danny har ändå den största delen av mitt hjärta.. :D

Vilken är din favoritlåt med Erik Grönwall?
Denna är svårare än E.M.D.'s.. hehe. För hans låtar är så olika.. det beror helt på vilket humör man är på när man lyssnar på dem.. ibland är det Take me on, andra gånger är det Upphill climb, ibland är den Destination anywhere.. men den låten jag nästan aldrig hoppar över när jag hör den är Stay.. så det får bli den :D

Bästa gången du träffade Erik Grönwall?
Har ju inte träffat honom så många gånger... men visst, Kungsbacka & Borås var otroligt speciella..! Men jag tror fan att det var bättre när jag träffade honom efter Ric i Göteborg.. han var så fin då! <3 Så jag säger Rix i Göteborg (:

Hur många gånger har du träffat Grönwall?
5 gånger :)

BLOGG

Vem gillar du mest av paoow eller kissie?
Haha, honestly så har jag aldrig läst någon av deras bloggar... men jag kollade dem lite snabbt, och kisse.. asså nää, way för blond och "o-okej"... så jag måste säga paow ;)

Hur länge har du haft denna blogg?
Sen juni 2010 eller nått sånt (:

Hur gör du dina fina headers? Vilket program och så?
Jag gör dem i Photoshop Elements 8 (:

Varför heter din blogg Schitzophreenia?
För att jag ville ha en låttitel eller nått liknande, och kände att Dannys låt Schitzofrenia passade bra :) inte ett jättevanligt ord elelr nått sånt, och jag gillar ordet.. det kan bli så ibland att jag fäster mej vid ett ord, och jag har defenitivt fäst mej vid schitzophrenia ;) men ah, min heter med två "e" eftersom det var upptaget med ett.. haha, as simple as that :D

SKOLA/JOBB

Vad ska du göra efter gymnasiet?
Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet.. tror/vet ganska säkert att jag inte ska plugga vidare direkt iaf.. så jag kommer väl försöka skaffa ett jobb eller nått sånt (:

Vilken dag tar du studenten?
Jag tar studenten den 1 juni 2011! :D längtar som en galen ko till den dagen asså! (: 

Vad är ditt drömjobb? Varför?
Mitt drömjobb är fotograf. Inte vanliga tråkiga naturbilder, porträtt eller sån shit, utan livebilder från konserter, kändisbilder (mer om det senare...) Varför då? Jo, för att jag älskar att fota, och det är som roligast när man inte vet vad som kommer hända...! Hatar att planera bilder, för det blir ändå inte exakt som man har tänkt sig... ;)

ÖVRIGT

Hur många år är du?
Jag är 18 år, 9 månader och 4 dagar ;)

Hur lång är du?
Jag vet inte exakt eftersom det var ett tag sen jag mätte mej, men jag skulle gissa på runt 175 cm

Vart kommer du ifrån?
En bit utanför Göteborg (:

Vad gör du på fritiden?
Sitter vid datorn och snackar med mina underbara vänner, lyssnar på musik, spelar hanboll och fotar typ :D

Din bästis?
Kan inte säga att jag har en bästis.. det var mer så när man var liten... men jag har några nära vänner ist (: ni vet vilka ni är <3

Har du vart kär någon gång?
Nej, det har jag inte.. at least not for real...

Hur är allt med dig nu?
Allt är bra med mej, kul att du hittade hit för en fråga Josefine! (: hoppas allt är bra med dej med? :D

Vad gör du på dagarna?
Jag går i skolan, lyssnar på galet mycket musik, spelar handboll lite då och då, går på spelningar/signeringar med favoriterna.. och så pluggar jag lite ibland när jag har lust för det... :P

Vilken bil hade du valt ifall du fick välja helt själv?
Bil... haha, jag är så dålig på sånt här! xD tror jag hade valt en svart/mörkgrå Volvo C30, för den är lagom stor och inte "tantig" om ni fattar...? haha, men det finns säkert bättre/roligare bilar, det är bara det att jag inte har så bra koll på dem xD

Vad är det bästa med mig?
Li, du får alltid mej på bra humör! Så jag skulle vilja säga att det är det bästa med dej! (: <3

Varför är du min kompis?
Vissa människor behöver man ha som ens väner, och du är en sådan Li! Jag kommer aldrig glömma den första gången vi träffades.. vi hade aldrig pratat eller sett varandra innan, men när jag kommer börjar du prata med mej som om vi hade känt varandra for all time typ...! En sån vän kan man inte sluta vara vän med! <3

Ditt starkaste minne med mig?
Vi har ju inte träffats så många gånger Hanna, men väntan inna Rix i Göteborg var speciell (:

Vad är det bästa med dig själv tycker du?
Gaah, jag hatar sånna frågor.. :/ *no offence till dej som har skrivit den...* jag tycker det är svårt att hitta bra sidor med mej själv.. men jag tycker jag är bra på att lyssna.. :) även att skriva ;) så det får bli det :P

Om du fick välja en händelse vad som helst, som skulle gå i uppfyllelse, vad hade du valt?
Jättekul/jättesvår fråga! xD men eftersom det får vara exakt vad som helst så ska jag smälla på stort ;) jag hade valt att få vara pressfotograf på en stor konsert med typ Westlife (eller någon annan världskänd artist som jag tycker om, typ Daughtry, Savage Garden, Justin Timberlake..) tänk er sen Croke Park Stadium i Dublin storleksmässigt... 85.000 pers i publiken.. det hade jag velat göra! Fyfan va det hade varit tufft! (: springa runt längst fram, se bäst, kunna ta awesome bilder utan att någon knuffar på mej, och få göra det jag gillar mest samtidigt! that would be heaven!

Antingen det eller oxå samma spelning, samma förutsättningar, men att jag har en reserverad plats längst fram i mitten... det beror på om det är fotografen eller fanet i mej som pratar.... :P

Vad är din absolut största dröm i livet? (Typ "Jag vill bli världskänd skådespelare!")
Min absolut största dröm i livet är att bli en världskänd "kändisfotograf" (: asså inte en paparazzi som bara springer runt och tar bilder på kändisar i smyg, utan en som tar professionella bilder, tex skivomslag, pressbilder, bilder från konserter, you name it! :)

Om du fick ta med dig en person och en sak till en öde ö, vad skulle det vara?
Om jag inte behlver tänka på mat och sånna saker, utan bara för att typ inte dö av tristess... så hade jag valt att ta med Danny och en gitarr (Y) så hade han kunnat sjunga och spela för att underhålla mej xD usch va taskig och egoistisk jag kände mej där... xD klart hade jag inte valt honom bara för att han kunde underhålla mej, utan även för att jag hade velat lära känna honom mer som privat-Danny, och inte "Danny", som alla vet vem det är, utan mer hans personlighet och sånt...! :)

Yes, det var alla frågor jag hade fått, hoppas ni blev nöjda med svaren...!?

PeaceOut

Läget..?

Tjoho! (: jag har precis kommit hem från skolan & vart ute med hundarna.. nu ska jag vara duktig och städa & äta.. sen kommer svaren på frågestunden :)

Fick btw ett sms av fina Emmis som löd "RixFM ska ringa Danny efter den låten som håller på nu ;) och spela nån ny låt som hette typ "In your eyes" ^^" ASUM x1000000000! Tycker bannemej att han gör låten så sjukt mycket bättre än The Attic! (: gaaaaalet...!! Längtar så tills jag får höra den live!

Haha, nä städa var det... sen kommer jag tillbaka med svaren, so hold on!

PeaceOut

Avslutad

Nu är frågestunden avslutad, och jag ska svara på frågorna och lägga upp dem här så fort jag är hemma från skolan (Y) kom tillbaka då för att se svaren på frågorna! (:

Jo, btw.. jag var ju på handboll igår, och var ganska spänd över hur matchen skulle bli, med tanke på att de åkte på en 10-målsförlust sist de mötte Lugi... men fyfan va taggade de var!!! :D 13-3 efter en kvart..! Haha, de vann till slut med 35-31, och jag tror aldrig en seger kan smaka så gott som när man har förlorat en tidigare match..! 5:e plats i serien som nykomling efter 11 spelade omgångar är inte så illa pinkat...!

PeaceOut

Fyfan..!

Hade som du kanske hade koll på (?) prov idag.. religionsprov om buddhismen, och jag hade inte pluggat något alls i stort sett, eftersom det var så stort och så mycket att ta in.. och så kommer jag till provet idag, och det är bara 8 frågor typ... men varenda en var typ 10 poängsfrågor... JIPPIE!!!! *not*
Får se hur detta går.. skitsamma.. jag tänker inte bli buddhist ändå.. ;)

Så hela eftemiddagen har jag bara suttiit och tagit det lungt.. lyssnat på grym musik..! Ska snart iväg till ishallen och kolla handboll... ja, du läste rätt! Aranäs spelar sina hemmamatcher i ishallen, eftersom aranäshallen har för liten publikkapacitet, och kommunen är för snål för att bygga en ny handbollshall... HAHA! *men det går rykten om att de ska bygga om ishallen till en multiarena, och bygga en ny liiiiiten ishall...*

Nä, Aranäs - Lugi är det som står på schemat om 1,5 timme typ, forsa Aranäs typ! :D

Och glöm för guds skull inte frågestunden.. frågan måste vara inne idag, så kommer svaren upp imån eftermiddag! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut

Sista chansen!

Nu har ni en sista chans att skriva frågor till frågestunden! Svarar på de frågor jag får imorgon med, men sen är det slut! Så om du har en fråga som du fortfarande inte har ställt, så ställ den nu!!

http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
Och om du missade, här är länken...!
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

Haha!

PeaceOut

Mikrofonkåt

Jag vet inte hur det är med er, men jag kollar iaf på tv4s nya program Så mycket bättre (: tycker det är ett roligt programkoncept! och i lördags blev jag riktigt blown away! jag har typ alltid gillat Septembers musik, och hon nailade en av Petters låtar så hårt!


Eller vad tycker du?

PeaceOut

Miss that..!

Lyssnade på If I Let You Go för en liten stund sen, och fick då för mej att titta på klippet från när Westlife var med i Idol förra året.. hittade en version jag tyckte verkade bra, och började kolla :)


Och vem är inte där i slutet om världens bästa Grönwall...??? Gosh, I miss that boy..! Han är väl i Göteborg snart, tror jag..? Dock suger det att biljetterna kosta skjortan...! :( får se om jag åker in och hoppas på att få träffa honom ändå... we'll see!

Nää, nu ska jag fortsätta att lyssna på Westlife <3

PeaceOut

Ibland mår man allt bra!

Haha, det gör jag iaf :D skulle ju ha prov första och enda lektionen idag, men tomtarna hade busat med uppkopplingen på skolan = inget prov, eftersom läraren inte kunde skriva ut det...!!! (Y) men eftersom hon kände sig taskig från början att lägga provet där hon gjorde det så hade hon fixat dumle-klubbor till oss! snällt! så ah, den här dagen som skulle vart ett helvete med prov och massa sånt shit slutade med att jag fick sluta en dryg timme tidigare, och slippa provet :D I'm glad, that's for sure!



Eh, nu ska jag fortsätta göra det jag har gjort hela lovet... SLAPPA! :D plugga får jag göra imån eller nått (Y)

Glöm inte frågestunden! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

Savage Garden for the win!

PeaceOut

Söndag

Nu är det söndag igen.. sista lovdagen, och jag vill så inte till skolan imån :O har en lektion (as usual, varje måndag, love it!) men jag har prov!! och jag börjar plugga om nåra minuter (kände att en uppdatering här var viktigare..)
Träffade som sagt Ola igår, och det var väl nice! :) lite fina vänner på det oxå, så blev det perfa! :) blogg och bilder om det kommer kanske imån, you'll see :P
Ikväll är det handboll som gäller! :D första hemmaderbyt, mot RIK, yeeeeeeey! :D ah, så ni vet vad jag kommer hitta på idag... no more updates today..! (haha, eller vem vet, det kanske blir det... :S)

http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html - GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! öppen till på onsdag (:

PeaceOut


Ola

Yees, han är tydligen på Nordstan imån ;) hade tänkt dra in en sväng, och bara ha det feting nice :) Ses vi?

*Jag vet att ni gillar mina helt onödiga inlägg om ingenting som jag skriver bara för att jag har tråkigt...!*

Haha, jo jag kan ju skriva att jag hatar att spänna tandställningshelvetet! :@ usch, va jobbigt det är! å hon som fixade det idag måste typ vart ny eller nått..! haha, det tog lika lång tid att sätta på gummiringarna som att byta "tråden" (som en jag har haft innan gjorde...) HAHA! men jag får väl stå ut det sista nu... innan sommaren är den förhoppningsvis borta

Jag fortsätter tjata... glöm inte frågestunden! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut

Rösta : )

http://apps.facebook.com/vemvinneridol/?idol_ref=1371171091

Antar att du oxå vet vem du tror kommer vinna Idol... in på länken och rösta på vem du tror! :)

PeaceOut

I will keep you safe

Westlife har ett nytt album på G (Gravity), och ah, jag ser fram emot det med tanke på hur bra första singeln, Safe, är :) och idag har jag sett videon till den...! And all I can say is that I'm stunned!

Det går tyvärr inte att bädda in den, så ni får gå in på länken och kolla ist ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vVPbBM9nq_Y

Jag tycker den är så otroligt bra, fick tom tårar i ögonen första gången jag såg den..!
Och ah, jag kan väl säga att jag vill att de kommer till Sverige snart igen... såg ju dem förra gången de var här, och fyfan va tufft jag tycker det är att ha en signerad Westlifeskiva hemma! :D it's a must for a fan!

Hahaha, jag har träffat Westlife, stått en halvmeter från alla fyra typ.. haha, riktigt känner hur starstruck jag är när det handlar om Westlife!

Och som vanligt, glöm inte frågestunden! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut

Nolifer...!

Haha, man har inget liv om man sitter och lyssnar på en handbollsmatch på radio (Lindesberg - Aranäs) och tittar på en på handbollskanalen (Sävehof - Alingsås) på datan... men ah, jag gillar handboll! : )

Glöm inte frågestunden! Har fått en del kluriga frågor.. : ) http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut

16:04

Nu har det börjat ramla in frågor på riktigt här :) tror ändå jag håller den öppen tills onsdag nästa vecka ;) idag ahr inget hänt över huvud taget.. bara slappat... HAHA, hatar att det ska vara så svårt att ta tag i pluggandet... vafan, jag har prov på måndag (borde vara olagligt att lägga ett prov första dagen efter ett lov!!) och jag har inte börjat än... wish me luck typ!

Resten av dagen händer väl inget speciellt, förutom att jag ska försöka lyssna på radiosändningen av Lindesberg - Aranäs (Y) WOHO!

Måste avsluta och skriva att vissa människor är elaka, riktigt onda... FYFAN!

Last, but not least, keep the questions coming! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut


Ny tid

Jag förlänger frågetiden på frågestunden till den 10 november ist!
Fråga på!
http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html

PeaceOut 

Idol 5/11

Låtarna denna veckan kommer en dag tidigare, eftersom jag har lov, och inget speciellt att göra :P Temat är kärlek :) och jag tror inte det är nån som har tagit på sig en för svår låt.. typ första gången i Idols historia..? Tror helt ärligt att alla kan göra grymt bra ifrån sig :) (och jag får nog svälja huvudet och inse att Andreas inte kommer åka ut så tidigt.. alla andra verkar ju gilla honom, jag har fortfarande inte förstått grejen...)

Andreas - Higher And Higher (Jackie Wilson)
Geir - I Heard It Through The Grapevine (Marvin Gaye)
Minnah - Whataya Want From Me (Adam Lambert)
Jay - Here Without You (3 Doors Down)
Linnea - My Baby Just Cares For Me (Nina Simone)
Elin - Forever Young (Alphaville)
Olle - Free Fallin' (Tom Petty)

Haha, tycker det är riktigt läskigt, men jag kan höra idolernas röster när jag lyssnar på orginalen... Ser fram emot morgondagen otroligt mycket! (: jag kan verkligen inte peka ut vem som kommer göra det bäst respektive sämst! :O men jag ser fram emot två framträdande mer än de andra... Jay & Olle.. det kan bli hur bra som helst! :D

Vad tror du?

*glöm inte frågestunden bara för att den glider längre och längre ner på sidan...! http://schitzophreenia.blogg.se/2010/november/fragestund.html *

PeaceOut

Smith, Jay Smith



Waha, Jay ska göra en av mina favoritlåtar på fredag!!!! Känner på mig att det kan bli svinigt bra! :D haha, det kommer en fullständig redogörelse (haha, för fint ord för mej egentligen, men kom inte på nått bättre....) över alla låtarna som ska vara med på fredag på fredag eller nått... :) 

Men jag tycker ni är lite dåliga på att komma med frågor... ingen fråga är för dum för att ställas! Keep 'em coming, please! Annars skjuter jag på den ett tag till... :P länk till frågestunden... fråga på! :D

PeaceOut

What makes a man?

Oh yeah
This isn't goodbye even as I watch you leave
This isn't goodbye
I swear I won't cry even as tears fill my eyes
I swear I won't cry

Any other girl, I'd let you walk away
Any other girl, I'm sure I'd be okey

Tell me what makes a man
Wanna give you all his heart
Smile when you're around
And cry when you're apart
If you know what makes a man
Wanna love you the way I do
Girl you gotta let me know
So I can get over you

What makes her so right
Is it the sound of her laugh
That look in her eyes
When do you decide
She is the dream that you see
That falls in your life

When you apologize
No matter who was wrong
When you get on you knees if that would bring her home

Tell me what makes a man
Wanna give you all his heart
Smile when you're around
And cry when you're apart
If you know what makes a man
Wanna love you the way I do
Girl you gotta let me know
So I can get over you

Other girls will come along, they always do
But what's the point when all I ever want is you
Tell me

Tell me what makes a man
Wanna give you all his heart
Smile when you're around
And cry when you're apart
If you know what makes a man
Wanna love you the way I do
Girl you gotta let me know
Let me know
Girl you gotta let me know
So I can get over you

Westlife – What Makes A Man

Glöm inte frågestunden!

PeaceOut

Frågestund!


Jag har den öppen till på fredag, 5 november, kanske längre.. det beror på hur många frågor jag har fått tills dess :P
*Jag kommer inte godkänna några frågor, så det är inte så att det inte är nån som har skrivit..*

Så kör så det ryker, frågafrågafrågafråga på!

*EDIT: JAG FÖRLÄNGER TILL DEN 10 NOVEMBER! SISTA DAGEN DU KAN STÄLLA EN FRÅGA ÄR ALLTSÅ ONSDAGEN DEN 10 NOVEMBER!

*Last edit! AVSLUTAD!!!

PeaceOut

...


...but how am I supposed to leave you when you're looking like that..?

Sex on fire


Jo, jag tycker det är galet bra och så... :$ och ja, jag vill se dem live ganska snart typ.... :P och ja, jag är inne i en Westlife period just nu.. bara för att jag inte orkar tänka på E.M.D., för ah.. saknar bara dem way för mycket då... lika bra att glömma bort dem tills skivan släpps och det finns nya datum....

PeaceOut

Hit you with the real thing

It's 99 degrees and the temperature is creeping up
I felt your foundation via great amount in moderate
I've almost got you there so let me take you all the way
A taste is stimulating keep you hot like

What (take it till you're high and low)
Like how (system overload)
Like who (sure you wanna rock the boat)
And hit you with the real thing

What (rock you from the left to right)
Like how (electro paradise)
Like who (if you wanna up your line)
And hit you with the real thing

Taste the infinity and mysteries surrounding you
Erotic stereo kicks in the bass and treble too
Come hold your hands above your head and let them levitate
And be hypnotic and the trip
Won't stop

Like what (take it till you're high and low)
Like how (system overload)
Like who (sure you wanna rock the boat)
And hit you with the real thing

What (rock you from the left to right)
Like how (electro paradise)
Like who (if you wanna up your line)
And hit you with the real thing

Need you more than enough
Ecstasy till you're insane
Find adrenaline rush
Feel the power through your veins
And hit you with the real thing

(Bring it till you're high and low)
(System overload)

I'm gonna show you how I'm rocking the boat

(Rock you from the left to right)
(Electro paradise)

I'm gonna hit you with the real thing

It's 99 degrees and the temperature is creeping up
I felt your foundation via great amount in moderate
Come hold your hands above your head and let them levitate
And be hypnotic and the trip
Won't stop

Like what (take it till you're high and low)
Like how (system overload)
Like who (sure you wanna rock the boat)
And hit you with the real thing

What (rock you from the left to right)
Like how (electro paradise)
Like who (if you wanna up your line)
And hit you with the real thing

(Take it till you're high and low)
(System overload)
(Sure you wanna rock the boat)
And hit you with the real thing

What (rock you from the left to right)
Like how (electro paradise)
Like who (if you wanna up your line)

And hit you with the real thing

Westlife – Hit You With The Real Thing

PeaceOut

Men vafan..?

Skulle precis gå in på Dannys "nya" hemsida (danny.nu), och trycker på länken jag har.. och så kommer jag in på emdartist.se.. aja, jag tryckte väl fel, så jag tryckte på den igen, och samma sak händer.. vill fortfarande inte tro det, så jag skriver in danny.nu.. om blir omdirigerad typ emdartist! NEEEEEEEEJ, de kan ju inte ta bort den utan att säga till...?!?! HALLÅ????? Han har inte vart aktiv som soloartist på nästan två år, och nu när det är klart att han ska vara med i Mello 2011 så tar dom bort den..? Hallå, va tänker ni med???

Aggrodamp typ, I know..

Nää, nu orkar jag fan inte!!

PeaceOut

Westlife - Live At Croke Park


Tittade som sagt på "10 years of Westlife - Live at Croke Park" igår.. jag satt och hade gåshud all way through typ.. när det närmar sig slutet säger jag till syrran "en sån konsert ska jag gå på innan jag dör, oavsett vem det är med typ! :)" *for you information så tar Croke Park 85.000 pers, och är Irlands nationalstadium*.. och vad läser jag inte i GP idag..? Jo, att Ullevi ska byggas om till 2012 så att de ska kunna ta 75.000 pers istället för de 55.000 som det :D bara hoppas på att de tar dit nån bra artist, and then my life's completed! :D

Haha, det märks kanske att jag är glad..? ;) haha, anyway så ska jag kolla på en till konsert-dvd idag :D haha, fick paket från CDON igår :) men idag blir det inte westlife, utan idag bliir det Savage Garrden.. :D

Haha, jag har verkligen inget vettigt att skriva.. så jag slutar nog nu ;)

PeaceOut

Ny header

Yes, nu är jag klar med den nya headern, vet inte om jag är nöjd..? Får se hur länge den stannar... Resten av eftermiddagen händer inget speciellt.. ska bara hämta systeryster, och sen funderar jag på att titta på "Westlife live at Croke Park Stadium" som jag fick idag, men det beror på vad syrran tycker ;) Anyway, jag lär inte spendera mer tid här iaf (Y)

Before:

After:


Vad tycker du? :)

PeaceOut

Cuz It's us against the world


You and me against it all

Får tårar i ögonen av hur fin låten & videon är!

PeaceOut

header hit & header dit, header överallt

Haha, morgonen började med att jag blev väckt av mamma som ville ha skjuts till stationen.. haha, vissa saker man får stå ut med om man har fixat körkortet ;) sen dess har jag suttit framför datan och fixat headrar (?) haha, skulle göra en ny till mej själv hade jag tänkt, och sen fick jag en fråga från Emma om jag kunde fixa en header till henne, och klart kunde jag göra det :D  så nu sitter jag här, och har beslutsångest över vilka bilder jag ska ha till min egna header.. HAHA! Får se om jag kommer tillbaka med en ny header eller inte.. det lär bli mer uppdatering idag iaf, med tanke på att det är lov :D

Ni kan ju kika in på Emmas blogg om ni känner för det ;)

PeaceOut

RSS 2.0