Rockbjörnen 2011

Ni vet Danny, han den där snubben som jag skriver om lite då och då.. han som brukar vara bäst i världen på att peppa folk, och få dem att inse att om man vill klarar man allt..? Vet ni vem jag menar? ;)
Anyway, han är nominerad till en Rockbjörn som årets manliga liveartist, men han tror inte att han kommer vinna den, och tycker inte heller att han är värd den.. meeeeeen nu är det så att enligt mig finns det ingen annan än han som är värd den där Rockbjörnen - så nu tycker jag alla går in och röstar på Rockbjörnen med alla mailadresser du har - kom ihåg, en röst per mailadress och dag - inte per person..! Hur fett hade det inte vart att kunna fixa en Rockbjörn till Danny efter denna magiska sommaren?! :) jag minns iaf hur glada han och killarna blev efter att de vann en Grammis för Jennie - och det trodde dom inte att dom skulle göra.. Vi kan om vi vill, och iaf jag vill! :D
Så nu fixar vi detta till Danny som ett tack för sommaren!! :)

Jag skiter fullständigt i vad ni röstar på resten - men Danny och September är de enda jag rösta på varje gång! och seriöst, det heter "årets manliga liveartist".. inte fan kan Ulrik vinna det..?! han är 17 bast, inte är han en man! knappt så jag tycker Saade kvalar in som man lixom..

Nä, men nu kör vi! Tillsammans är vi starka! :) länken om ni råkade missa ---> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/
RÖSTA!

PeaceOut


Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

du ahr verkligen rätt Annelie,Danny ska vinna en rockbjörn för han är verkligen värd den.Och vi ska se till att han vinner den:)

2011-08-16 @ 13:48:37
URL: http://emeemd.blogg.se/
Postat av: Linda-Marie

Sorry, men Håkan & Maggio <3 Btw, har Ola ens HAFT några livespelningar i år?!

2011-08-17 @ 21:41:41
URL: http://lindamariie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0