Ett sjätte sinnet?

Har du nånsin tänkt tanken att människan har ett sjätte sinne? Jag har alltid varit övertygad om att det finns folk som har ett sjätte sinne. Alla kanske inte vet vad det sjätte sinnet är för nått, men i stora drag är det att man kan förutse saker som kommer hända, eller också att få känslan ”det här har redan hänt”.
Fram till alldeles nyss har jag inte trott att jag har varit en av dem, men på senare tiden har det hänt lite konstiga saker som har fått mej att tänka till… mitt första exempel är från i somras då jag och min familj skulle åka på semester, och resan började genom Småland mot Kalmar. Jag gick igenom min garderob för att leta fram kläder jag skulle ha med  mej, och får syn på min jättefina *host* egengjorda emdtröja och får känslan att jag ska ta på mej den.. sagt *snarare tänkt..* och gjort, resten av kvällen hade jag på mej tröjan, och nästan det sista jag sa till mamma innan jag gick och la mej på kvällen var ”haha, tänk om vi skulle se Danny på nån liten väg i Småland…” hur oseriöst som helst, haha för hur stora är oddsen att man springer på honom där, det är ju hur stort som helst.. det enda jag visste var ju bara att han brukar spendera sommaren i Småland, inte vart han brukar vara eller när han brukar vara där… men sen kommer dagen efter, vi börjar vår resa, och när vi är framme i Kalmar så tro fan att jag springer in i honom..! Helt galet..! Och det hände en gång, inte så att jag började tro att jag hade nån form av sjätte sinne redan här…

Är det slump, eller visste jag om det längst inne...?

Men sen hände det igen.. jag visste att jag skulle se E.M.D. i Halmstad på söndagen, det var onsdag, men jag kunde inte sluta tänka på dem.. så bara för att få lite stämning så sätter jag på mej mitt ”run med”-band precis innan jag gick och la mej.. dagen efter  kommer chocken på facebook… E.M.D. är i Vårgårda, och jag åker dit och träffar dem med Felicia :) ännu en gång som jag har tänkt på dem och tagit på mej nått som har med dem att göra dagen innan det händer något oväntat :)
Men två gånger är ingen gång, right? Dessa två gångerna hände ju med ganska litet mellanrum oxå.. men det har hänt efteråt oxå..

I had a bad feeling, and it turned out to be true...

Men sen kom hösten, det närmade sig att Erik Grönwall skulle spela i Göteborg på On Stage, och jag hade tänkt jättelänge på att jag skulle åka in och vänta utanför och hoppas på att han kom ut så man kunde få prata lite med honom.. folk försökte övertala mej om att köpa biljett dit, jag var ju ändå 18, fick gå själv, och hade råd.. men det var nått som fick mej att tveka.. men jag mejlade dem och kollade vart efterfesten var, eftersom jag antog att det skulle vara billigare (även om jag  hade råd med biljetten dit så var det otroligt mycket pengar…) Dagen efter fick jag svar från dem där de skrev att man var tvungen att ha ”vip-biljett” för att kunna gå på efterfesten, eftersom den typ var i Scandinavium eller nått sånt.. samtidigt skrev personen att Erik inte skulle vara med, eftersom han hade brutit revbenen… det låg alltså något bakom min tvekan..
Detta hände även strax innan jag fick brevet från Danny... självklart är det nått man går och hoppas på hela tiden när man har skickat iväg ett brev, och det första jag gjorde varje dag när jag kom hem från skolan var att kolla brevlådan.. Men den dagen jag fick brevet var lite annorlunda.. av någon anledning satt jag och en i skolan och snackade länge om Danny och varför jag gillar honom så mycket... och när jag kom hem så låg brevet i brevlådan... scary!
Sen är det även så att jag ofta kan känna känslan ”det här har redan hänt…!”, det är väl iofs ganska vanligt, men ändå!


Slump eller inte, men sånt här borde man inte känna på sig... även en sån sak som att jag är övertygad om att vi har ett spöke hemma... ibland när man sitter och kollar på tv så släcks någon av lamporna i närheten... "spöket" har även satt på radion helt random flertalet gånger.. detta har hållt på ett drygt år, och i början belv jag ganska skraj för vad det än var som fick detta att hända.. men nu efter allt detta har hänt så har "spöket" även lärt sig att tända lamporna och han har börjat göra det allt oftare.. men jag kan inte påstå att jag är rädd för honom länge.. det börjar bara bli riktigt irriterande xD haha, tänk dej att du sitter och kollar på nått läskigt på tvn och helt plötsligt släcks lampan.. haha! eller att man sitter helt lugnt och så börjar radion spela..! haha x)

Anyway, vad tror du?
Tror du att man kan ha ett sjätte sinne, eller är allt bara inbillning?

PeaceOut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0