NRJ in tha paark!

Har ju inte skrivit om NRJ i fredags heller.. :S snabb uppdatering bara, för det är egentligen inte så mkt att skriva xD åkte in till Liseberg vid halv 5, och det var inte så mkt folk som jag trodde det skulle vara, så jag fick plats på typ 5 raden eller nått..? Vid halv 6 eller nått kom Felicia :D snackade om allt möjligt en tag, och sen började folket komma xD fyfan säger jag bara! galet hur stor skilllnad det är på människorna som är på rix jämfört med dom som är på nrj... typ bara fjortisar... ;) å vi då x) efter ett tag gick F iväg och skulle möta Bella & Erica, och sen när det hade satt igång och dom fortfarande inte hade kommit fick jag ett sms där det stog att dom inte hade kommit in :( men det tyckte jag Peo (vakten) löste riktigt bra :D typ när REbound hade körde var det nån som petade mej på ryggen, och det var Felicia :D dom kom alltså in ändå :P
Ah, men det var inte speciellt bra artister... först ut Hassle, ganska nice iofs :) haha, dom fick alla att sjunga för honom efteråt oxå ;) (han fyllde år dagen innan...) ganska mäktigt! :) efter honom var det REbounds tur, och ah, det var ju som innan... HAHA! ;) ah, å sen var det lite andra sämre artister... typ Million Stylez, Lazee & Sibel.. sen kom det upp en snubbe som var helt klart udda... kung på att dansa iaf :D Mohombi, you know? haha, hade aldrig hört talas om varken honom eller hans låt Bumpy ride innan, men det var niiice! :) och efter honom var det äntligen dags för dagens höjdpunkt - RASMUS SEEBACH! Fyfan vilket drag det blev när han gick på! :D han började med Engel *älskar låten!* och sen sjöng han Natteravn, och jag tror inte att det var en enda som stog stilla och inte sjöng med i den första sektionen :P UNDERBART!
Sen var det typ slut, och vi skyndade oss bakom för att träffa lite celebs ;) tror alla kom ut utom Hassle, han åkte säkert innan :P sen när Mohombi kom ut så hade han tydligen nåra fans där, så dom börja typ sjunga bumpy ride, och när han hade gått förbi oss så fortsatte han att sjunga x)
Ah, men Rasmus stog typ uppe på "bron" och snackade med nåra, och då började vi som stog där sjunga Natteravn, och han kom ut och sa att vi sjöng nice! :D sen sa typ Erica & Felicia att han hade träffat Danny & Mattias igår, & han sa typ "yeah! do you know them?" haha, och då sa vi "yes!"  varpå han svara "good guys, really good gyus!" ah, å sen försvann han och typ alla andra oxå... Knappen & Hakim va dom sista att komma ut, och då var det bara vi 4 kvar, så jag tog en bild på dom med Felicia, Bella & Erica ;) ah, å sen gick vi iväg.. hamnade till slut på donken, och sen åkte vi hem :)
Lyckad dag! :D Tack tjejor! :)

Bilder (kvalitén är typ kass.. hade den gamla kameran, och ingen stog still, inte jag heller... men bilder iaf)

Knappen & Hakim


Erik Hassle


REbound


Million Stylez


Lazee & Sibel


Mohombi


RASMUS SEEBACH! FEDT!

PeaceOut

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhååå feeddt nice! tack för dagen gumman ! <3 haha PUSS

2010-08-30 @ 21:20:00
URL: http://lizziesaucedo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0