http://dissekerade.blogspot.com/

Måste bara säga att jag har hittat en av de roligaste bloggarna EVER! xD haha http://dissekerade.blogspot.com/
Han/hon/den/det tar låtar och översätter dem på ett sånt roligt sätt så det inte är sant! xD

Exempel:
E.M.D. – Jennie Let Me Love You

"Tre pojkar förför upptagen kvinna

Pojkarna i EMD har haft det tufft på kärleksfronten. De har väntat länge och till och med bett till gud om att deras lycka ska vända. De har riktat in sig på en specifik kvinna, men tyvärr är hon upptagen just denna kväll. EMD-pojkarna vill ändå att hon ska förstå att de är upp över öronen förälskade i henne.

Kvinnan heter Jennie och EMD är beredda att göra vad som helst för henne. Eftersom Jennie är ihop med en man som, enligt EMD, inte förtjänar henne, så ber de henne att låta dem älska henne istället.

EMD talar nu direkt till kvinnan och säger att hon har gråtit, samt att hon bör sluta låtsas att hennes nuvarande pojkvän är något att ha i längden. Det visar sig nu att EMD-pojkarna har lyckats med sin förförelse, eftersom kvinnan ligger inrullad i deras lakan.

Hädanefter ligger de alltid och väntar på henne i mörkret.
"

Eric Saade – Popular

"Impopulär pop-pojk (eller möjligen manspojk) vill bli populär istället

Eric Saade vill inte att någon ska säga att det är omöjligt, eftersom han vet att det är möjligt. Han vet att en viss flicka aldrig brukar titta på honom, men en dag så kommer hon göra det.

Eric ska bli populär. Hans kropp vill ha flickan och så fort han blivit populär så kommer han lyckas. Han höjer händerna mot ljuset och dansar för sitt liv. Eric kommer bli populär.

Han uppmanar alla att sprida nyheten om hans kamp för popularitet och rampljuset. Eric ska bli nummer ett, och helst innan flickan har gått.

“Åh pop, åh pop, åh populär…”, stammar Eric fram.
"

Danny Saucedo – In The Club

"Dansant yngling blir galen på klubben

Det är fredag och Danny Saucedo har haft en jobbig vecka. Han skickar ett textmeddelande till sina vänner, samtidigt som han upprepade gånger lyssnar på sin favoritlåt. Tiden går och Danny tycker det är dags att bli galen. Han säger sig vara tvungen att ge sig ut gå ut på stan, där han alltid står på gästlistan.

”På klubben, klubben, på klubben, klubben, på klubben, klubben, på klubben, klubben”, utropar han, varpå han förtydligar:
”På klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben”

Klubben har en dämpad belysning och kvinnor överallt. Flaskor vänds upp och ner och musikrytmer ljuder när Danny och hans kamrater går till dansgolvet. Alla är spritt språngande galna och skriker efter mer galenskap!

”På klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben, åh-åh, på klubben, klubben”, upprepar han.

Klubben är den plats i hela världen som han helst vill vara på. Hans livsfilosifi är att rocka med dig på klubben, du och Danny hela natten.

Danny ber om en sekund för att få klarhet i en fråga. Han har upptäckt att någon spanar in honom och uppmuntrar denna person att komma fram och berätta om sig själv. Han vill lära känna personen i fråga på klubben.

Danny fortsätter upprepa sitt mantra om klubben.
"

Haha, dödskul tycker iaf jag!

PeaceOut




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0