September i juni?

tidsinställt

Är nu i Borås med min lillasyter och väntar på att September ska gå på scenen.. första Sommartorsdagarna idag ju, och det kan man ju inte missa när det är en artist som September :) drar ju dit nästa vecka oxå, men då åker jag ganska mycket tidigare ^^
Nä, jag ville bara att det inte skulle vara heldött här..

PeaceOut

Have you seen the ears on this dog?

Imorse när jag hade gått upp så gick jag och satte mig ett tag vid tvn som jag brukar på sommaren.. satte på animal planet, eftersom det inte är något vettigare på sommaren.. programmet som sändes just då var Animal cops Phoenix.
Jag är inte den som har nära till tårar för att jag är förbannad, but this nearly brought me to tears, jag blev helt ärligt så otroligt upprörd av vad jag såg i det programmet, så jag är tvungen att ta upp det här.. titta på klippet nedan (3.15 in..), och fortsätt att läsa sen..  och ja, jag varnar er om det är någon som är lite känslig - cuz it ain't fresh..


Som sagt, det finns inget som upprör mig så mycket som djurplågeri! Hur kan man låta något gå så långt?! Det är något jag verkligen inte kan förstå.. it just pisses me off! Detta är det värsta sättet ett djur kan bli försummat på - det finns människor runt omkring, men på nått jävla vänster tar de inte hand om djuren även fast de ser vad som sker.. Tänk er den lilla valpen - inte fan låter man det gå så långt att den har fästingar i hela öronen, och överallt på kroppen! Fästingar lever på blod, och suger alltså ut allt blod den lilla valpen har i kroppen.. Tänk om inte hon hade kommit dit.. det hade räckt med en eller två dagar till så hade den hunden inte längre funnits..
Jag hade tänkt skriva en lång text om det här, men jag märker nu att det inte går.. jag blir bara förbannad av att skriva, och det blir bara massa upprepningar.. But I hope you'll understand the content of what I'm writing?? Don't fucking get a dog (or a cat, horse, bird whatever animal it may be..) if you can't take care of it!!!!!!

I have to get out in the sun just to relax and get rid of the frustration that this video brought me..

PeaceOut

Sverige, Sverige älskade vän


Jag hade inte tänkt blogga nått mer, som jag skrev imorse.. men jag bara måste lägga upp det här! seriöst, tårarna trängde på i ögonen :'/ en ballad på svenska - så får han gärna fortsätta när han är "för gammal" för dancemusiken.. <3

PeaceOut

Crash and hear me call for you

Även fast klockan är knappt 11 så är jag inte trött ;) woho! jag har vart uppe sen halv 8 - började morgonen på bästa möjliga sätt med en solbränd, sommarsnygg Danny på tv :) så nu slänger jag in ett litet inlägg innan jag ska ut och sola i det underbara vädret :) dagen kommer spenderas ute på gräsmattan med crash and survive lurarna och bara ta det lugnt :) sen ikväll är Danny med på Allsång på Skansen, och sen ska jag se på Coldplay (livesänds på aftonbladet.se) när de kör från Azaleadalen i Göteborg, trots att jag så otroligt gärna hade velat vara där själv.. men jag har inte vunnit några biljetter på någon av ställena jag har tävlat på - och då är det fan bättre att få se det streamat över internet än att inte se det alls (a)
Nä, nu ska jag skicka iväg ett mejl till min jobbcoach, sen kallar solen på mig :)

PeaceOut

This is how it is to crash and survive

Nu har jag äntligen fått upp mitt inlägg om Saades konsert på Liseberg för 1,5 vecka sen.. ^^ har inte suttit vid en dator sen i torsdags, så det är därför det har dröjt lite..
Annars idag har jag städat huset och lyssnat på Spotify för första gången sen det blev begränsat - och under den tiden spelade jag en låt för många gånger... that's why I'm gonna share it here! ^^

Supermarkets ft. Danny Saucedo – Crash And Survive

SÅ JÄVLA BRA! :') I'm fkn proud of him!
Och om det är någon annan som har gjort som mig (och alltså inte kan lyssna mer på Spotify..) så finns det en fransk sida (<-- länk) där det finns en minut av låten - som man kan lyssna på obegränsat :) det är bara till att trycka på playknappen, inget konstigt alls :P

UPDATE! nu finns hela låten på youtube, and I'm so happy!


Nu ser vi till att låten spelas hela sommaren och gör en fet jävla knockout på dans/klubbsverige och visar vart skåpet ska stå! :)

PeaceOut

Liseberg 17 juni 2011

Nu kommer äntligen bloggen som ni har väntat på! ^^ haha ännu senare än vad jag hade tänkt, men jag kunde inte lägga upp de sista bilderna när jag ville, så det kommer nu :)

Det var skitväder på morgonen, och det var nästan så att jag inte tänkte åka in.. men så fick jag veta att Felicia skulle in, och då kunde jag ju inte banga ;) tog tåget mot Liseberg vid fem, och var inne halv sex. gick mot scenen och såg att det var typ lika mycket folk som det var på Danny 45 minuter innan.. haha, ojdå! hittade inte Felicia någonstans, så jag tänkte att jag ställer mig bakom andra kravallstaketet så att de som verkligen ville se honom fick göra det ^^ men då hör jag mitt namn, och vem är det som ropar om inte Felicia :) haha, så det var bara till att tränga sig fram till henne och Jessica på andra raden i mitten xD haha, inte så pjåkiga platser för att komma 1.5 timma innan (Y) sen var det dags för den drygaste väntan ever! frös och svettades om vartannat - och det var inte ens Danny vi väntade på.. xD haha och människorna som var längst fram var inte okej! haha, dom skrek så fort det var nått som rörde sig på scenen..! när det sen var konsertstart så hörde man knappt något under första låten, eftersom alla blev helt hysteriska xD ganska kul, så jag skrattade en hel del där mitt i crazyfans "högen" haha ^^
Men vad tyckte jag om det då? det var en helt okej show - men jävligt tråkigt/segt att hälften av låtarna var från nya plattan så man kunde typ inte sjunga med.. sen hörde man knappt vad han sjöng eftersom majoriteten längst fram bara skrek sig igenom hela konserten (det var knappt så att det blev allsång i manboy.. popular å andra sidan skrek folk med första halvan, och sen blev det bara skrik på Saade andra halvan..) men det var sevärt och jag ångrar inte att jag åkte dit :) but it's incomparable to In the club tour!
Drog hem nästan direkt efter konserten - och hoppade över världens kaossignering, satte mig på tåget, skrev till Danny och ah, det har ni ju hört innan (a)

Lite bilder som vanligt ^^ don't forget about the copyright!













PeaceOut


Midsommardagen

Jag antar att alla hade en nice midsommar igår? Själv var jag ute i Onsala och firade med släkten :) det blev inte så sent - vilket betyder att jag inte är speciellt trött idag heller :P har precis vart i Särö västerskog och gått med hundarna i nästan en timme.. hade även med mig kameran, så det kommer säkert upp bilder därifrån snart (men inte idag, eftersom jag mobilbloggar ^^) ska även försöka publicera inlägget om Saade imån eller på måndag, för jag satt inte vid datorn varken igår eller idag...
Juste, Jedward var ju på sommarlovsmorgon igår - och dom är verkligen inte normala någonstans xD haha! Såg även några jag kände igen på första raden i mitten (a) söta!

Nä, nu får jag kramp i händerna av att skriva på mobilen.....

PeaceOut

Segt!

Nehepp, nu har blogg.se bestämt sig för att inte vilja samarbeta och lägga upp bilder - så det kanske inte blir nån Lisebergsblogg ändå.. har skrivit klart, men ett inlägg om en sån sak är bara tråkig utan bilder.. återkommer kanske senare med inlägget om blogg vill samarbeta.. nu hundpromenad...

PeaceOut

Today's the day

Jag veeet att ni har väntat på mitt inlägg om Saade, och det kommer idag! :D haha, kommer inte skriva jättemycket - blir mest vad jag tyckte - men jag har en hel del bilder som jag hade tänkt dela med mig av ^^ börjar med en sneakpeak (den enda bilden jag har redigerat för tillfället..)

Jag älskar hur publiken och Liseberg reflekteras i solbrillorna :)

Men ah, se till att komma tillbaka senare idag, för då kommer det ligga uppe ett inlägg om förra fredagen med massa bilder :)

PeaceOut

O-M-G!


o.O ♥
Om någon har råkat missa det så älskar jag akustiska versioner av låtar..

PeaceOut

22/6

Blir ingen bloggning om Saades konsert idag heller, eftersom jag inte hinner fixa till bilderna och skriva lite innan jag ska kolla tv (a) haha, har vart nere på sjukhuset i Halmstad idag och kollat upp lite efter operationen - och dom tyckte allt såg jättebra ut :) och typ precis innan vi ska gå så frågar läkaren om jag ville se några bilder från operationen, och det vände sig i magen på mig bara att tänka tanken.. usch, det är ett avslutat kapitel som jag aldrig nånsin vill se bilder från! men pappa kollade iaf.. väl hemma igen drog jag ner och gymmade och nu sitter jag här nyduschad och fräsch! :)
Bara för att det inte ska bli en jättetråkig "idag har jag gjort det här"-blogginlägg som de flesta i min blogg för tillfället tenderar att bli så kan jag rabbla upp mina troligtvis "uppbokade" datum, so far, i sommar :)
5/7
7/7
15/7
16/7
27/7
28/7
30/7
1/8
4/8
21/8

Vissa av dessa dagarna ser jag fram emot nått så fruktansvärt - typ 1 augusti.. AFIL & Danny, I'm gonna die!! 7 juli - Dannys comeback på Stora Torget i Borås :') och så några rix på det :P

PeaceOut


20/6

Förlåt för kass uppdatering i helgen.. men jag har inte suttit vid en dator.. och idag hade jag tänkt blogga om Saade i fredags, men jag orkar helt enkelt inte det.. haha.. känner hur jag gillar punkter idag.. punktpunkt ^^ men jag ska försöka blogga om i fredags imån iaf ^^ hade en mysig eftermiddag/kväll med Felicia och Jessica :) dissade signiering och drog hem typ direkt när det var slut ;) och när jag satt på tåget hem skrev jag en kommentar till Danny och ah.. han är söt - oavsett vad man snackar om :')

Var även en sväng på arbetsförmedlingen tidigare idag, och hon frågade mig vad jag är bra på - och helt ärligt - jag kunde inte svara henne.. jag vet inte vad jag är bra på... :/ så det hade varit jättebussig om alla ni som läser min blogg skulle kunna slänga iväg en kommentar på nått du tycker jag är bra på - doesn't matter vad det handlar om - just tell me! :)

PeaceOut

I am flying my heart is taking over the world is flashing by

Man kan väl inte anklaga honom för att vara feg I guess.. själv hade jag aldrig ens tänkt tanken... :P


Hade ni vågat/velat hoppa fallskärm? det skulle vara kul att veta om alla är lika fega som jag, eller om jag har några läsare som är modiga :)

PeaceOut

I can make you hot hot, I am made of pop pop

tidsinställt inlägg
Nu står jag framför stora scenen på Liseberg och väntar på att Saade ska gå på.. men det ska ju inte behöva vara dött här bara för att jag är på konsert, right? så jag hade tänkt bjussa på "song of the day" :) och nej, det är varken Hearts in the air eller Made of pop *rubriken... silly låttext, that's Saade style* - cuz they aren't good enough for my blog...!
Jag säger barra lyssna och njut! detta är magi <3

Inte ofta jag blir "kär" i remixer, men denna är fan underbar!

PeaceOut

Today, today, todaaay..


Ska bli kul att se vad han har att "erbjuda".. :P
Vem ser man där? ^^

PeaceOut

I can see that you're much better off without me

Har inte blivit  nån blogg idag, och kommer inte bli något intressantare än detta.. började morgonen med en löprunda, sen dess har jag suttit här, nu ska jag fixa käk, sen drar jag ut i solen och läser eller nått och ikväll ska jag gymma med mamma - kul dag, eller hur?

TTY imån ^^

PeaceOut

OptiArt

Har precis kommit hem från Kode, där jag har varit med min moster och kusin för att fixa en av mina studentpresenter :) jag skulle få en 3D bild ingraverat i ett glasblock, och jag skulle få se hur allt funkade typ :) och jaa, det var sjukt tufft! haha, trodde ju han skulle ta en massa bilder i massa olika vinklar, men han hade bara en "stationär" kamera, som tog en bild framifrån och räknade ut djup och så för att få fram bilden i 3D.. och kräsna jag (som aaaaaaaldrig blir bra på kort..) tog 2 bilder, och blev nöjd :) haha, inte nog för att blixten var som om det var miljoner blixtnedslag mitt framför ögonen ^^ haha, ajaj! men sen fick jag ju även kolla när blocket graverades, och det var nästan tuffare än själva 3D fotograferingen! tänk dig att han stoppar in ett glasblock i nånting som ser ut som en blandning av en micro och ett litet kylskåp - och så börjar det skjuta en massa typ laserstrålar som gör punkter i glasblocket - haha, låter hur silly som helst, och jag tror inte ni förstår hur det såg ut direkt - men det var tufft! ;) fick även en hel del tips av honom - "gör alltid tvärtom!" det här går nog bra :P

Ni kanske vill se lite av resultatet oxå? ^^

PeaceOut

Crash and survive


Det här ska bli spännande - sjuuuukt spännande! :) jag är överförtjust i Supermarkets förra låt "Du säger du älskar mig" tillsammans med danskan Medina - och att de nu gör en låt med Danny, det låter lovande :)

Länk till artikeln på aftonbladet

2 veckor!

PeaceOut

I'm already gone, I can see you halo, gonna prove it 97 ways

Måste bara dela med mig av detta! :) alla säger ju att AFIL's New Tomorrow är så galet lik Andreas Johnsons Sing For Me, och sure, dom påminner om varandra - det kan jag inte säga nått om.. men då måste jag visa en låt/tempo/uppbyggnad som är ännu mer likt ^^

Already Gone vs. Halo - Nick Pitera
Och här är orginallåtarna ^^

Och så kan man även slänga in en, för de flesta, okänd låt - 97 ways..

Dom är oxå ganska lika allihop, eller hur? haha, just a little thought ^^

PeaceOut


14/6

Hellu people som har hittat hit! :D sitter i morgonrocken och funderar på vad jag ska fixa till för lunch idag.. woho, det är fan det sämsta med att vara ledig - man måste komma på något att käka varje dag -.- anyway, jag ska iväg till Arbetsförmedlingen för ett första möte med massa nybakade studenter, och jag ser verkligen inte fram mot det... jag vill inte bli vuxen, jag vill inte ha nått jävla ansvar på ett jobb.. jag vill kunna vara tonåring hela livet! Iaf ett bra tag till, tills jag är mogen för att börja jobba.. :/
Men ah, jag ska dit, så får vi se om det ger mig något.. måste ju vara inskriven där så tidigt som möjligt, eftersom det dröjer typ 3 månader innan man börjar få ersättning därifrån - och pengar är nått jag behöver..!

Nä, slutbloggat!

PeaceOut

Klasén Bil 12 juni 2011

Tog bilen hemifrån strax efter 10 och brummade ner mot Halmstad för ytterligare en signering i en bilhall i Halmstad.. den stora frågan är hur många bilhallar det finns i Halmstad?! xD haha, anyway så var jag framme vid bilhallen strax innan halv 12, och det var inte speciellt mycket folk där, 15 pers framför scenen max :) satte mig ner och började vänta.. var i akut behov av en toalett så jag gick iväg för att leta upp en, men efter ett varv runt stället hade jag fortfarande inte hittat nån.. (det visade sig att den var på det enda stället jag inte hade varit på, och när vi hittade den var det stopp i toan...) ayway, när jag var påväg tillbaka till scenen så såg jag en preson  uppe i ett fönster som hade exakt samma hållning som Danny, och det såg öven ut som om han hade samma frisyr - då var det bara till att vänta och se om Danny hade på sig en grön tröja idag - in that case it would be him ^^ gick tillbaka och satte mig vid scenen och efter ett litet tag kom en Li och en Mia, and things were atomatically getting better :) längesen jag träffade Li sist, och fyfan va jag tycker om dig tjejen! <3 några minuter efter 13 så kom äntligen Danny, och ja - han hade den ljusgröna tröjan på sig som jag hade sett uppe i frönstret en timme tidigare :P han sjöng samma fem låtar som i Uddevalla; Cassandra, In your eyes, If only you, Tokyo och In the club :) fick en del av If only you "tillägnad" mig - det är alltid underbart att stå och titta Danny i ögonen och veta att han bara ser mig som få sekunderna det handlar om - sounds silly, I know, men jag tycker det är underbart! :') tycker även det är svinkul att se hur galet söt han är mot alla småbarn, som oftast får plats längst fram på sidorna på mindre signeringar :)
Sen var det dags för signering - och mer oorganiserad signering var det längesen jag var med om...! först stog vi på ett ställe, och vi rörde knappt oss framåt, och sen efter en dryg halvtimme när de bestämde sig för att organisera det lite så hamnade vi helt plötsligt längre bak än vad vi stog från början :S haha, vi kom iaf fram, och det är ju faktiskt huvudsaken ;) när vi va framme så var Mia först, och Danny var söt och skulle måla "Miahår" på Måns haha, och så tog jag kort på dom :P sen Li, och jaa Danny är finis mot henne! :) hon berättar en sak *vet inte om Li vill att jag berättar här..* och han svarar "jag vill ha det när det är klart, men jag vill inte ha det när det inte är klart" haha, knasig kille ja! :P sen kort och kram, och sen var det min tur :) när han tittade på mig så sa han "Annelie, Annelie" och blinkade sådär finurligt som bara han kan ^^ jag pikade ju honom efter förra gången när han inte kom ihåg, och då ville han väl visa idag att han visst kom ihåg :P när han skulle skriva i bookleten (haha, jag skriver olika varje gång - booklet eller konvolut, does it make any sense to you?!) så började han bläddra *han verkar vilja undvika min framsida.. ;)* och valde sista sidan där han skrev "Annelie! Nu e det fan sommar!" och vi tog bild och kramades och allt sånt som ingår :)och som vanligt så frågade han om hur det gick med allt och pekade på munnen och var allmänt "caring" som bara han kan vara <3 sen började Li snacka med honom igen, och jag tar min autograf, varpå jag ser att det inte är nån autograf på xD haha, spelar ju egentligen ingen roll, men ändå ^^ så jag sa till honom och han skrev till "Danny Saucedo" och stannade i Saucedo för att kolla att han ahde stavat rätt, och när vi undrade om han kunde stava sitt egna namn så sa han att han alltid var tvungen att bokstavera Grzechowski *haha, har jag ens stavat rätt nu?! xD* varje gång han skrev det, då har man ett jobbigt efternamn ;) sen lite hejdåkramar och så gick vi ut i solen för att käka hamburgare, eller jag åt inte, för jag skulle på kalas efteråt, men Li, Mia och Maggan åt ^^ sen bestämde vi oss för att det var dags att dra hemåt, så vi gick och vinkade åt Danny, och gick ut till bilarna..
Drog till Max, eftersom det var närmaste stället med toalett, och vilka hittar jag inte där om inte Li, Mia och Maggan xD haha, det är illa när man är så kissenödig att man nästan missar dom, eftersom man har siktet inställt på toaletten xD snackade pyttelite med dom igen innan jag drog ut till bilen och körde ut till Onsala för att fira morfar som fyllde 69 :) var hemma igen vid 21, och då kollade jag Sverige-Israel som jag hade missat tidigare..

Avslutar med lite bilder som vanligt - och med tanke på vad som har hänt flera av mina vänner så funderar jag på att sätta ett stort jävla COPYRIGHT över alla bilderna, men jag hoppas att ni respekterar att det är mina bilder ändå... DO NOT COPY FFS!




Tandställningsfri - jag inte inte påpeka tillräckligt många gånger hur jäkla underbart det är! och Danny var ju finis och tog upp det, as usual.. but that's him :)

Maggan, Mia och Li <3

Du betyder så otroligt mycket för mig Lillasyster <3

Nu taggar jag Borås 7 juli!

PeaceOut

Tecnically yesterday..

Ligger i sängen, och då slog det mig - jag har inte bloggat sen i torsdags :O lika bra att slänga iväg ett inlägg nu då ju ;) jo, jag ligger som sagt i sängen och ska sova, idag har jag inte förmått mig att sätta på datorn, utan jag har suttit ute i solen och läst "djävulen bär prada" - mysigt värre! :D igår var jag i Trollhättan och firade min kusin som tog studenten :) grattis Michaela om du läser detta! Kan ju passa på att säga ett stort grattis till alla som läser min blogg och har tagit studenten :)
Nu ska jag knipa igen ögat och försöka få lite sömn innan klockan ringer 7.45 imån ^^ då väntar första egna "långa" bilresan ner till Halmstad och Klaséns bil och en liten Danny som ska ha en signering där ;) sen bär det av direkt till onsala för att fira morfar som fyller 69 år :) men nä, som sagt - sömn! Natti alla fina läsare :*

PeaceOut

9/6

Nu har jag "bloggat ikapp", och jag har inte längre nått som släpar :) woho! känns typ som om jag inte gör nått om dagarna, ändå är jag typ fullbokad; måndags - chilldill och resturang, tisdags - ut med tandställningen och arbetsförmedlingen, onsdags - leeedig!, torsdag - leeeedig!, fredag - min kusin tar studenten, lördag - leeeedig, söndag - Halmstad och Danny sen hem till morfar som fyller 69, måndag - leeeedig, tisdag - möte på arbetsförmedlingen, onsdag - Kode för att göra en av mina fina studentpresenter :)
Juste, jag har inte berättat vad jag fick än (a) jag fick en berlock till ett armband (den såg ut som en studentmössa - svinsöt!), ett armband, en ursnygg D&G-klocka, pengar och att jag ska få åka till OptiArt som ligger i Kode (typ Kungälv) och, som det stog i kortet, "fotografera dig själv i 3D, sedan redigera bilden och lasergravera den i ett kristallblock" - hur jävla awesome som helst! egentligen brukar man bara åka dit, bli fotograferad och få blocket om jag har förstått rätt, men eftersom min moster (som jag fick det av, och som även ska med :D) berättade vilken linje jag hade gått på gymnasiet, så blev han eld och lågor och ville att jag skulle få hjälpa till själv :) haha, det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga, det är jag säker på :) länk till sidan om det är någon som vill veta mer typ ;)

That's all.. *ja, jag läser Djävulen bär prada*

PeaceOut

Torp 2 juni 2011

Åkte ju iväg till Uddevalla dagen efter studenten för att hälsa på en liten Danny :) trött som satan gick jag upp 6.45 och tog tåget in mot gbg klockan 8.47 - väl där fick jag väntai nästan en timme innan bussen mot Torp skulle gå.. Marika kom däremot vid 9.40, så jag fick inte vänta ensam hela tiden.. :P åkte upp, och när vi va framme strax efter 11 så var redan Felicia, Erica och Mia där, så det blev lite kramkalas :) vid 13.00 kom Sean Banan och sjöng 3 låtar - urkass är vad han är! han hade däremot två duktiga dansare med sig, så jag checkade dom ist.. :P sen skulle han signera, och vem sålde inte hans stuff om inte Alex, en av dansarna Danny hade i Halmstad, och som dansade/sjöng med Saade i ESC.. haha, sjunka eller? xD
Anyway, när Bananen hade gått efter en dryg timme så var det bara en ytterst dryg timme kvar tills mr D skulle komma :) strax innan 15.00 kom "kom-fram-och-sägen" och berättade att han var ca 15 minuter sen - men vad hade man förväntat sig? ^^ jag är glad att han kom över huvud taget ;) under tiden som vi väntade så kom det upp tre små barn på scenen - dom ville inte sjunga, så dom fick dansa lite - så söta! (: sen när Danny kom upp på scenen så var typ alla pepp, och så börjar han sjunga Cassandra - hur tänkte du där lille vän? :) älskar låten, men det kanske inte är låt som man börjar med när man typ springer ut på scenen.. haha, anyway, han sjöng Cassandra, In your eyes, If only you, Tokyo och In the club :) mellan nån av låtarna hälsade han alla Uddevallabor välkomna, sen tittade han på oss på första raden och sa "ah, ni Göteborgare och Västkustbor oxå ;)" haha, sött eller? :P sen vare dags för signering, och segare dampkö har jag aldrig vart med om.. den såg inte så lång ut, men ändå stog jag i kö i drygt en timme :S när jag och Marika närmade oss så dampade vakten och lät inte Marika hänga med fram eftersom hennes skiva redan var signerad.. :( så jag fick gå fram själv.. men ah, hade ett småbarnssällskap framför mig, och Danny är så jävla söt mot småbarn :) och sen när han såg att det var min tur så sken han upp som en sol och undrade hur det var med mig :) sen berättade jag för honom att jag tog studenten igår - och hans första kommtentar va "varu full? :P" HAHA, jag vet inte om han trodde på mitt nej :P anyway, sen när han kramade mig *han hade rest sig när jag berättade* så viskade han "äntligen frihet, eller?" - han är så jävla fin :') sen har jag ju redan berättat vad han skrev i bookleten - but I'll do it again ^^ han skrev "bara" "Tusen pussar & kramar från lilla mig /Danny Saucedo", så när jag kom hem skickade jag ett pm till honom där jag bland annat skrev "Erkänn att du fick ett weak moment idag när jag var framme hos dig, och totalt glömde av mitt namn, och tyckte det kändes dumt att fråga, eftersom du vet vem jag är? ^^" - helt på skoj, och utan eftertanke att han skulle läsa.. en kvart senare fick jag svaret "Jepp...... U got me "/ " plutten!
Tillbaka till dagen - när jag hade vart framme drog han kanske 10 minuter senare, och vi tjejer drog ut till bussen som skulle gå typ 1,5 timme efter.. men vi hade det mysigt i solen istället, och sen kom bussen - trötta tjejer = alla satt i egna tankar/sov :P väl framme i gbg igen så spenderade jag några minuter på centralen, sen var det hejdå till tjejerna för att ta tåget hem, och bara kunna slappna av, och i fredags var jag helt död.. vrålförkyld och hur trött som helst, men jag ångrar inte dagen iaf :P

Det blev lite längre text än vad jag hade planerat, men hoppas du läste allt :) avslutar med några få bilder, för honestly så tog jag inte speciellt många ;)  
Copyright

Sean Banan

"Standing exactly where I shouted "Will you marry me?""


Om någon har lyckats missa det, så tycker jag om honom galet mycket! <3

Nästa gång - söndag! :D

PeaceOut

I know that we tried but this is the last goodbye


Jag hade helt glömt bort David Cook - men mygosh va awesome den mannen är!! :') videon var lite halvkomisk i slutet oxå, så den är sevärd ^^

Nu ska jag lyssna på lite fler David Cook-låtar! :)

PeaceOut

Sunrise


Y'all can see what he's written ^^ köp låten på Itunes, och sprid vidare ordet om Sunrise! :D

If you'll show up in the afterlife, I will run to you :)

PeaceOut

You got me just like that

Och egentligen borde jag väl fortsätta vara duktig och blogga om Uddevalla i torsdags oxå, men det orkar jag inte nu, plus att hundarna behöver en promenad - be sure to be back 2morrow, för då kommer det ist :)

PeaceOut

Student 1 juni 2011

Har väl inget direkt att skriva om studenten, så det blir bara lite kort :P studentfrukost hos Erika, underhållning i teatern, studentlunch i bamba, studentfotografering, betygsutdelning i klassrummet (för sista gången! I'm gonna miss C234.. :( ), spontansång till Känn ingen sorg för mig Göteborg i klassrummet innan alla drog ner ("Lille-Mor bapapa - bli inte som jaaag när du blir stor.." osv vår metor hette Lille-Mor, och den låten har följt med oss sen ettan <3), pepp innan utspring, utspring, massa blommor och shit runt halsen, krama massa släkt, hoppa/skrika/sjunga sig hesare på flaket, åka pimpad bil hem, hurra hurra hurra hemma, mat, tårta, massa prat och sen sängen :) simpelt, men fyfan va underbart det var! I wanna do it all over again! :')

SP3A, ni har varit den bästa klassen jag har varit med om - I love y'all!

Lite bilder från dagen.. :)

Hemma vid 7 på morgonen innan allt drog igång :)

SP3A woopwoop!

Visst va jag ett sött barn? ^^


Bästa lakanet innehåller fan ett internskämt! "Ett flak kommer lastat! Med vadå? En klass!" kanske inte så internskämt, men det roligaste syns tyvärr inte :/ under allt står det "Men vart fan é Angelica?!" - det är humor! xD å ni ba "WTF?!" haha, men Angelica gick i vår klass i ettan och var på 3-4 lektioner eller nått - MAX! hon var saknad på studenten :P

För jag har tagit studenten - fyfan va jag är bra!! :)

PeaceOut

Liseberg 30 maj 2011

Kanske dags att blogga om förra veckan nu som jag har lovat? ^^

Danny på Liseberg var ju först ut - och fyfan va awesome det var! :') var utanför Liseberg halv 12, och då var det bara två Eskilstunabor där, så det var ganska lugnt ^^ men innan Liseberg öppnade klockan 13.00 så hann det komma typ 3 skolklasser eller nått, så det var ändå kaos vid insläppet.. anywaaay, det var underbart väder att sitta och vänta i (ja, jag brände mig i pannan - tur att man har mössa på studenten.. xD) och vid 16.30 kom Marika, och en liten stund senare kom en liten Felicia oxå :') mycket roligare att vänta tillsammans <3 det var soundcheck strax efter 16.00, och visst hörde man en liten Danny, och såg honom smyga runt i kulliserna, men inte fan visade han sig på scenen xD killen är rolig asså ^^ sen fortsatte vi vänta, och vid 20.00 började Diiiirty Loops spela - och Jonahs röst är helt fkn awesome! tittade bort en gång under soundchecket, för jag hörde Danny röst trots att jag visste att han hade gått backstage - det var Jonah som sjöng! it's a shame att han inte kom längre i Idol..! :O tillbaka till konserten då - jag har verkligen inte ord för hur otroligt bra det var.. som Felicia skrev "seriöst så kändes de nästan som man var 12 år igen och bara skrek av att se han. haha helt sinnes hur bra han kan vara." - jag har verkligen inga ord för hur bra det var! (känner att jag har skrivit det miljoner gånger..) han körde alla låtarna från nya plattan, några gamla hits, och ett EMD-medley typ ^^ sen när et var slut efter en dryg timme så var det en kaosad signering framför scenen.. hade köpt min tröja innan, och då lovade de att det var förtur för sånna som hade köpt, men icke sa nicke.. gick iväg med felicia för att vänta tills det blev mindre folk, eftersom han skulle stanna tills alla hade fått.. men efter ett tag bestämmer vi oss för att gå dit ändå, och precis när Danny närmar sig oss så säger dom "nu måste Danny gå om 3 minuter".. woho, kul va?! fick iaf en liten kråka på min tröja, och sen drog han.. gick med felicia och mia till utgången och dr blev det lite kramkram ist :) sen gick jag till tåget och åkte hem - awesome dag! :')

Avslutar med lite bilder som vanligt, and as usual - COPYRIGHT!






Mami I'm in love with a stranger - yes I'm in love with a lover..


EMD-medley :')

In your eyes I am home

Bästa dansen till If only you, han är underbar! <3


Jag har lyckats fånga min favoritdanssteg!! :') haha, Tonight (<-- youtubelänk) för er som inte har koll, för det måste ses! ^^

In the club!

I think that was all :) kommer kanske fler bilder senare, men det får vi se ^^
Pluspoäng om du kommenterar nått ^^

PeaceOut

Braces gone!

Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren och arbetsförmedlingen.. och jo, alla som är min vän på facebook (haha, fan va fail det lät!) har väl sett att jag har tagit bort min tandställning idag!! :') haha, det är en sån jävla lättnad, fast samtidigt känns det helt tomt xD and FYI så tänker jag inte lägga upp nån bild, inte idag.. cuz I don't have aaaaany makeup och ser ut som skit xD men det kommer väl - sooner or later ;)
Nä, nu ska jag börja redigera bilder från förra veckan eller nått ^^ fick btw ett svar av Danny inatt på ett randommeddelande - and by now I don't know anymore... </3 haha :(

PeaceOut

Grattis Sverige!

Hellü everybody ute i stugorna! Idag är det Sveriges nationaldag - och om typ två timmar ska jag iväg med familjen till Esters för att käka nationaldagsmiddag ute - en tradition som vi har haft sen de gjorde så att den 6e juni blev en helgdag ^^ annars har jag so far idag bara suttit inne typ.. tragiskt när det är så bra väder, men det är alldeles för varmt för att vara ute :( så jag har tagit tillfället i akt och skrivit en motivering till en tävling där man kan vinna biljetter till Where the action is :)
Men ah, jag har inget vettigt att skriva - för en vecka sen satt jag på Liseberg i solen och mös inför vad jag inte hade en aning om hur jävla nice det skulle vara! :') har fortfarande inte bloggat om det I know - men det kommer, just have some patience! ;) ska iväg till tandläkaren och slippa tandställningen imån (!!!!!!) så jag kanske inte bloggar då heller - men på onsdag kommer det säkert, eftersom jag är den enda som är ledig då ^^

Underbara Coldplay - fyfan va jag vill se er i sommar!

PeaceOut

En liten update

Har egentligen dåligt samvete över att jag inte bloggade igår som jag lovade, men det var så galet fint väder så jag var ute hela dagen :) "så då kan du ju blogga idag?" tänker kanske ni då, men nä det kommer jag inte göra.. nån gång ganska snart (innan nästa vecka är över..) så kommer jag blogga om Dannys konsert i måndags, om min student i onsdags och Dannys signering i torsdags, men det blir inte idag.. :P ska dock dela med mig av en sak som jag tyckte var ganska kul från i torsadgs.. :P
Han hade ju signering, och jag kom fram efter en dryg timmes köande.. han skiner upp som en sol när jag kommer fram och frågar vart han ska skriva (på skivan asså..) samtidigt som han bläddrar i den :) sen väljer han en sida och skriver:

Efteråt slog det mig att han undvek att skriva mitt namn, och jag kunde verkligen inte släppa det, så jag skickade iväg ett litet pm till honom när jag kom hem, och får det här svaret:

Haha, SÖTT!

Nä, nu är det typ käk, och sen ska jag ut i solen eller nått ^^

PeaceOut

Today

Usch va tidigt klockan är! :( vill egentligen inget annat än att gå tillbaka till sängen och sova några timmar till.. Men nä nu taggar jag Danny, sova kan man göra nån annan gång! ;)
I'll talk to you guys later!

PeaceOut

För jag har tagit studenten - fyfan va jag är bra!

haha, nä jag är ingen nolifer som sitter och bloggar på min student - det är tidsinställt ofc!

Jo, nu har det skett! klockan är halv tre och jag är troligtvis på ett flak nånstans i Kungsbacka och sjunger falskt haha ^^ jag har tagit studenten - fyfan va jag är bra!

Hoppas alla har en underbar dag, för det har jag garanterat ;)

PeaceOut

RSS 2.0