It's haaaaaaard!

Jo, vi har en redigeringsuppgift i skolan där vi ska skönhetsredigera en bild (nån som har en bild ni vill jag ska redigera..?) och när man börjar kolla på dvd så säger han att det blir väldigt svårt om man har Photoshop Elements - det enda redigeringsprogrammet jag har här hemma... vilket resulterar i att jag sitter här och laddar ner en testversion av Photoshop CS5.. men jag hade räknat med att kunna bli klar med bilden relativt snart, eller iaf idag.. men eftersom det tar typ 100 år att ladda ner det så får jag räkna med att sitta imån med.. KUL..! Nä, får väl hitta på annat att göra under tiden.. typ städa (usch!) eller gå ut med hundarna...

PeaceOut

Set Ur Body Free

Jag skrev ju om Dannys "Set Your Body Free" i tidigare inlägg, och den låten är ju faktiskt skriven av självaste Taio Cruz (!) och jag fick länkat hans version oxå.. haha, den är iaf bättre än tjejen som jag länkade oxå....


PeaceOut

Melodifestivalen

Yes, nu får man ju ÄNTLIGEN spela låtarna från mello igen :') så jag hade tänkt dela med mig av min "Globenfinal" om jag hade fått som jag ville (och om man kunde välja fritt från alla deltävlingar..) :P haha
1:a
Danny - In The Club
2:a
Love Generation - Dance Alone
3:a
Christian Walz - Like Suicide
4:a
Sebastian - No One Else Could
5:a
Eric Saade - Popular
6:a
Anders Fernette - Run
7:a
Brolle - 7 Days And 7 Nights
8:a
Le Kid - Oh My God
9:a
Linda Pritchard - Alive
10:a
Julia Alvgard - Better Or Worse

Jag antar att ni vill ha en liten förklaring oxå..? Haha, anyway.. anledningen till att Eric Saade inte hamnar på en bättre placering är att hans låt inte är speciellt bra, folk röstar bara på honom för att han var så bra förra året (iaf enligt mig..), men Popular är bara en i mängden.. nä nu kör vi - Danny for Düsseldorf!
Nu orkar jag inte skriva mer, mobilbloggning är inte så lätt ;) fick lite bråttom, så jag fick avsluta i bilen med mobilen... haha!
Vilka var dina favoriter?!? Hade vart kul att få veta vad andra tycker :D

PeaceOut

Jag behöver hjälp av nån som kan!

Jo, jag köpte ju en Sony Ericsson Xperia X8 i julklapp till mig själv, men jag är fortfarande (!) inte fått Android Market att funka! :( jag hade ett googlekonto, och nu har jag tre, bara för att jag trodde att det skulle funka om jag gjorde ett nytt.. :/ men när jag försöker logga in på Android Market på min mobil så står det bara att jag inte har "tillräckligt pålitlig internetuppkoppling"..? BULLSHIT, jag är ju fan uppkopplad på hemmanätet!! :(
Men om det är nån som vet hur jag ska lösa det så vore jag tacksam om jag kunde få hjälp.. lite tråkigt att inte kunna ladda ner nåra appar :((

PeaceOut

Some new shit!

Yes, nu är headerna ändrad! hade tröttnat på min "sakna-header-i-alla-möjliga-färger" så denna gången fick det inte ens vara med en bild på nån artist, cuz I can't stand the missing part :( <3 så det fick bli en bild från Teneriffa som jag blev galet nöjd med! :'D
Och som vanligt vill jag gära veta vad ni tycker!
Gamla:

Nya:


Vad tycker du? Kommentera och tyck till, alltid roligt att veta vad andra tycker!

PeaceOut

Set your body free?

Jo, nu när jag ändå har snackat Danny idag så kan jag ju fortsätta lite.. antar att typ alla har hört hans låt "Set your body free"? anyway, om det är nån som har lyckats missa den så kolla/lyssna:


Anyhow, idag såg jag nån som hade lagt upp en låt som hette "Set U Free", och jag tänkte att jag var tvungen att kolla vad det var *musiknörd som man är* och here it is:


Det är ju fan samma låt! o.O eller hör jag helt fel?!? jag tycker iaf Danny sjunger gaaaaaalet mycket bättre än den här tjejen som jag aldrig har hört talas om.. haha!

Vad tycker du? Vem gör den bäst?

PeaceOut

Danni


Världens bästa människa, allas vår Danny Saucedo, fyller 25 bast idag! Så jag skänker honom ett grattis här via bloggen, om det skulle hända att han fick för sig att svänga förbi.. :P
*har hört att han har kollat andras bloggar nån gång..? eller? haha*

Funderar förresten på att fixa en ny header.. tycker den jag har nu är jätteful! :( men har ni nåra förslag?

PeaceOut

Lite förslag kanske?

Jo, det är så att jag och en kompis ska göra en reklamanalys i skolan.. vi ska göra på tv-reklam, och hittar inga speciella just nu.. :( men finns det någon reklam som just du har lagt märke till? antingen bra, dålig, snygg, ful - you name it! snälla kom med förslag snabbt, för vi behöver hjälp :P

UPDATE! vi har hittat den ultimata! :') haha

What do y'all think?

PeaceOut

Stort tack!

Jo, det är ju otroligt många som har skickat in bidrag till tävlingen med E.M.D., och som ambassadör har jag möjligheten att visa er ett speciellt tack från två tredjedelar av E.M.D.! :) Ni som är med och tävlar titta och ta åt er, eller om du ännu inte har varit med gör en egen version, och ta åt dig efter ;)


PeaceOut

Halmstad

Jo, jag tycker om Halmstad :) och jag har nog vart där fler gånger under det senaste året än under hela mitt liv, haha! i våras började det med 2 eller 3 sjukhusbesök inför min operation, och sen undersenvåren/försommaren var jag nere och drog ut en visdomstand.. sen i augusti var det dags för RixFM festival där = en heldag nere i Halmstad :) sen nån gång i september (?) vart det elitseriepremiär borta mot Drott, och ni som har lite koll på handboll har koll på att dom är från Halmstad.. ytterligare en gång där nere alltså (a) i slutet av oktober var det dags för bilsignering där, and boy I was there (a) sen kom december.. först ett läkarbesök inför operationen, sen hela operationsveckan spenderades i Halmstad.. tiderna på sjukhuset var väl inte sådär jätteroliga, men nu såhär i efterhand ångrar jag inte det en sekund (a)
Men ah, det jag ville komma fram till var väl att jag åker dit om 2 timmar eller nått och kollar när Aranäs spelar mot Drott igen - WOHO!



Vad händer&fötter hos dig en dag som den här?

PeaceOut

Idag är ingen vanlig dag

För det är 4 (!) år sen jag träffade människan som förändrade hela mitt liv till det bättre första gången! För 4 år sen fick jag reda på att kompisen jag skulle åka med var sjuk.. men jag åkte ändå, och no way att jag ångrar det idag! jag gick i skolan, och efter det kom mamma och hämtade mig, och vi åkte till Gekås.. haha, tänker inte sitta här och skriva allt som hände där, för jag var liten, och vissa av sakerna är så galet pinsamma, och ah.. haha säger jag bara! men ni som känner mig fattar kanske att det är Danny jag pratar om.. Det är alltså exakt 4 år sen min "resa" med honom och Erik började..! Jo, Erikur var ju oxå där :') kom ihåg att jag skrev ett meddelande till honom på myspace (the place to be när man ville snacka med artister då...) och att han svarade, kulkul :) 
Hade tänkt skriva nått fint om hur mkt han betyder för mig, men nä.. det stoppar bara i hjärnan - mina ord räcker inte till... men en bild säger mer än 1000 ord, right? så det får bli två bilder ist ;)

The thing med denna bilden är att jag varken står framför honom eller ropar på honom.. av nån okänd anledning kollar han bara rakt in i min kamera ändå :')

Haha ;) miss them :/

Minns du din "första gång"? Wanna tell me? :)

PeaceOut

In The Club

Äntligen släpper Danny ett nytt album! :') yeheeey, gissa om någon är glad! :D nya, fräscha låtar som kommer gå på repeat hemmma hos mig!

1. In Your Eyes (Ozgo Radio Mix)
2. Tonight
3. In The Club
4. In Love With A Lover
5. Never Gonna Make Us Cry
6. Catch Me If You Can
7. Just Like That
8. Cassandra

11/3 2011

Awesomeness
!

PeaceOut

Tjoho!

I'm baaaaack! jag har haft en vecka på Teneriffa, det är därför jag inte har uppdaterat nått.. :P so that's the reason.. kommer nog tillbaka antingen senare idag eller senare i veckan med lite bilder därifrån, men det får ni allt v'nta på! och alla ni som undrar varför jag inte var på E.M.D. igår kanske fattar att jag inte var hemma, så att ni slutar fråga varför jag inte var där.. jag HATAR att vi inte åkte hem en dag tidigare, men det är inget jag kunde påverka..! men jag orkar inte bli konstant påmind om att dom var i min hemstad, 20 minuters gångväg, 5 minuter med bil, hemifrån mej... men jag orkar som sagt inte tänka på't!

Men nu till lite roligare saker! Tävlingen som jag drog igång för drygt en vecka sen är avslutad nu, och jag har tom valt en vinnare! ;)
Vinnaren är......... wait for it...................

EMELIE FRIDH

Stort grattis till dig, jag hör av mig till dig, så jag vet vart jag ska skicka den signerade skivan!

Det var väl allt jag hade att skriva!

PeaceOut

Min lilla ängel!

Måste påstå att jag tycker det känns jävligt surt att inte kunna säga detta face to face..

Men en av världens bästa människor, min alldeles egna Li-llasyster fyller 16 år idag! Grattis på födelsedagen Li, hoppas du får en helt jävla underbar dag! <3 hoppas verkligen vi ses snart igen!

Och alla andra, glöm inte att TÄVLA!

PeaceOut


Rewind tävling!


Nu är det dags! Jag hade tänkt tävla ut en signerad Rewind skiva! Ja, du hörde rätt! Det enda som krävs är ett relativt bra textminne och lite fantasi så kanske skivan blir din!

Här är frågorna jag vill att du svarar på:

1. Från vilken låt kommer textraden "There's nothing in this world that I won't do that I wouldn't do for you"?

2. Från vilken låt kommer textraden "I start to forget how my heart gets torn"?

3. "Do you catch me when I fall, when I'm reaching out for you?" Vilken låt kommer det ifrån?

4. Från vilken låt kommer "Well you just never know how it's gonna go"?

5. Sist, men inte minst, hur skulle en dag med E.M.D. se ut för dig? Var hade ni varit? Vad hade ni gjort? Tell me!

Tänk ut svaret på dessa frågorna, skriv en kommentar med dina svar, namn och mejladress (så jag kan få tag på dig om du vinner!) och håll tummarna för att det är just du som vinner en signerad skiva! För rättvisans skull och för att inte någon ska kunna fuska som kommer jag inte godkänna några svarskommentarer förens tävlingen är avslutad.. hade tänkt ha den öppen ganska länge, så jag säger att du måste ha skickat in dina svar senast klockan 23.59 den 20 februari! Då kommer jag läsa igenom alla svar och välja ut en vinnare! Om jag inte kan välja en, så kommer lotten få avgöra! Vinnaren kommer sedan bli publicerade här på bloggen (har du en blogg, glöm inte länka, för då länkar jag dig om du vinner!), och jag kommer även mejla dig för att få veta vart jag ska skicka skivan!

Så ett stort lycka till till alla! Be creative, think outside the box! Blir så mycket roligare då!

PeaceOut

Tävling!

Yez, nu är jag hemma! Mycket som har hänt på dessa få timmar.. haha, jag har haft prov, det har gått och nästan blivit snöstorm i lilla kingsreverse kungsbacka, min stad, för er som inte riktigt har samma humor som mig.. & jag har bestömt att det är dags för en liten EMD/SantaMaria tävling här på bloggen! Men en sak i taget!

Provet
: det gick nog bra tror jag.. det var 21 alternativsfrågor, som var krångliga, fast samtidigt väldigt logiska.. ;) klart godkänt iaf, men betyget får jag vänta med till imån med att se... :P

The Snowstorm: Erkänn att det mesta låter bättre när man skriver det på engelska?? Jo, det har vart snöblandat regn heeeeela dagen, och nån gång under provet vände allt och det snöar ner värsta blafforna! :(  tur att jag kan vara inne resten av dagen... så kan man inte det, eftersom man har hundar :PppPPpPP

Tävlingen: Jo, inom kort (förhoppningsvis redan imorgon!) kommer jag lägga upp några EMD/SantaMaria relaterade frågor här på bloggen, och priset är inte vad som helst, utan ett signerat exemplar av E.M.D.'s senaste skiva Rewind! ;) mer info om det när frågorna är klara! :)

Nä, nu ska jag fortsätta dampa lite på aftonbladet som anklagar Danny för plagiat.. sure, dom påminner kanske om varandra, men vem vet om denna låten är skriven innan Dannys? hade det vart en låt gammal som gatan så hade jag inte klagat, men vafan, den är från förra året! Ifs påminner den lika mycket om I Know You Want Me (Calle Ocho) med Pitbull....!
http://www.youtube.com/watch?v=9iii7p0p0DI&
What do y'all think? Plagiat, eller inte?

PeaceOut

Toorsdag

Tänkte vara snäll och uppdatera här lite, eftersom det blev snålt med det igår.. satt hela kvällen med en fördjupningsuppgift i historia, plus en friläggning av en bild.. det enda jag missade var pluggning till filosofiprovet som jag har om nåra timmar... wish me luck typ? xD haha, fast jag tror inte det blir så svårt även om jag inte har pluggat nått.. bara alternativsfrågor, plus att filosofi är ganska kul.. updaterar kanske om hur det gick när jag kommer hem :P
Just nu sitter jag i en datasal med nåra i klassen och bara väääntar på att få gå upp och sitta av svenskan.. vi lär ändå inte göra nått.. haha, det känns som om hela min tid består av att vänta i skolan.. de senaste två veckorna har jag knappt gjort ett skit på någon lektion, utan tiden i skolan (som även den är minimal.. hur många inställda lektioner som helst, tom så att jag har haft typ 3-4 lediga dagar de senaste veckorna..) har bara bestätt av att vänta på att få gå hem.. x) kul liv va? nån som känner för att byta? Fast ah juste.. jag tar ju studenten om lite drygt 100 dagar! fyfan va nice!
Ne, men nu har jag inget vettigt att skriva, inte för att det innan var speciellt vettigt, men nu orkar jag inte skriva mer.. HAHA

PeaceOut

Let me love you like a psycho


Rebound! – Psycho
Danny – In Your Eyes - Ozgo Radio Mix
Ricky Martin Feat. Joss Stone – The Best Thing About Me Is You
Toto – Hold The Line
Danny – Here I Am
E.M.D. – You And Me Song

PeaveOut

Tack!

Måste tacka alla som grattade mig, one way or another, igår! :) har nog aldrig fått så många grattis innan ;) haha, fick några som var lite roligare än andra, och vissa som var helt oväntade! haha, ska ge lite exmpel :P
Det bästa

Det mest oväntade för er som inte har koll.. det är han som spelar keyboard i Broken Door ;)

Och sen fick jag ett grattis av min tandläkare! xD haha, han berättade att det dök upp en bild som sa att jag fyllde år när han "slog in mig" ;) kulkul! x)

Och eftersom jag fyllde år igår, och vägrade plugga på min födelsedag, så kommer jag få ett helvete idag och imorgon, eftersom jag har en inlämning imån, och ett prov på torsdag... men that's life!
Ska väl börja fixa iordning mig för skolan nu.. eller juste ja! jag börjar ju först halv ett (a) haha, så det blir lite plugg först :/

PeaceOut

19?!

Who's birthday is it today...? :P

PeaceOut

Total glädje

Call me a fool, or whatever you like.. men jag är så galet stolt över Danny! Han nailade allt igår, och visade hela Sverige vad vi har sett hur länge som helst.. han är en riktig superstar! this might sound silly to you, men jag känner mig lika stolt över honom som man hade vart över nån i familjen..! så otroligt nära att gläjdetårarna kom rullande igår, men nä, satt och fånlog konstant ist haha :P nu är det några veckor kvar till finalen, och jag hoppas alla röstar minst lika mycket då, för herr Saucedo ska få chansen att underhålla hela Europa i Düsseldorf!
Who's with me?!

Om nån av nån anledning missade det...
http://www.youtube.com/watch?v=V8x61cYMKos&feature=player_embedded

PeaceOut


Jag är så otroligt GALET jävla STOLT!
såg ungefär likadann ut när han gick vidare..

PeaceOut

Mello i Luleå!

Nu är det äntligen lördag = mello i luleå = dannys deltävling! :D han startar sist och har alltså startnummer 8.. ;) jag hoppas innerligt att alla röstar på honom idag.. för är ens någon av dom andra bra? om ni inte röstar för Dannys skull, så kan ni ju rösta för min skull iaf! (a) fyller ju år på måndag, och det hade vart en bra present ;) men helt ärligt, hans låt/nummer är nått som inte har skådats i mello nånsin.. och folk vill ju prova nya saker i ESC, så varför inte skicka Danny? :)

Och jag har itne riktigt fattat hur röstningen går till, men en sak har jag fattat, och det är att om Danny får mest röster i "grundomgången" så går han direkt till final, och vi behöver alltså bara rösta på honom i en omgång :P = Danny behöver inte vara lika nervös :P så jag tycker alla ser till att rösta somfan direkt, så satsar vi på förstaplatsen!
Kopierat från Mellos hemsida:
"Röstning i Melodifestivalens deltävlingar sker under direktsändning via telefon och SMS. Tävlingen består av två röstningsomgångar. Varje bidrag har samma tävlingsnummer genom hela programmet. Så snart sändningen startar kan publiken börja rösta.

Vid ett specifikt tillfälle läses röstningsställningen mellan de åtta bidragen av. De fem bidrag som fått flest tittarröster går vidare, övriga tre bidrag lämnar tävlingen. Efter att de fem bidrag som gått vidare presenterats, redogörs också för vilket av dessa fem som fått allra flest röster (antal anges ej) och därmed är klart för Final.

Därefter startar Röstningsomgång 2 i vilken det alltså återstår fyra bidrag. Dessa tävlar om en plats till Finalen samt två platser till Andra Chansen. Det bidrag som hamnar sist i Röstningsomgång 2 kommer också att lämna tävlingen. Räkneverken nollställs inför Röstningsomgång 2 och utfallet presenteras på nedanstående given ordning i varje deltävling."


Nu fan kör vi! Försök övertala så många som möjligt att rösta, själv ska jag ge mej på släkten som kommer hit på kalas om ett tag ;)

PeaceOut

Time for helg!

Nu är det äntligen helg! :) har inte gjort ett skit på hela veckan, men i helgen och början av nästa vecka bli det fullt upp... :P
Har inget vettigt att dela med mej av.. så ni får njuta av min favorit i morgondagens Mello! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n6diN2eAljE

PeaceOut


Smyglyssna med Elsa

Yeeees, nu har jag hört en liten snutt av alla låtarna på lördag.. och jag känner på mej att det kommer bli party i soffan.. framförallt fram mot slutet! ;) och dyr, ja, det kommer det bli! ;)

Nån annan som hörde? vad tycker du?

PeaceOut

The benefit of being an ambassador



Hade fått en avi igår på posten, och idag hämtade jag ut paketet :P det visade sig att det var 16 (!) chipspåsar från SantaMaria haha! x) så många bad jag ju inte dirket om... :P

Haha, nä nu ska jag tjocka mej eller nått xD
Taggar "Smyglyssna med Elsa" klockan 21! :)

PeaceOut

It doesn't matter at all...


På senare tid har jag fått lite skit för att jag är ett sånt "hardcore fan" av Danny/EMD.. men vill ni veta? I don't giva a shit 'bout it! det är upp till mej, right? Tänker stötta honom till 10000 på lördag, för att han är värd en finalplats! han har ju hela tiden skrivit hur nervös han är.. vilket har gjort mej nervös.. men då är det otroligt lugnande att läsa om repen på aftonbladets schlagerblogg och se det här:

Hoppas det sitter på lördag, och det känns som om det kommer bli en hejdundrande show! :D

Har för övrigt läst att frasen "In the club the club" sjungs 26 gånger.. :P catchig refräng, någon? ;)

PeaceOut

HAHA!

Jo, jag måste berätta en grej! ;) imorse när jag loggade in här på bloggen så hade jag haft en enda besökare.. visst, det är väl inte så konstigt.. men denna enda besökare hade varit på min sida 19 gånger! xD haha, asså, vem var det? och varför? inte kan ni tro att jag bloggar massvis mitt i natten? ;)
Haha, nä juste ja.. hundarna skulle ut.. :$ syrran kom in med posten förut oxå.. hade fått en postavi ;) tror jag vet vad det är, men jag kommer nog inte kunna hämta det förens imån :( hehe...

PeaceOut

2/2 -11

Ibland är skolan allt chillerill :) i måndags hade jag en lektion, fast vi satt bara och babblade, eftersom ingen orkade börja på fördjupningsuppgiften.. :P hemma vid halv 12 typ :) sen igår kom jag till skolan halv 1, för att få reda på att första lektionen var inställd.. så då var det bara att vänta på att idrotten skulle börja vid 2.. fick iofs gjort lite på PA't, så det var inte helt ovärt.. sen får jag egentligen inte vara med på idrotten (eftersom jag ska vänta typ 8 veckor efter operrationen...) men eftersom det bara var pingis så tänkte jag att jag kan stå och laja lite iaf ;) kan väl påstå att jag fick hålla mej för skratt när läraren frågade om ett intyg på att jag hade gjort operationen... HAHA! efter det var det foto = chill lektion med typ bara lite analyser av bilder ;) men jag var inte hemma förens 5 typ, så det var ju lite segt, men om man tänker efter så gjorde jag i stort sett ingenting.. :P och idag.. har bara en lektion plus mentorstid på onsdagar, men eftersom vi bara hade fördjupningsuppgiften i historia frågade vi läraren om vi kunde jobba hemma, och det fick vi! :) så min mentor ställde in mentorstiden när hon fattade att det inte var någon som skulle komma.. :P så idag har jag inte gjort ett skit x) haha, vaknade strax efter 10, och sen dess har jag typ bara kollat på film och suttit vid datorn :) 3an är fan rätt chill, haha iaf om man går media.. ;)

Nä, men nu ska jag väl fixa iordning mej.. :$ hundarna behöver få en promenad, och sen ska jag iväg till potatisstad och kolla när Aranäs möter Alingsås :P fett nice jao! :)

Jo, sen närmar det ju sig lördag med stormsteg oxå! :D och om ni känner för att ge mej en födelsedagspresent så kan ni ju se till att slänga iväg nån röst på Danny ;) han om någon är värd att representera Sverige i ESC! :')

*slutbabblat*

PeaceOut

Luleå på lööördag!


Ibland säger bilder mer än 1000 ord, så jag låter bilden tala för sig själv...

PeaceOut

Storfavorit, någon?

Det är ju snart dax för Meodifestivalen igen! :D yeeeeheeeey! och Danny är ju med i den första deltävlingen i Luleå :) och det är ju inte så många mer än han som är välkända/populära i Sverige.. kanske därför omröstnigen ser ut som den gör:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article8494795.ab

Jag vet inte om jag tycker det är jättebra att han har så höga förväntningar på sig.. visst, jag är helt övertygad om att han kommer gå direkt till final, med tanke på hur många jag vet kommer rösta på honom... men tänk om han inte ens går vidare.. hur jävla dåligt kommer han inte må då? That's the reason to why everybody has got to VOTE on Saturday! han klarar det inte utan vår hjälp.. han sköter sången och allt runt omkring, så ser vi till att fixa honom till Globen, right?! så se till att ha laddat mobilerna & värmt upp tummarna, för på lördag smäller det! :D

PeaceOut

Animals and children tell the truth - they never lie


Savage Garden – You Can Still Be Free
Westlife – I'm Already There
Brian McFadden featuring Delta Goodrem – Almost Here
E.M.D. – What Is Love
Savage Garden – The Animal Song
Danny – All On You

PeaceOut

Gaaaalet!


Från The Voice igår..

Egentligen är det sjukt galet att jag redan är uppe, med tanke på att skolan inte börjar förens halv 1.. men vad gör man inte för en radiomorgon med världens bästa Danny?! och det var samma visa igår med (haha, bara jag som har svårt att skirva med? blir typ alltid emd..) när han var med hos MixMegapol&TheVoice.. idag är det då RixFM&NRJ.. rix har redan vart, och vid 9 är de dags för NRJ.. usch, jag gillar inte den kanalen...!
Och eftersom jag ändå var uppe såhär tidiigt så hade jag tänkt städa lite på rummet och tom plugga lite.. dutti chey här! ;)
Nä, men jag har inget mer vettigt att skriva, så jag avslutar här.. kommer kanske ett nytt inlägg om en stund, who knows :P

*update.. tydligen var han hos NJR tidigare eller nått.. segt att jag satt och lyssnade på annan musik, bara för att jag inte tycker om NJR, så missar jag honom :( hoppas det går att lyssna på efter..

PeaceOut

RSS 2.0