Fjordfestivalen Uddevalla 27 juli 2011

Åkte in till Göteborg och mötte upp Marika, och tog sen bussen till Uddevalla.. gick runt på området lite, eftersom det inte var någon som satt och väntade än.. när vi hade tröttnat på att gå runt satte vi oss vid insläppet och började vänta.. :P haha, så jävla segt! gick och åt ett tag senare, och när vi sitter inne på Donken så kör en svart van förbi oss, and I was like "haha, det såg ut som om det var Stefan som körde.." och några minuter senare gick Danny, Jonah, Henrik, Alvaro och Dan utanför :P men nä, vi gick inte ut och stöde -  vi satt ju för fan och käkade..! haha.. sen när vi hade käkat klart gick vi tillbaka till insläppet, träffade Rojin och hennes kusin från Tyskland, och sen efter ett tag kom Emmy oxå :) vi kände att det var dags för en promenad till, för det var alldeles för jävla segt att bara sitta och vänta.. så vi gick runt området och satte oss vid kajen på andra sidan en stund :) sen hörde vi att soundcheck hade börjat så jag hoppade upp på en pelare som man binder fast båtarna i (?) och kollade :P haha, det var ganska mysigt, men galet svårt att stå stilla på en liten yta samtidigt som Danny körde för fullt på scenen typ :P ah, sen efter ett tag gick vi tillbaka och väntade på insläppet en sista gång..
Nu var det äntligen dags för insläpp, och jag har nog aldrig varit med om mer oorganiserat insläpp (eller jo, rix i gbg förra året, men ändå..) seriöst, dom öppnade grindarna, så alla började panika för att komma in först typ, och sen 2 meter senare hade dom legkontroll.. woho, bra planerat Fjordfestivalen..! Anyway, vi kom in och fick platser längst fram nästan i mitten - och ja, det var nog en av de minsta scenerna jag nånsin har sett.. det var ändå en hel festival som skulle hållas där! haha.. men ja, vi satt framför staketet och smälte i den stekande solen.. tog fram paraplyt för att skydda mig från solen, och det var nog något av det bästa jag gjorde den dagen ^^ haha
När det bara var en knapp halvtimme kvar kom Rojin, hennes kusin, Mia och hennes mamma :) woho!! så jävla kul, och sen drog allt igång :) pepp som fan, fast vi var nog de enda som var det.. haha, men ja, Danny spelade dryg stockholmare med solbrillor på sig ända tills det var dags för In your eyes.. och ni som har varit på konserten vet att han berättar om hans och Jonahs vänskap och sjunger den till honom - but not this time..! han tog av sig brillorna, började småsjung "Leende guldbruna ögon" och gick fram till Emmy och sa "någon jag alltid tyckt har fina ögon är du, den här låten är till dig! :)" och satte sig på scenkanten och sjöng första versen och refrängen till henne :) inte ett öga som var torrt bland oss :') sen fortsatte konserten som vanligt, och Danny tog fram vattenpistolen och sprutade massa vatten på oss eftersom vi var så torra.. men jag fick iaf känslan att det väckte de som inte var på innan (Y) och jo, strax efter det fick han alla att dansa salsa.. lite halvsvårt med tanke på att man stog trångt framför en scen, men det var kul! :D det var det bästa av stoppen jag har varit på iår iaf! :D
Sen var allt slut, och det var signering.. oorganiserad kö som vanligt, och när vi var framme vid staketet gick Danny åt andra hållet så vi bestämde oss för att dra längst bort ist, och efter ett tag kom en glader Danny :) och ja, han är en läskig typ! seriöst, innan han ska signera min affisch stavar han mitt namn i luften och säger "fast med 3or va? :P" mitt dayviewsnamn.. haha, crazyboy! :) och sen på autografen skrev han "Till Annelie, puss & kramar & korvar" HAHA, vafan fick han det från lixom?! xD fick iaf mysiga kramar, och han tyckte det var roligt att vi skulle till Kungälv dagen efter, eftersom det inte ens stog med på hans hemsida lixom.. men ah, sen sa vi hejdå till honom och drog till Donken och skulle käka eftersom det bara var drygt att stå kvar och inte göra nått.. och inne på Donken kläcker Mia smartaste kommentaren ever! haha "och där sitter Daniel Norberg!" haha, garvar fortfarande åt det där asså xD och ja, Daniel satte sig på bordet bredvid vårt och Mia och han snackade ett tag, sen var jag tvungen att dra ut till min buss, och åkte hem :)

Det är väl det jag kommer bjuda på här.. eller ah, bilder som vanligt oxå ju :P COPYRIGHT!

Soundcheck ^^

Liten scen! seriöst, micken fick inte ens ligga ner (här gör den iofs det, men dom ställde upp den innan allt började..)





Never gonna take us down!

Just like that


Yeah, we did sing along good! ;)

Baby goodbye

In your eyes till Emmy :)

galet söt! :')

Ljuset! <3


En av mina absoluta favoritbilder!

"Will you marry me..?"



Myskille <3

Och, ja det är ganska många bilder härifrån som jag blev galet nöjd med.. hade lixom kunnat lägga upp dubbelt så många.. men tänkte att nånstans får det räcka :P underbart ljus var det hela konserten! fotografer älskar att fota i gyllene timmen (alltså den timme från att solen börjar gå ner typ..) och det var under konserten, och solen låg rakt mot scenen - wonderfull! :')
Guldstjärna till dig om du läste allt, och glöm inte att kommentera ^^

PeaceOut


Kommentarer
Postat av: Emmy

Han är verkligen finast<3! :D

2011-08-12 @ 17:07:49
URL: http://emmycalmius.devote.se
Postat av: felicia

bra du bloggar! låånga inlägg de senaste gångerna.... vad mycket du har träffat Danny! ;)



lyllos!

2011-08-12 @ 17:34:06
URL: http://bloggenjustnu.blogg.se/
Postat av: Lizel

Du tar seriöst, jäätte fina bilder!! :D



och du är verkligen lycklig lottad som kan åka runt och kolla på Danny så mkt som du gör! ^^

2011-08-13 @ 12:39:17
URL: http://photex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0