Idol igår

Mm, det blev Daniel som åkte ut.. om man ska gå på dagsformen kan jag säga att det var rätt *känner att jag kommer få massa påhopp om att han är bäst och allt sånt, men it's my opinion*, men han kunde vart kvar lite längre tycker jag.. Fast huvudsaken, enligt mig, är att mina favoriter är kvar, och att de gjorde bra ifrån sig :) min topp tre är ju fortfarande kvar, så ah ;)
Och sen var ju grabbarna där, och jag hade väl inte sådär jättehöga förväntningar, eftersom jag typ har totaldissat deras version.. men det krävdes en liveversion för att jag skulle börja gilla den, och nu är jag fast! A capella sången i slutet, asså jag får gåshud och tårar i ögonen! :')

Finfina killar, jag älskar er! <3

PeaceOut

Kommentarer
Postat av: lydia

Vilka är dina topp tre ?

sv: Okej, ska snart till elgiganten! ;)

2010-10-30 @ 12:52:22
URL: http://absolutlydia.blogg.se/
Postat av: li

sv: hsahahahhaha :D JAG HADE DET A.W.E.S.O.M.E. !!!!!!!! :D <33

2010-10-30 @ 16:17:43
URL: http://lislife.blogg.se/
Postat av: li

sv: Det var det!!!!!!!!!! <3333

2010-10-30 @ 17:14:56
URL: http://lislife.blogg.se/
Postat av: Linda-Marie

Hmm. Jag satt och vek mig av skratt över E.M.D.s version, seriöst. Den var så fruktansvärt dålig! Och jag älskar ända killarna, men den var heeemsk UH! Jag skämdes! x)

Och Daniel :"/ kärlek. och jag fattar inte jag tyckte att det var ett av hans bästa framträdanden, även om ingen annan eller han själv tycker det. jag gillade det stenhårt! <3

2010-10-31 @ 23:31:45
URL: http://lindamariie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Smart?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0