2010??

Nu är det inte ens 45 minuter kvar av 2010 och jag riktigt känner hur ångesten kommer krypande.. Kan jag inte bara få 2010 en gång till? :/ eller iaf få en garanti på att 2011 kommer bli lika bra..? Vissa av dagarna iår kommer aldrig försvinna ur mitt minne, och andra kommer aldrig kunna slås.. Aja, jag hoppas iaf att 2011 blir kanon! Fast å andra sidan så börjar det ju med Danny i mello, och fortsätter med E.M.D.'s turné, så ut kanske inte ska vara orolig ;)

Anyway, gott nytt år en gång till!

PeaceOut

Snart...

Snart är 2010 slut.. Utan tvekan det bästa året i mitt liv, alla dessa spelningar jag har varit på, alla dessa nya människor jag har träffat - helt jävla galet! Så jag hade tänkt avsluta året med att tacka ALLA nya/gamla vänner jag har träffat, ni vet vilka ni är <3 och sen ett gigantiskt tack till min fina Danny Saucedo - allt du har gjort, medvetet eller omedvetet, fyfan va bra du är! :') och Erik Grönwall.. även om saker inte är det samma som förut så tycker jag om dig otroligt mycket..! Bara hoppas på att jag får träffa dig snart igen.. Och Segerstedt&Andréasson, ni är otroligt bra människor, även om ni inte har varit lika speciella som Danny&Erik..
Haha, ojsan, det blev visst lite mer seriöst/djupt än jag hade tänkt.. Jag skulle bara önska er ett Gott Nytt År! Själv sitter jag i Trollhättan och firar min faster som har gift sig idag :)
Aja, GOTT NYTT ÅR! :D

PeaceOut

If you got a candle you'd better light it now

Hade tänkt börja med en ny grej här som jag har sett på bland annat Linda-Maries blogg (: veckans spotifylista, där jag visar de 6 låtar jag har lyssnat mest på enligt Spotify ;) här kommer denna veckans..

Westlife – I Will Reach You
Jay Smith – Dreaming People
Westlife – I Get Weak
Jay Smith – Like A Prayer
Danny – In Your Eyes - Ozgo Radio Mix
Westlife – I'm Already There

PeaceOut

Aj


Det här gör ont att se det här :/

PeaceOut

Ett sjätte sinnet?

Har du nånsin tänkt tanken att människan har ett sjätte sinne? Jag har alltid varit övertygad om att det finns folk som har ett sjätte sinne. Alla kanske inte vet vad det sjätte sinnet är för nått, men i stora drag är det att man kan förutse saker som kommer hända, eller också att få känslan ”det här har redan hänt”.
Fram till alldeles nyss har jag inte trott att jag har varit en av dem, men på senare tiden har det hänt lite konstiga saker som har fått mej att tänka till… mitt första exempel är från i somras då jag och min familj skulle åka på semester, och resan började genom Småland mot Kalmar. Jag gick igenom min garderob för att leta fram kläder jag skulle ha med  mej, och får syn på min jättefina *host* egengjorda emdtröja och får känslan att jag ska ta på mej den.. sagt *snarare tänkt..* och gjort, resten av kvällen hade jag på mej tröjan, och nästan det sista jag sa till mamma innan jag gick och la mej på kvällen var ”haha, tänk om vi skulle se Danny på nån liten väg i Småland…” hur oseriöst som helst, haha för hur stora är oddsen att man springer på honom där, det är ju hur stort som helst.. det enda jag visste var ju bara att han brukar spendera sommaren i Småland, inte vart han brukar vara eller när han brukar vara där… men sen kommer dagen efter, vi börjar vår resa, och när vi är framme i Kalmar så tro fan att jag springer in i honom..! Helt galet..! Och det hände en gång, inte så att jag började tro att jag hade nån form av sjätte sinne redan här…

Är det slump, eller visste jag om det längst inne...?

Men sen hände det igen.. jag visste att jag skulle se E.M.D. i Halmstad på söndagen, det var onsdag, men jag kunde inte sluta tänka på dem.. så bara för att få lite stämning så sätter jag på mej mitt ”run med”-band precis innan jag gick och la mej.. dagen efter  kommer chocken på facebook… E.M.D. är i Vårgårda, och jag åker dit och träffar dem med Felicia :) ännu en gång som jag har tänkt på dem och tagit på mej nått som har med dem att göra dagen innan det händer något oväntat :)
Men två gånger är ingen gång, right? Dessa två gångerna hände ju med ganska litet mellanrum oxå.. men det har hänt efteråt oxå..

I had a bad feeling, and it turned out to be true...

Men sen kom hösten, det närmade sig att Erik Grönwall skulle spela i Göteborg på On Stage, och jag hade tänkt jättelänge på att jag skulle åka in och vänta utanför och hoppas på att han kom ut så man kunde få prata lite med honom.. folk försökte övertala mej om att köpa biljett dit, jag var ju ändå 18, fick gå själv, och hade råd.. men det var nått som fick mej att tveka.. men jag mejlade dem och kollade vart efterfesten var, eftersom jag antog att det skulle vara billigare (även om jag  hade råd med biljetten dit så var det otroligt mycket pengar…) Dagen efter fick jag svar från dem där de skrev att man var tvungen att ha ”vip-biljett” för att kunna gå på efterfesten, eftersom den typ var i Scandinavium eller nått sånt.. samtidigt skrev personen att Erik inte skulle vara med, eftersom han hade brutit revbenen… det låg alltså något bakom min tvekan..
Detta hände även strax innan jag fick brevet från Danny... självklart är det nått man går och hoppas på hela tiden när man har skickat iväg ett brev, och det första jag gjorde varje dag när jag kom hem från skolan var att kolla brevlådan.. Men den dagen jag fick brevet var lite annorlunda.. av någon anledning satt jag och en i skolan och snackade länge om Danny och varför jag gillar honom så mycket... och när jag kom hem så låg brevet i brevlådan... scary!
Sen är det även så att jag ofta kan känna känslan ”det här har redan hänt…!”, det är väl iofs ganska vanligt, men ändå!


Slump eller inte, men sånt här borde man inte känna på sig... även en sån sak som att jag är övertygad om att vi har ett spöke hemma... ibland när man sitter och kollar på tv så släcks någon av lamporna i närheten... "spöket" har även satt på radion helt random flertalet gånger.. detta har hållt på ett drygt år, och i början belv jag ganska skraj för vad det än var som fick detta att hända.. men nu efter allt detta har hänt så har "spöket" även lärt sig att tända lamporna och han har börjat göra det allt oftare.. men jag kan inte påstå att jag är rädd för honom länge.. det börjar bara bli riktigt irriterande xD haha, tänk dej att du sitter och kollar på nått läskigt på tvn och helt plötsligt släcks lampan.. haha! eller att man sitter helt lugnt och så börjar radion spela..! haha x)

Anyway, vad tror du?
Tror du att man kan ha ett sjätte sinne, eller är allt bara inbillning?

PeaceOut


Funkar inte?

Satt och kollade på träningen igår, och tänkte slänga in ett blogginlägg.. men inte ville det funka :O haha, jag som hade tänkt blogga massa nu när jag har tillgång till internet i mobilen, men det funkade tydligen inte... kunde bara skriva rubriken, sen kunde jag inte skriva nått i "rutan" man skriver i... nån som vet varför? :S haha!

Anyway, ska försöka slänga ihop ett lite intressant blogginlägg senare *be sure to get back later..!* för typ nu ska jag iväg till tandläkaren.. undra vad han ska göra idag..? :P

PeaceOut

Ojdå..

Haha, såg att det var otroligt länge sen jag uppdaterade nått här.. men jag var inte hemma fredag/lördag, och igår/idag har jag hållt på att lägga in musik/bilder i min nya mobil/ipod, haha ;) Men sen sist har jag varit hos mormor&morfar och firat jul med mammas släkt (: fick en iPod Nano, två skivor, en fototidningsprenumeration, massa choklad och en hel del pengar, som iofs är typ slut nu, eftersom jag köpte en ny mobil i lördags (: Sony Ericson Xperia X8 är numera min :) hehe..
Och sen i lördags köpte jag först min mobil på mediamarkt (de hade 20% rea på allt så jag sparade typ 300 spänn..!)sen åkte vi till farmor för att fira jul där med, men julklapparna fick vi i fredags redan :P så det var massa mat ist ;) haha (:
Sen igår började jag att lägga in musik i mobilen & iPoden och det har jag hållt på med ändå tills nu, och jag är ändå inte klar... xD på eftermiddagen åkte jag&pappa till Partille för att se om Aranäs kunde knäppa Sävehof på näsan.. och det var en dubbel stolpträff från att lyckas :/ när det var tre (!) sekunder kvar fick vi ett frikast mitt framför mål, och skottet går igenom muren, tar i ena stolpen, tar i andra stolpen och flyger ut...! :( men aja, vi får väl satsa på revansch på torsdag när Sävehof kommer till ishallen :D
Dagen har spenderats framför datan för att organisera musiken i iPoden och mobilen :) haha, och det kommer jag säkert göra imån med.. :P

Min underbara fina Nano (:

PeaceOut

24 december


Tidsinställt inlägg, eftersom jag nu troligvis sitter och kollar på "Kalle Anka & hans vänner" (:

PeaceOut

At the moment

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar (nä, jag är inte bortskämd och alltid får mat serverad utan att göra nått, men just nu kan jag typ stå upp i max 5 minuter, sen blir jag svimfärdig.. allt pga mina jävla gummiband som ska dra och hålla på i käken..) och det blir kycklig och potatismos (: bara att hoppas på att jag klarar av att äta kycklingen.. hehe.. jo btw! igår åt jag min första macka med smör på 1,5 vecka typ! o.O fyfan va gott det var! :D haha, illa att jag tycker en sån enkel sak var hur god som helst.. men man får njuta av det lilla när det är som det är nu.. haha, jag sitter typ och kollar på julmatlagningsprogram och läskas över hur otroligt gott det set ut, trots att jag inte kan äta det... och ikväll känner jag på mej kommer bli ett helvete... pappa ska göra julskinkan...! måste försöka äta nått av det.. xD otherwise I'll die! haha!
Nä, nu ska jag ställa in ett "God Jul"-inlägg tills imån eftermiddag, så jag inte behöver tänka på att uppdatera bloggen :P


My dear little doggie (:

PeaceOut

23 december


Hade lite tråkigt innan idag så jag tänkte att jag kunde göra ett fint "julkort" till Danny (: haha Vad tycker du?
En sån hade allt vart ball att ha i granen, right?

Snart julafton! (: om 24 timmar är snart "Kalle Anka & hans vänner" slut... :P

PeaceOut

Dan före dopparedan

Känner att det var ganska längesen jag bloggade sist, och det är väl mest för att jag inte har haft nått intressant att skriva.. :P Haha, men det måste bli några fler inlägg innan jul (som faktiskt är imån! :O) tänkte börja med att dela med mej av ett julminne (:


Jag älskar sånna här bilder, don't know why....

För två år sen fick jag den bästa "julklappen" man kan få..! Jag fick träffa Danny dagen innan julafton, alltså exakt två år sen (: helt galet, och det var nog första gången jag gav mej själv en julklapp.. hah! slog in den signerade skivan och spelade överraskad på julafton ;P
Haha, men åker inte föräldrarna och fixar det får man väl göra det själv xD

PeaceOut

"No one's gonna sleep tonight"


If I could make a moment last forever, this would be the one I'd choose - you and me here together..
Westlife – No One's Gonna Sleep Tonight

PeaceOut

Rewind please?


En otroligt bra dag för drygt 2,5 år sen... önskar att allt var lika lätt som då - inga problem, man levde livet och ingen tyckte illa om varandra.. but I guess things - and people - change..

PeaceOut

Mr Jay Smith

Idag har äntligen Jays skiva kommit ut på Spotify = jag har äntligen kunnat lyssna på den, och fyfan va grym han är! Nailar i stort sett varenda låt! Bad Romance är på just nu, and I'm speechless! o.O så otroligt bra! In och lyssna ni med (:


Jay Smith – Jay Smith

Do you like it? (:

PeaceOut

Röstirösta!


PeaceOut

Tack!


Fick jättefina blommor av mormor, morfar, Daniel, Ann, Nillis, Johnny, Pontus, Johanna & Ronja (: Blev helt paff när det kom ett blombud med blommor till lilla mej x) men jag tycker det var svinsött av dom! (:

PeaceOut

Så otroligt galet sött!


Kan vara det sötaste jag nånsin har sett! :')
Älskar låten, och kan riktigt förstå deras känsla..!
Åh, jag sitter här med typ tårar i ögonen, så otroligt sött ju!

PeaceOut

Det är helt galet..

Ja, det är fan helt galet hur mycket jag har vart med om de senaste 5 åren! Hur många nya människor jag har träffat/lärt känna, hur bra/dåligt jag har mått.. egentligen har väl allt varit en jävla bergochdalbana, men fyfan va värt det har varit!
Hade tänkt dela med mej lite av gamla minnen när jag ändå inte har nått speciellt att göra :P Kommer inte ta med allt, för då får ni läsa tills imån eller nått, men jag tar med det mest speciella (: har träffat otroligt mycket mer artister än dessa, men detta är de som jag har träffat flera gånger/tycker mest om.. (:

3/6 2005 - Martin Stenmarck Kungsmässan
Kommer ihåg hur otroligt lycklig jag var där.. 13 år, och träffade typ den snyggaste människan jag nånsin hade sett.. haha, sött va?!
18/11 2005 - Ola Kungsmässan
Haha, kommer knappt ihåg nått, men det var första gången

20/4 2006 - Ola Frölunda Torg
Min kamera la av efter 3 bilder... efter dess har jag alltid laddat kameran innan jag skulle iväg...
5/6 2006 - Ola Allum
HAHA, ska jag vara helt ärligt så hade jag glömt av denna dagen.. ibland är det tur att man sparar på allt.. :P

23/2 2007 - Danny & Erik Ullared
Mina fina hjärtan! gosh va nervös man var då! haha, men de var söta killar redan då! :')
24/3 2007 - Danny Nordstan
Han fick mej att missa min första konfirmationsträff! haha, hade helt glömt av att det var den dagen, så jag åkte och träffade Danny istället.. mysigt ju!
1/6 2007 - Martin Stenmarck Liseberg
Typ den mest speciella gången jag har träffat honom! "tävlade" om att få träffa honom backstage innan konserten och så, och jag avr en av vinnarna.. en lite speciell känsla att sitta bak i logerna på Liseberg och snacka med Martin som om han kände en!
19/7 2007 - Ola Rix i Halmstad 
Min första riktiga "åka iväg"-spelning ;)
27/7 2007 - Erik Uddevalla
Riktigt jävla underbart! dock regnade det typ hela tiden, men det var ändå hur bra som helst! har för mej att vi (jag, syster & pappa) stannade där påväg hem från stockholm - allt för min skull! :D
19/8 2007 - Danny & Erik Rix i Göteborg
Kom svinsent = sämst plats längst bak, inga bilder, och träffade ingen av dom.. men jag har allt filmat! :D
20/8 2007 - Danny NRJ Liseberg
Hade haft träning, och åkte in svinsent här oxå.. stog typ längst bak där med, men det var fett ändå! (:
15/9 2007 - Martin Stenmarck Kungsmässan
Haha, han kom ihåg mej bara för att jag hade på mej tröjan jag fick backstage! tufft! xD
23/9 2007 - Danny Nordstan & Liseberg
Ah, det var väl typ här jag insåg hur jävla fin han är första gången! träffade honom på nordstan först, och han skrev massa söta saker på mina skivor (: sen var det liseberg lite senare och han skrev typ "hej igen...!" :') sötis!
28/11 2007 - Matte Allum
Nån gång måste väl vara den första? :P haha, fast han gjorde inget speciellt.. sjöng bara grymt!
16/12 2007 - Martin Stenmarck Nordstan
Enda spelningen ever jag kan säga att jag ångrar att jag gick på... trodde han skulle känna igen mej, men det gjorde han inte.. det gjorde ont i mitt hjärta, och jag lyssnade inte på honom på typ ett år..

10/5 2008 - E.M.D. Freeport
Första, och än så länge, enda gången på hemmaplan.. fyra timmars signering i perfekt väder.. ah, jag var nöjd!
11/5 2008 - E.M.D. Slottsskogen
En spelning som jag först inte trodde jag kunde gå på eftersom man var tvungen att jobba på nått speciellt ställe, mne dagen innan fick jag reda på av en kompis att jag kunde ta hennes pappas plats, och fyfan va glad jag blev! :D
1/6 2008 - Ola Frölunda Torg
Inget speciellt.. kommer bara ihåg en grej därifrån.. frågade Ola om jag kunde få en kram, och när han kramar mej svarar han "du kan få 100!" sött!
7/7 2008 - E.M.D. Liseberg
Fint väder hela dagen, och sen när det var dags så började det regna.. KUUUUL! när det avr slut slutade det regna... men jag och min kompis fick Mattes blommor (:
17/7 2008 - E.M.D. Borås
Bästa spelningen jag har varit på! (: träffade iofs itne ens dom, men fan va bäst det var!
19/7 2008 - E.M.D. Skara Sommarland
Varma dag, underbart väder! maaaaaaassa fina blickar från Danny! :')
28/7 2008 - Ola Liseberg
Ännu ett Lotta på Liseberg, och kan nästan påstå att det är lika tråkigt varje gång xD
23/12 2008 - Danny Nordstan
Han är fin! (: minns inte dagen så väl, men kommer ihåg att han rockade iaf!

21/2 2009 - Kevin Borg Kungsbacka
Hann var jättemysig! hade aldrig träffat honom innan, men ändå jättesöt! (:
7/3 2009 - Kevin Borg Frölunda Torg
Andra gången, och han kommer ihåg mej! :)
21/3 2009 - E.M.D. Allum
Eriks ord och Dannys blickar.. dom kan man leva på länge! "det var ju längesen vi sågs sist! :O"
2/6 2009 - E.M.D. Liseberg
Bra dag, bra drag.. allt var underbart! (:
22/6 2009 - Ola Liseberg
Tänker inte skriva mer om Lotta.. ytterligarre en iaf..
19/7 2009 - E.M.D. Trollhättan
Enda kravet att jag fick åka dit var att jag skulle hälsa på min faster innan - klart! sen började väntan vid scenen! spelningen började först vid 23 eller nått, men fyfan va bra dom var! inget extranummer = baby goodbye x2! (: sen var det bara att åka hem snabbt och sova.. skulle jobba dagen efter = 3 timmars sömn..
25/7 2009 - E.M.D. Skara Sommarland
Träffade min fina Caroline första gången! <3 jättemysig spelning, fast typ helt dött eftersom det bara var småbarnsfamiljer där typ... men Danny hade uppenbarligen kul åt mej iaf.. haha, har en bild när han tittar rakt in i kameran & flinar! 8) snodde till mej en kram trots kramförbudet oxå..! ;)
2/8 2009 - E.M.D. Halmstad
Vet inte ens om Danny såg mej, han sa inget speciellt iaf.. Erik var desto sötare! "Men vi ses ju nästan varje vecka nu..! ;)"
16/8 2009 - E.M.D. Rix i Göteborg
Detta var innan jag började prata med de andra fansen.. därför träffade jag ingen eller nått sånt, men grabbsen ägde på scenen, och vi ägde i publiken!! (:
6/9 2009 - E.M.D. Liseberg
Usch och fy och fan säger jag bara! såjävla hemskt att behöva säga hejdå efter ett helt asum år... men dom var fina, och Dannys ord hjälpte mej tills nästa gång vi sågs "Ta hand om dej....!!" <3
28/11 2009 - Erik Grönwall Nordstan
Min Erik första gången! (': haha, han tyckte jag hade en cool kamera! x)
4/12 2009 - Westlife Nordstan
Inte ofta man får träffa sina stora barndomsidoler, right? men det har jag fått, och fyfan va awesome det var! majgaaaaaaadd! haha, jag kan inte ens förklara i ord hur glad jag var den dagen!
19/12 2009 - Erik Grönwall Bäckebol
Fina Grönwall.. underbart & svinkallt (första dagen på den extreeeeemt långa vintern..!) haha, men Erik var söt, och hur underbar som helst! <3

28/4 2010 - Ola Allum
Ja, han är tråkig.. haha, fattar inte hur jag har orkat åka runt och träffa honom, han vet ju ändå inte vem jag är...
5/6 2010 - Kevin Borg Mölndal
Jättemysigt/jättevarmt! vi var nog de som fick mest uppmärksamhet från scenen av Kevin iaf (: jättesöt på signeringen sen oxå! (:
10/6 2010 - Erik Grönwall Kungsbacka
Maaajgaaaad! Erik var i min hometown, på min skolavslutning! hade väl inte så stora förhoppningar på att han skulle minnas mej, eftersom det var drygt 6 månader sen jag träffade honom sist.. men så går vi fram till honom efter hans soundcheck, och han kramar om twinsen, felicia & bella, och sen kommer han till mej och känner igen mej och antog att jag kände dom andra..! fyfan va fin har är! :')
1/7 2010 - Erik Grönwall Borås
Even better this time! (: en heldag i Borås med de bästa, och sen avsluta kvällen på det bästa sättet med Erik.. no words can explain it!
16/7 2010 - Danny Kalmar
Såfort någon nämner Kalmar får jag rysningar av välbehag.. seriöst, hur många är på semester på avlägsen ort, springer på sin största idol, och han tar sig tid på sin semester! kommer aldrig kunna förklara i ord hur mycket det betydde för mej, och jag kommer aldrig kunna tacka honom för att han gjorde det! <3
29/7 2010 - E.M.D. Vårgårda
Mest spontana spelningen ever! typ mest regniga oxå, men vafan.. det var typ bara jag och Felicia där av "fansen", så det var helt maddefakking underbart, och boysen kommer ihåg detta efteråt tydligen... xD
1/8 2010 - E.M.D. & Martin Stenmarck Rix i Halmstad
Trodde jag skulle få ytterligare en spelning i pissregn detta året, men såfort vi kom ner till Halmstad slutade det regna (: underbart att se dem på en stor scen med massa publik igen! det märktes att de njöt!
15/8 2010 - E.M.D., Erik Grönwall & Ola Rix i Göteborg
Allt samtidigt! och jag kan itne bli mer nöjd typ! :D alla fyra (räknar ut Ola, har tröttnat på honom totalt iår...) var underbara på scenen! och sen efter på hotellet.. mys x10000000 typ! <3 obeskrivbart!
26/8 2010 - Martin Stenmarck Liseberg
En riktig spelning med honom.. riktigt kul! (: dock inte riktigt samma känsla som på E.M.D./Grönwall spelning, eftersom vi var typ 20 pers framför scenen när det var 1 timme kvar.. trodde inte direkt jag skulle vara först när jag kom 3 timmar innan det började.. men ah, nu har jag fått det bevisat.. han vet inte vem jag är.. men han gör helt okej musik ändå!
27/8 2010
- Rasmus Seebach NRJ Liseberg
"Jag kallar på dej, jag kallar på dej..!" är väl allt jag behöver säga! fyfan va asum det var att se honom live, och sen nämna E.M.D. för honom, och han tyckte dom va grymma! :D
24/9 2010 - Ola Högsbo
Jag hade typ feber, mådde svindåligt och var helt ensam.. misslyckad signering? ja!
25/9 2010 - E.M.D. Kållered
2010 = REEEEEEEGN! haha, ytterligare en spelning i regnet, men fyfan va underbart det var! (: blickar från scenen, och sen bäst efteråt! :') *leta längre bak bland mina inlägg så kan du läsa om hela dagen..*
24/10 2010
- E.M.D. Halmstad
Danny är fin..! och han var sjukt glad över att jag hade lyckats med körkortet :)
6/11 2010 - Ola Nordstan
...! Ola = tråååkig!
4/12 2010
- E.M.D. Uddevalla
Kan påstå att detta var första gången på länge jag var riktigt nervös över en signering, men jag är så otroligt jävla glad över att jag åkte..! Danny är den finaste människan i världen, och han bryr sig om mej! (': det är bara att bläddra ner lite och läsa.. tänker inte sitta och lovorda honom en gång till, även om han är värd det! (: kommer bara börja saknar honom ännu mer då...

Lite tråkigt utan bilder kanske, men det är allt.. orkar inte sitta och lägga upp bilder.. det har tagit typ 2 timmar att bara skriva allt.. xD stor eloge till dej om du har orkat läsa allt!

Haha, ja som sagt.. jag har vart med om en hel del, och har lärt känns så otroligt många nya vänner som jag aldrig ångrar att jag har träffat! Cheyer, ni vet vilka ni är, och ni ska även veta att jag älskar er, no matter what! <3

PeaceOut


Handboll

Kanske dags för en liten update.. :P har suttit vid datan/tvn hela dagen, kollat film och sånt.. nu är det dags för finalen i handbolls-EM för damer (: första gången de spelar på sån hög nivå nånsin! :D tror dock inte de har något att sätta emot Norge, men silver är fan inte illa pinkat! Hade iofs hellre vart i ishallen och kollat Aranäs-Alingsås, men jag ska inte vara hemifrån så länge, så jag klarar inte av den.. :/ första hemmamatchen jag missar denna säsongen ju... aja.. hoppas de vinner iaf! (: tror de har större chans att vinna än Sverige iaf...

PeaceOut

At home!

Nu är jag äntligen hemma igen, eller ah.. jag kom ju hem igår ;) fick igång internet i tisdags på sjukhuset, men sen när jag skulle logga in på torsdagen så funkade det inte.. haha..! men jag klarade mej hyfsat iaf :P men när mamma berättade för mej att Danny hade svarat på mitt inlägg om operationen på tisdagen ville jag inget annat än att se vad han hade skrivit.. och ah... no words can describe this..!

Han bryr sig verkligen!

Haha, får se hur det blir med uppdateringen nu.. mår fortfarande inte så bra, men det blir nog mer än den senaste veckan iaf (:
Nu ska jag börja min dag framför TVn (: först ut är det handboll (: Montenegro - Frankrike, sen Sverige - Rumänien, och sist Norge - Danmark (: sen hade jag tänkt kolla den andra Narnia-filmen.. så ah min dag kommer spenderas framför TVn :D

Jo, one last thing! jag tycker det är otroligt kul att jag har behållt mina läsare trots att jag inte har bloggat nått alls! bara igår hade jag 31 besökare! :)

PeaceOut

Almost time for Halmstad..

Yes, jag åker imån vid strax innan 9 hemifrån, så jag lär inte hinna blogga då, vilket gör att detta troligtvis blir mitt sista inlägg på länge... så man kan väl säga att jag tar en paus.. kommer ha med mej datan till Halmstad, men jag vet inte hur det är med innternetuppkoppling.. har jag det på rummet kanske det blir nått inlägg när jag är inlagd, finns det inte så kommer det kanske komma nått inlägg när jag är hemma på lördag igen... kan inte lova nått, har ingen aning om hur jag mår... :/

Har nåra få "must bring"-saker..!
* Världens finaste tavla, och det viktiga som ligger bakom <3
* Datan
* Film/musik-dvder! *hej idolmaraton*

Anyway, ha det gött!!

PeaceOut

:/

Kan påstå att detta, plus Aranäs hemmamatch nästa söndag, är det enda som gör mej pissed över operationen...! Vill ju ha hans skiva signerad! :/


Mamma, pappa, Sandra, nån annan?? julklappstips, yes indeed! :P

PeaceOut

Uddevalla 4/12

Gick upp vid 6, efter typ 5,5 timmes sömn.. haha, jag behöver mina knappa 7 timmar varje natt x) så jag somnade på tåget in till Göteborg ;) sen var det bara att vänta i nästan en timme innan bussen mot Torp skulle gå.. strax innan dess kom Marika, och sen bar det av mot Uddevalla (: det snöade en del på vägen, och när vi väl var framme på Torp så hittade vi inte scenen.. vi gick genom hela köpcentret, men hittade ingen scen.. då gick vi och kollade på en orienteringstavla och såg att det fanns mer än ett hus.. HAHA, men vi hittade till scenen till slut, och där var redan Felicia, Erica & Rojin :) haha, tar allt i kortform en tid framöver... först var det lite väntade, sen lite väntade, sen lite väntade, sen kom det nåra till, fortsatt väntan, donken och äta, väntande, rasmus & ljudteknikerna kom (: sen börjar det roliga :) vi pratade en del med Rasmus, och ah.. han försökte övertyga oss om att det var The Priests som skulle komma, och ah.. det var kul! xD haha, sen köpte jag min skiva för 10 kr mindre än vad den skkulle kosta.. bra att ha koll på priset Rasmus...! ;) haha, sen fortsatte vi att vänta lite, och sen fick vi ställa frågor som Rasmus skulle ställa till grabbarna sen, och jag frågade varför Jennie let me love you är med i Dancing in the moonlight (fick senare svaret att alla tre satt i studion samtidigt och fick sån otroligt feeling, och att det var samma ackord.. :P) Sen kom dom äntligen.. asså den känslan av att först se Erik utanför fönstret var galen.. sen när jag såg Danny.. haha, jag visste inte hur jag skulle reagera... (för er som inte har koll så fick jag ju ett brev av honom, och det var ganska personliga saker.. så jag visste inte om jag skulle klara av att inte gråta om han nänmde det...) haha anyway.. dom kom upp på scenen, sjöng Jennie let me love you, Youngblood, Alone, Baby goodbye & What is love, myspysigt! (: sen blev det ju även lite på Danicing in the moonlight efter min fråga.. :P och ah.. vi lyckades ju få Matte uppmärksam på sin öppna gylf under Alone.. and boy how we laughed! shit..! trodde nästan Danny skulle dö asså! han tyckte nog det var mer pinsamt än vad Matte tyckte själv.. ;)
Sen var det dags för signering, men vi väntade ett tag med tanke på att kön var gigantisk! :O efter ett tag gick jag & Marika och ställde oss i kön... längesen jag var så nervös, eller vad man ska kalla det, i en signeringskö sist...! Men ah.. vi närmade oss bordet, och när jag har typ en mamma och hennes dotter framför mej, och när Danny precis har skrivit klart till henne tittar han på mej, och sträcker handen efter bookleten, samtidigt som han sitter och säger/mumlar "Annelie, Annelie" eller nått sånt.. haha, han kan äntligen mitt namn - rättstavat tom! :') sen får jag världens mysigaste kram (eller jag har nog iofs fått bättre av honom innan, men jag behövde den här..!) sen när han har kramat klart mej och har satt sig kommer det... han frågar typ "när blir det av?" och syftar på operationen.. och sen frågar han typ hur det ska gå till, och jag, världens fegaste människa som är rädd/nervös för varenda lilla sak, står där framför min förebild nummer 1 och förklarar min operation, och klarar av att hålla tårarna tillbaka....! Helt jävla galet! Han bryr sig, världens utan tvekan bästa/finaste människa! <3 efter det går jag vidare till Erik och får en såndär "hur är det?"-kram av både honom och Matte (: sen står jag av någon anledning kvar där inne och bara står..! haha, jag var nog lite chockad.. xD anyway.. gick ut tillslut, och gick tillbaka till slutet på kön, eftersom den började ta slut.. haha, vi ville ju ha bilder med dom (: kom fram, och ah... haha, kommer knappt ihåg nått därifrån, men det var underbart... sen såg Erica Eriks mamma..! haha, så vi gick och pratade med henne ett tag, och hon var hur söt som helst! "er ska jag komma ihåg, vad heter ni?" ;) haha, sen gick vi tillbaka till scenen, och in bakvägen till signeringen, och jag bara stog i närheten av Danny i typ 10 minuter eller nått.. huuuuuur myyysigt som heeeelst! :) efter en liten stund skulle dom gå, och vi gick ut på utsidan.. kom på att jag hade glömt säga en sak till Danny, så jag går rakt emot honom samtidigt som jag säger typ "en sak till....!" och han går rakt mot mej, och ger mej största kramen samtidigt som jag säger "lycka till med körkortet! du kommer greja det! klarade jag det, gör du det! ;)" varpå han svarar "nä, jag är alldeles för slarvig..." söte..! *du ska veta att jag tror på dej iaf..!* Sen åkte dom, och vi vinkade hejdå.. :/ samtidigt höll ljudteknikerna på att lasta in i sin bil, så vi undrade lite på skoj om vi kunde hänga på dom och, tro det eller ej, men det fick vi! (: haha, party på hög nivå i bilen till Uddevalla station, och sen vänta på tåget där en stund, tåg mot Öxnered (?) där det blev byte mot Göteborg.. sen åkte jag typ bara hem..! 
Hehe detta var kanske inte alla detaljer, men något vill jag bevara själv...! :')
Tacktacktacktack tjejor och grabbar för en underbar dag! det kunde fan inte blivit bättre! :') Puss, kram & tack! <3
Avslutar som vanligt med bilder... copyright!

Matte (:

En Erik, & en Matte med öppen gylf...! xD

En finis Danny (: lyckades dock inte få med hans otroliga skrattanfall på bild, eftersom jag skrattade lika mycket själv...!

Jag står och pratar med Danny om operationen, erica&felicia, jag är så otroligt glad att ni tog bilderna! <3 har även sett i efterhand på bilderna att Erik sitter och lyssnar.. :') <3

"Hur är det?"-kram med Erik <3

Myskram med Matte (:

Jag & finaste! <3

Me and Malte ;)

Aw, han ska alltid vara så glader....! :') finiskille <3

Haha, det var typ allt.. har inte fått en bild av Rojin än, men den kommer väl upp när jag har den, promise you! (:

PeaceOut

Nu kan jag inte vänta längre.. haha, ni får klara er utan krambilden på mej och Danny... haha, ska publicera inlägget om Uddevalla förra helgen nu! :D

PeaceOut


Keep on keeping the fatih


Jay Smith – Dreaming People


So they threw you off, but you got back up and tried again
So against the odds, you turn your face into the wind

Always keeping the faith
That’s the only way we get through day by day

It’s just the way it goes, with the dreaming people
The way we put our hopes, through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
Through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
With the dreaming people, with the dreaming people

So I know I don’t know, know it all, I get lost sometimes but that’s alright
So I know I’m learning how to fall, that’s the only way to see me fly

Keep on keeping the faith
That’s the only way I get through day by day

It’s just the way it goes, with the dreaming people
The way we put our hopes, through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
Through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
With the dreaming people

The way we put our hopes, with the dreaming people
That’s just the way it goes, the way it goes, yeah
The way we put our hopes, with the dreaming people

With the dreaming people
It’s just the way it goes, with the dreaming people
The way we put our hopes, through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
Through the eye of the needle
Ooh, oh-oh
With the dreaming people
With the dreaming people, yeah yeah, yeah
With the dreaming people


Snart..

Om drygt 62 timmar sövs jag... kan väl säga att jag är livrädd... :/

Spelade en hel match idag... 60 fucking minuter...! haha, vi hade inga avbytare.. sånt är livet.. kanske bra att göra en sån match innan ett matchuppehåll på 2-3 månader..? hehe..

PeaceOut

!

Idag - Första Narnia-filmen
Nästa vecka - Andra Narnia-filmen
Om två veckor - Premiär av tredje Narnia-filmen!

Haha, jag tycker det kommer bli kul iaf! (:

Och jo juste.. jag blev klar med mina julklappar förut oxå! (: bara nått tll syrran kvar, men det får mamma/pappa köpa, tror jag vet vad jag ska ge henne ;)

PeaceOut

Idolvinnaren 2010 - Jay Smith!



Yes, det blev som jag hoppades (: Jay tog hem det, men jag kan inte påstå att han gjorde vinnarlåten otroligt mycket bättre än Minnah... kändes som den var skriven till henne ;) men de gjorde den på två helt olika sätt! Anyway, jag är otroligt glad över att Jay vann, han var så värd det :)
Men precis innan kuvertet lämnades fram till Jidhe blev jag chockad... Grönwall var där..... jag hade ju slutat tänka på/sakna honom, nästan lagt honom på hyllan eftersom det inte känns som om jag kommer få träffa honom nått mer... men så var han där, och jag fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka... fan! :/ nu kom saknaden tillbaka, och jag vet inte om jag klarar av att vänta tills sommaren när H.E.A.T. ska ut på turné, som de sa på eftersnack.. då är det säkert inte ens samma gamla Erik... :/ varför var han tvungen att dyka upp just nu när allt annat är ett helvete! :(


Typ ett år sen du stog där, och jag kände på mej att du skulle bli lika bra som Danny.. och i början var det så.. sen kom chocken med H.E.A.T.... and I don't think know you anymore :/

Nä, nu får jag sluta tänka på det, och dra ner och köpa de första och sista julklapparna för året...

PeaceOut

Idolfinal 10/12

Nu är den här igen, Idolfinalen! (: vet verkligen inte vem jag tror kommer vinna, eftersom jag tycker båda är värdiga vinnare och, som vanligt, så beror oftast vinsten på vem som gör vinnarlåten bäst (: det är tredje gången av sju som inte Jörgen Elofson ligger bakom låten.. detta året ska det bli intressant med tanke på att det är Christian Walz m.fl. som ligger bakom den (: låten heter Dreaming People, och jag längtar efter att man får höra den :) den ska tydligen inte vara en typisk "powerballad" som det har vart tidigare, så det ska bli intressant (:
Idolerna kommer sjunga tre låtar var; en som de själva har valt, en som folket har valt och vinnarlåten (:

Jay Smith - Higher (Creed), Like A Prayer (Madonna) & Dreaming People
Minnah Karlsson - What You Waiting For? (Gwen Stefani), Twist And Shout (The Beatles) & Dreaming People

Här är de tidigare versionerna av Like A Prayer & Twist And Shout:



Vem tror/vill du vinner? (:

PeaceOut

Mr Svensson


Jag kan inte påstå att jag "älskar" honom längre.. men fan va bra musik han gör!!! :D
Yet an hit, or what do you think? ;)

PeaceOut

Update

Nu finns inläggen om Ola och Idolerna uppe (: har skrivit klart det med E.M.D. oxå, men jag saknar en bild, så jag väntar tills jag har fått den (:

Come back soon again!

PeaceOut


Idol 27/11

Yes, jag åkte in till Nordstan vid 3 eller nått sånt, och när jag kom fram var det väl 5 pers där eller nått, och de hade inte ens satt upp staketet.. :P men jag ställde mej längst fram och började vänta.. ah, och efter typ 3 timmars väntan var det äntligen dags (: först lite TV-inspelning, och sen kom dom ner för rulltrappan... haha, det var nog första gången på länge jag blev lite starstruck... :$ haha! Olle sjöng No diggity/Lady först, och jag älskar den versionen! <3 tycker det är lite synd att det bara är No diggity på skivan.. haha, sen var det dags för Minnah, och jag hade ju pluggat låtarna från båda skivorna för att kunna sjunga med.. sjöng hon nån av dom låtarna...? NEJ, hon sjöng en av mina favoritlåtar, Whataya want from me <3 galet bra! sen var det Jays tur, och han sjöng nån låt jag aldrig hade hört innan, lite tråkigt... men hans röst är grym, that's for sure! (:
Sen var det dags för signering, och jag ställde mej i kön.. så otrolgt låååång! :O haha, men efter typ 45 minuter var jag framme, och precis innan jag var framme förbjöd de oss att ta bilder.. anyway, jag tog tre grymma bilder på dom där framme iaf, eftersom det är nått knas med ljuset i Nordstan.. haha, lyckas aldrig få bra bilder där typ xD
När jag hade vart uppe åkte jag hem ;)
Bilder som vanligt (:

Idolerna kommer ner i rulltrappan!

Olle Hedberg

Minnah Karlsson

Jay Smith!

PeaceOut

Ola 6/11

Blir inte ett jättelångt inlägg, eftersom jag knappt kommer ihåg dagen... Men jag träffade Marika på centralen, och så gick vi till nordstan och hon åt på donken (: efter ett tag kom Amy Diamond dit, och då kom även flicksen Erica & Felicia (senare kom även Rojin.. (:) Hon sjöng nåra låtar, sen var det signering, och jag gick upp med FER för att ta bild på dem ;)
Sen kom Ola efter ett tag och sjöng nåra låtar, lite mysigt sådär (: sen var det signering, och vi gick upp och fick skivan signerad igen (: tog även bild med honom, men den blev inte bra, så den visar jag inte här.... hah! kommer knappt ihåg nått mer, så det får räcka... långt va? ;)
Haha, här kommer 3 bilder iaf (:

Amy Diamond

Ola Svensson

Ola och mina flicks som fick sjunga ;)

PeaceOut

Äntligen

Känner att jag äntligen har tid att blogga på riktigt, så snart kommer det upp inlägg om Ola den 6/11, Idolerna den 27/11 och E.M.D. i lördags (: so hang on!

PeaceOut

Bäst

Tycker det är underbart att jag har världens bästa vänner! Tack för att ni är ni, och att jag har fått lära känna er! Y'all, every single one, mean a lot to me! Without you I'm nothing! <3

Godnatt!

PeaceOut 

Prästerna


Haha, det här är riktigt kul! xD *bara för att alla som inte var i Uddevalla i lördags ska förstå så ska jag vara snäll och förklara..*
Vi snackade med Rasmus, och han sa att det var The Priests som skulle komma istället för E.M.D.... så ah, för oss är Prästerna E.M.D...! xD haha, det låter inte ens kul när man skriver ner det, but I promise you that it sure was! xD

PeaceOut

And it's all because of you..


E.M.D. – Burning


I don't think I know you
Don't think I ever will
Am I in love with you?
Well I don't know still..
It may sound strange but I'm warnin' you
I may not be that nice

Mabye, baby, I'm a heartbreaker, heartbreaker
Heart of ice

But I'm burnin', burnin'
Cuz you set my soul on fire
Girl, I don't know what I'll do
Cuz I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin' with desire
And it's all because of you

We can't be together
I'm not that kind of guy
I'll be gone and lost forever
And you won't know why
Don't get me wrong, I'm only warnin' you
You'll be on your own

Mabye, baby, I'm a heartbreaker, heartbreaker
Heart of stone

Cuz I'm burnin', burnin'
Cuz you set my soul on fire
Girl, I don't know what I'll do
Cuz I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin' with desire
And it's all because of you
Because of you..

Cuz I'm burnin', burnin'
Cuz you set my soul on fire
Girl, I don't know what I'll do
Cuz I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin'
And it's all because of you
Because of you

Girl, I don't know what I'll do
Cuz I'm burnin', burnin'
I'm burnin' with desire
Yes I'm burnin'
And it's all because of you

Don't think I know you
Don't think I ever will....

Everybody!

RÖÖÖÖÖÖÖÖSTADANNY!!!
"Tredje gången gillt" heter det väl? Please help us!
http://www.rixfm.com/program/kvallar-med-christian-hedlund/rix-topp-6-klockan-6/

PeaceOut

6 december

Nu har jag typ skrivit klart ett inlägg om hur min operation ska gå till, vill bara att mamma eller nån ska läsa den innan, så man fattar hur det ska gå till på ett bra sätt x) så kom tillbaka ikväll, så ska du få läsa allt!
Usch, det är verkligen upp & ner hela tiden nu.. baaaaah, kan det inte bara vara över? haha!

*update.. inlägget är publicerat under! Ner & läs!

Kan helt ärligt påstå att jag tycker det är galet hur bra en människa kan få en att må bara genom att vara sig själv.. I wasn't even scared of the operation for like 15 minutes..!
Han är såjävla bra! <3

PeaceOut

Eftersom Danny vet..

.. så kanske ni kan få veta lite mer oxå?
Om det är någon som har missat så ska jag ju göra en käkoperation den 15 december. Jag kommer läggas in den 14, och är inlagd till den 17 eller 18, beroende på hur allt utveckar sig. Operationsdagen nu då... om jag ska vara helt ärlig så vet inte jag exakt hur det ska gå till, för jag kunde inte ta till mej det när jag fick veta... men ni ska få veta det jag har snappat upp :) jag kommer bli sövd 8 på morgonen, och jag kommer vara svinrädd, eftersom jag hatar sprutor.. men när jag väl sover så ska de först operera ut visdomständerna i överkäken, eftersom de i underkäken redan är borta (Y) sen ska de kapa överkäken längst upp.. de ska alltså "ta loss" hela överkäken, så att den bara hänger i skinnet (om jag har fattat rätt..) och sen bakom hörntänderna ska de troligtvis "klyva" käken, om det finns tillräckligt mycket plats... sen ska de försöka "flytta upp" den främre delen så långt det går, förhoppningsvis 7 mm.. och sen vrida upp den bakre så mycket det går.. Jag har inte riktigt förstått hur/om de ska göra något med underkäken, men jag tror att musklerna som håller ihop käkarna kommer att "dra upp" underkäken det som behövs, så förhoppningsvis kommer de inte göra nått med den (:

Jag vet att det låter äckligt, det finns alltså en anledning för mej att må sådär över det, right? ;) jag hoppas även att du har förstått lite mer om hur det kommer gå till? Annars, var inte rädd för att fråga, jag kan försöka förklara på ett annat sätt ;)

Bara 9 dagar kvar...

PeaceOut

Anywhere is paradise


Even though everything is black & white, you'll keep shining, always and forever! <3
Tack för att du bryr dig!

PeaceOut

Underbara dag! <3

För ett år sen var jag världens lyckligaste tjej... jag hade precis träffat mina barndomsidoler Westlife, och mådde hur bra som helst! Men jag kan påstå att jag är ännu lyckligare idag! :D tack för en underbar dag alla!

Hinner egentligen inte blogga nu, men måste bara dela med mej av lite grejer! ;)
* Vi hade otroligt kul åt att Mattes gylf var öppen! *videobevis..*

HAHA! om du inte orkar kolla allt, kolla från 55 sekunder!

*Att Danny bryr sig, och lyssnar! dina ord värmer! :') <3

När jag berättar om min käkoperation, efter att han hade frågat mej..! <3

* Eriks mamma är svinsöt! (: "jag måste komma ihåg er!"
* Vi åkte med ljudteknikerna till stationen, och hade paaaarty i bilen! :)))

Haha, mer detaljerat kommer när jag har tid ;)

PeaceOut

Idol 3/12

Näst sista Idol för året (eller jag har hört nått om att det ska vara nått specialprogram, men näst sista tävlingsfredagen..) och temat, som vanligt när det är semi, är Juryns val (: en glänsarlåt och en låt som ska vara utmanade att sjunga (:

Här är låtarna Idolerna ska framföra ikväll!
Olle - Everybody's Changing (Keane) & Born To Run (Bruce Springsteen)
Minnah - Total Eclipse Of The Heart (Bonnie Tyler) & When Love Takes Over(David Guetta)
Jay - Enter Sandman (Metallica) & In The Ghetto (Elvis Presley)

Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vem som kommer åka ut ikväll..! alla tre är så bra, fast på så olika sätt.. och Olle är sjuk har jag hört.. så ah, jag kan inte tippa.. men jag kan påstå att jag blir nog nöjd oavsett om vilka som går vidare.. men med tanke på hur det har sett ut tidigare, så tror jag det bästa för tävlingen och framtiden är att Olle åker.. don't get me wrong, jag tycker han är svinball och har en galet bra röst, men hur bra har det gått för ettan & tvåan? Kanske bättre att bli trea :P haha, nä, men jag vet inte.. blir nöjd oavsett sålänge alla tre gör bra ifrån sig :)

Vem tror/vill du ska åka hem?

PeaceOut

AC

Haha, nån som kan förklara varför jag har fått massa kommentarer från människor jag inte ens vet vilka det är..?? haha! nu har jag iaf vart nere & träffat Andreas Carlsson nu (: han är svinball, och har en helt okej röst! *haha, han berättade en grej och sjöng lite för tjejen som stog framför mej (a)* lyckades för en gångs skull även få bild, så den kan ni få se (:


Om en timme typ ska jag ner till ishallen och kolla handboll, och sen ikväll är det semifinal i Idol! :D ska slänga ihop ett inlägg med dagens låtar, så kommer det om ett litet tag (:

PeaceOut

I got a feeling

That today's gonna be a good day, and tomorrow's gonna be even better!!! (:
Haha, ska träffa Andreas Carlsson idag, en av mina stora förebilder!

Bloggar kanske mer ikväll, annars blir det först på söndag, eller möjligvis lördag kväll :P

PeaceOut

I was dancing in the moonlight!

Dagens skiva stavas R E W I N D ! :D
E.M.D. – Rewind


So far har det varit en överraskning kan jag väl säga, och jag garvade.. men det passade! nått så in i helvete! HAHA! Listen to it yourself!

PeaceOut

Haha

Jag känner mej nästan för glad.. såhär glad kan man ju fan inte bli över ett litet brev.. haha, but tydligen blev jag det..! (: haha, nothing's gonna get me down today..! haha, känslan av att öppna brevlådan och se ett brunt kuvert med min egna handstil på.. helt galen feeling, och jag vågade inte öppna det först ska jag erkänna.. jag stog bara och stirrade på det i nära 10 minuter innan jag ens vågade öppna det... och så var där mer än bilden.. kommer aldrig kunna tacka honom nog, och om han säger något om det på lördag så är jag övertygad om att jag kommer börja lipa.. :/
Haha, ville bara skriva ner lite.. är typ i ett rus nu.. :P

PeaceOut

Världens lyckligaste tjej

Det är vad jag är idag..! And nothing's gonna change that! (': inte ens tandvärk..
TACK! <3

haha, jo.. ingen kommer få se brevet.. möjligvis nån som kanske får veta nått av vad det står, men inte allt..! ingen diskussion!

HAHA, operationen går kanske lite lättare nu iaf (:

PeaceOut

I'm gonna prove it in 97 ways...


Totally love this song! (: såg förut att E.M.D. ska spela in den tillsammans.. shiet, det kan bli hur bra som helst..! längtar efter resultatet ju! ;)

Haha, nä plugga var det...

PeaceOut

In your eyes I am home

Får ju, som jag skrev förut, träffa Danny på lördag.. då kan jag ju inte låta bli att ha In your eyes som dagens låt, cuz it's up on spotify ;) I totally lööööv it! <3

Danny – In Your Eyes - Ozgo Radio Mix

PeaceOut


Är det december så är det december!

1 december idag ju! (: helt galet, känns som om det inte var så länge sen det var sommar! haha, nothing to do about it, men december har sina speciella rutiner..
* Jag måste ha en chokladkalender.. *childish, I know.. men ofta inte gott???*

årets är en smartiskalender (:

* Sen ska det vara julmusik att vakna upp till...!

iår & förra året blir/blev det E.M.D.'s Välkommen Hem (:

Det är nåra av mina "rutiner" eller vad man nu kan kalla det ;)
Har du nått speciellt du kan dela med dej av, som du brukar göra?

Egentliigen måste jag blogga om Ola (fleeeera veckor sen...), Idolerna i lördags, operationen och massa annat.. men jag hinner inte.. har ganska mycket skola just nu, så det kanske blir av i helgen eller nästa vecka.. (:
One more thing... jag får träffa Danny på lördag! I've missed him! <3

PeaceOut

RSS 2.0